Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prece jen "maji rozum". *14*
  • Ty tvoje pokusy zbavit se identity jsou už profláknutý.
  • Jasneee!!! A jeste musi vlada schvalit pro kazdeho pedofila nejmene dva kuliky!! Jinak dostane od velvyslance USA v CR, ktery je clenem pedofilni svetove asociace, po cuni!!! *11* *12* *16*
  • To jsi zaspal dobu.Dávno ji už lumpové prodávají cizákům Hlavně Holanďanům.Po údajné revoluci,v zájmu národa Čechů měla být půda vrácená jen těm,kteří na ní budou pracovat a zajišťovat obživu národa Čechů.Komunisté razili heslo,ze má půda patřit tomu kdo na ní pracuje.S tímto souhlasím.Kdyby tehdy vláda napařila soukromníkům takové dodávky,jako byly za komunistů,tak mnoha soukromníkům chuť hospodařit přešla.Vše co se po komunistech,díky troubovitosti obyčejného českého blba,prolhalo k moci,je třeba,za vlastizradu národa Čechů a za zbídačení Česka odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí.
  • Tento vybudovaný kapitalistický svinčík je třeba,v zájmu mladé a budoucích generací, od lumpů vyčistit.Věznění lumpů je tak drahé,že by takto prodluženou zemi spolehlivě dotlačilo do státního bankrotu.Proto zbývají katovské mučírny.Ty už ve středověku zajišťovaly ,aby se lumpové nepřemnožili.A to velice úspěšně.Taková lumpárna tehdy nepanovala,jako je ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.Proto musíme se z rozumu našich předků poučit.Sice bude nutno ,na katovských mučírnách odporazit minimálně desetitisíce lumpů,ale výsledek bude stát za to.Po vyčištění této země od lumpů bude šance zachránit stávající životní prostor pro další generace Čechů.Jinak čeká Čechy odsun,v dobytčích vagonech, do Izraele ,k odporažení Arabům.ZA stávající kapitalistický svinčík může obyčejný český blb,že lumpy volil a nechal jim Česko rozkrást.Restituentům a všem,kteří po komunistech u moci nahrabali bude třeba vše znárodnit tak tvrdě,že by se i komunisté padesátých roků mohli učit,jak se má pořádně znárodńovat.Bude mladou generaci čekat hodně tvrdé práce ,než se jí podaří stávající kapitalistický svinčik od lumpů vyčistit.To se chudáci kati pořádně zapotí.
  • Běžte už do prd..e s těmi hnusnými buuuzeeranty. *16*
  • Hochu jsi totálně mimo.U nás na Vysočině koupil půdu asi 400 m2 buď UK,nebo Bulhaři a někdo říká snad Rumuni a máte vidět jak se tam chovají vůči místním a úřady strkají hlavu do písku.Když v tom děláš tak se jeď podívat na Lipno co je tam Holanďanů.Nebo do Kuberových Sudet,který je již prokouřil jen Arab a kupují tam pozemky asi na mešity.To udělal z Teplic a ještě se chlubil.A co Amazona jeho skladiště v Evropě ho vytlačují,alr tento absurdistán tleská.Budete se všichni divit .Co ten hoch zločinec z USA popravil zde 4 ,lidi a utekl,protože tady není hranice.My platíme vízum a taková sebranka sem jezdí bez víz,opravdu svoboda a demokracie.
  • Ještě štěstí , že žvanil . Jinak bychom tady dodnes mohli mít socialismus , komunisty , mor , choleru a svinstvo největší jaké může být dodnes .
  • Máte svým způsobem pravdu.V r.1989 stačil jeden kulisák žvanit na Václaváku a dav šílel jako v Norimberku že?Výsledky jsou vidět všude.Můj otec používal stejné označení jako vy,ale dnes by se divil za co bojoval po celou válku.
  • Pochopte laskavě , že jde o princip. Vadí mi vaše kategorické " většina to tak rozhodla , tak to tak bude " . Opravu to zavání diktaturou lumpenproletariátu. Moje stanovisko. Každý má právo na to co neškodí ostatním . Jo a jestli by byla většina pro trest smrti zrzavým ? Ale to víte , že ano, Stačí trocha hysterické kampaně Třeba , že mohou za zdražení brambor a nebo okrádají pracujícíd a už to jede . Nebuďdte naiva .
  • A ještě si homosexuálové chtějí hrát na ty hodné, věrné a nepromiskuitní - na rozdíl od zlých, násilných hetero. *1*
  • Tady se pořád mluví o právu ",,,,,," na adopci dítěte.
    Ale co právo dítěte na normální rodinu?????ˇ
    Už vidím ty pošklebky ostatních dětí ve škole, až zjistí( (a oni to zjistí), že má spolužák doma dva přihřáty z teplotechny! *6* *6* *6*
    PS: ostatně holky si můžou v létě vrznout někde na pláži s nějakým gigolem a je to! *14* *14* *14*
  • No, trochu jinak. Pokud zítra většina rozhodne, že má být opět zaveden trest smrti, tak by to měli politici respektovat.
    A pak jde o trestní zákoník a jeho změnu. Fakt si myslíte, že by většina lidí byla pro trest smrti zrzavým?
    Já jsem přesvědčen, že ne. Nehledě k tomu, že o trestu rozhodují soudy.
    A trest za něco je úplně něco jiného, než povolení (nepovolení) adopce homosexuály. To jistě uznáte a přestanete tady zkoušet mlžit, že?
  • *14* VLADIMIR VLADIMIROVIČ *14* gratuluje české vládě a je rád, že ti smradi mají aspoň občas světlé chvilky.
    A co ty Hermane půjdeš zapít smutek do Modré Ústřice, co? *1*
  • Zabrousil jsem jen náhodou ale nedá mi to. Takže podle vás když většina rozhodne, že zítra budou oběšeni všichni zrzaví ( nebo s býleni) tak je to v pořádku ? Důvod se vždy najde. Tep..... mi jsou lhostejní pokud nebudou zvýhodňováni na úkor ostatních . A adopce , asi je to pořád lepší než pasťák .
  • Úchylů směrem na východ je jistě také dost, jen se jim nevychází vstříc jako je tomu u nás a na západě. A rozhodně si nedovolím tvddit, že to dělají hůř.
  • Myslím si, že už by se lidé neměli nechat přesvědčovat o tom, že je dobře vycházet všemu a všem vstříc. A je úplně jedno, jestli jde o homosexuály, cikány nebo muslimy.
    Prostě většina občanů řekne ne a hotovo. Není nic špatného hájit své přesvědčení, své názory.
  • Přiletěl čáp Jiříku a na zadečku měl státní imatrikulaci OK-AIDS.... *3*
  • Pro Jiřík ,
    jenže jsou to právě západní psychodiktátoři , kteří buzerantství prezentují jako rovnocenny s heteráky a nutí čechostánsky pucfleky tuto odpornou zvrácenost legitimizovat !
  • adopce by byla dulezita v pripade, ze biologicka matka zije s partnerkou a vychovavaji spolu dite, pokud se ji neco stane, tak by mela moznost partnerka zadat o adopci ...jinak si myslim, ze CR na to jeste neni zrala...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit