Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prece jen "maji rozum". *14*
  • Jasneee!!! A jeste musi vlada schvalit pro kazdeho pedofila nejmene dva kuliky!! Jinak dostane od velvyslance USA v CR, ktery je clenem pedofilni svetove asociace, po cuni!!! *11* *12* *16*
  • Běžte už do prd..e s těmi hnusnými buuuzeeranty. *16*
  • Tady se pořád mluví o právu ",,,,,," na adopci dítěte.
    Ale co právo dítěte na normální rodinu?????ˇ
    Už vidím ty pošklebky ostatních dětí ve škole, až zjistí( (a oni to zjistí), že má spolužák doma dva přihřáty z teplotechny! *6* *6* *6*
    PS: ostatně holky si můžou v létě vrznout někde na pláži s nějakým gigolem a je to! *14* *14* *14*
    • A ještě si homosexuálové chtějí hrát na ty hodné, věrné a nepromiskuitní - na rozdíl od zlých, násilných hetero. *1*
  • *14* VLADIMIR VLADIMIROVIČ *14* gratuluje české vládě a je rád, že ti smradi mají aspoň občas světlé chvilky.
    A co ty Hermane půjdeš zapít smutek do Modré Ústřice, co? *1*
  • Myslím si, že už by se lidé neměli nechat přesvědčovat o tom, že je dobře vycházet všemu a všem vstříc. A je úplně jedno, jestli jde o homosexuály, cikány nebo muslimy.
    Prostě většina občanů řekne ne a hotovo. Není nic špatného hájit své přesvědčení, své názory.
    • Zabrousil jsem jen náhodou ale nedá mi to. Takže podle vás když většina rozhodne, že zítra budou oběšeni všichni zrzaví ( nebo s býleni) tak je to v pořádku ? Důvod se vždy najde. Tep..... mi jsou lhostejní pokud nebudou zvýhodňováni na úkor ostatních . A adopce , asi je to pořád lepší než pasťák .
      • No, trochu jinak. Pokud zítra většina rozhodne, že má být opět zaveden trest smrti, tak by to měli politici respektovat.
        A pak jde o trestní zákoník a jeho změnu. Fakt si myslíte, že by většina lidí byla pro trest smrti zrzavým?
        Já jsem přesvědčen, že ne. Nehledě k tomu, že o trestu rozhodují soudy.
        A trest za něco je úplně něco jiného, než povolení (nepovolení) adopce homosexuály. To jistě uznáte a přestanete tady zkoušet mlžit, že?
        • Pochopte laskavě , že jde o princip. Vadí mi vaše kategorické " většina to tak rozhodla , tak to tak bude " . Opravu to zavání diktaturou lumpenproletariátu. Moje stanovisko. Každý má právo na to co neškodí ostatním . Jo a jestli by byla většina pro trest smrti zrzavým ? Ale to víte , že ano, Stačí trocha hysterické kampaně Třeba , že mohou za zdražení brambor a nebo okrádají pracujícíd a už to jede . Nebuďdte naiva .
          • Máte svým způsobem pravdu.V r.1989 stačil jeden kulisák žvanit na Václaváku a dav šílel jako v Norimberku že?Výsledky jsou vidět všude.Můj otec používal stejné označení jako vy,ale dnes by se divil za co bojoval po celou válku.
            • Ještě štěstí , že žvanil . Jinak bychom tady dodnes mohli mít socialismus , komunisty , mor , choleru a svinstvo největší jaké může být dodnes .
  • Pro Jiřík ,
    jenže jsou to právě západní psychodiktátoři , kteří buzerantství prezentují jako rovnocenny s heteráky a nutí čechostánsky pucfleky tuto odpornou zvrácenost legitimizovat !
  • adopce by byla dulezita v pripade, ze biologicka matka zije s partnerkou a vychovavaji spolu dite, pokud se ji neco stane, tak by mela moznost partnerka zadat o adopci ...jinak si myslim, ze CR na to jeste neni zrala...
  • Jsem staromilec, určité normy přijímané v dnešní době se mi částečně příčí. Na druhou stranu, ale kolik těchto případů bude. Jedná se o registrované partnerství a adopce dítěte svého partnera. Tzn. partner již dítě měl z heterosexuálního vztahu a žije s partnerem stejného pohlaví. Navíc musí být svolení biologického rodiče, který musí dát souhlas. A to myslím dá málokdo. Souhlas dají jen ti, kdo se rádi jako platiči alimentů na své biologické dítě této povinnosti zbaví. Ta přejde na nového adoptivního rodiče. A kdo prosím Vás bude adoptovat cizí dítě, když vztah může skončit a mne bude čekat třeba dvacet let placení alimentů na dítě, které není moje, nevychovávám ho a ani s jeho rodičem nežiju. Takže bych z toho nedělala až takový problém. Adopce dítěte partnera i v normálním vztahu obnáší nejen povinnosti, ale i práva - tzn. dědění. Většinová společnosti, přiznejme si, kdo z nás, kdo žije s družkou či druhem adoptuje jeho dítě. Je to mizivé procento.
  • O to hovnosexuálům šlo od počátku, ne nějaké registrační papírky, dědit po sobě mohli i bez toho, alle starost o dorost!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit