Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud má mít reforma důchodů, pro tuto zemi nějaký efekt,tak to chce všem důchodcům,kteří jásali pro Havla a Klause,pak pomáhali rozkrást státní majetek přes kuponové privatizace,nebo prodej podnikových akcií,vyplácet důchod,v pravidelném termínu,ale jedině na holý zadek bejkovcem.Ušetřené miliardy ihned použít na splácení astronomického dluhu.Jiná reforma je pouze dalším vládním lumpáctvím.
  • Mám dojem,že Nečas žije na Marsu.Degraduje občana na blbou ovci co neumí dobře číst mezi řádky,pravil,že při projední reformy pořadá parlament o vyžadaní důvěry.Kurňa to se pindá,když má zajišteno 118 hlasů.Náš součast.parlament je parlamentem jedné strany a opozice si klidně u hlasování může vzít náhrad.volno.Vyjde to na stejno.Nečas neustále přízvukuje,že vlastně nic tak světoborného se mezi VV a koalici nestalo a ,že doplní koalič.smlouvu a koalice bude pokračovat.Ostatně koalice by pokračovala i bez dodatku koalič.smlouvy.VV se budou vlády držet jak veš košile,velice dobře mají zmapovanou svoji popularitu u voličů a moc dobře vědí,že post v součast.vládě se již nikdy v budoucnu nebude opakovat.
    • Nečas je darebák,který se dostal k moci obelháváním národa.Před volbami vzhlížel z bilbordů s tvrzením,že ODS nedopustí další zadlužování této země.Při tom nasekali další dluhy.Na vyvedení naší země z dluhové pasti.na to Nečas,s tou jeho bandou nemá.
  • Další komedie, vv opět budou dělat jak jsou cestni a pak jim pomůžou reformy, úplně zbytečné, prosadit. VV si dobře uvědomují, že jim jde hlavně o koryta, protože si najivně myslí, že už se tam nedostanou. Věřím tomu, že se najde dost kryplů co je do parlamentu za 3 roky zase dostanou, Jenom degenerát v brýlích si myslí že mu na to lidi naletí. Asi jo ale ty s iq pod 80.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit