Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zajímavé, jak je možné, že NWR vyplatila na dividendách 6 mld. korun a teď stát zaplatí skoro 3/4 mld. za to, že podnik skončí. jsme babánová republika, kde vládnoucí opice rozdávají banány jen těm nejsilnějším. to bylo keců o podpoře malého a středního podnikání. pánové u koryt ve vládě jděte do zadní čási lidského těla, odkud vychází jen odpad, tam patříte.český člověk je jen členem velkého stáda ovcí, které si myslí, že staré ovce povedou tuhle, po hlavě do řiti řítící se republiku, lépe. na to zapomeňte - ANO, ˇusvit a nové čertovy spolky jsou stejně nenažraní, jako ti před nimi. zaplať pánbůh, že jsem ty .ovada nevolil.
  • Nerozumím tomu, kdo a jak obhájí tuto investici???????? Tady skončili stovky firem a podniků, kde bylo mnohem více zaměstnanců a nikoho nezajímalo kam šlo a kde jsou. A investovat do firmy, která vytunelovala miliardy když se jí dařilo a jako špatný hospodář Bakala nemá nyní na mzdy, tak nerozumím tomu, proč za špatného podnikatele máme platit my?????? Nechápu, neuznávám, nerozumím. Jedině že by potřebovali politici čas na to vyndat všechny aktiva, která do toho na černo dali a pak to spadne najednou a protože tam není tolik peněz aby si každý vzal to co do toho dal, tak tam nalejou státní, které si rozeberou jako odměnu???
  • vládnou ještě větší zloději.....
  • http://www.novinky.cz/finance/334816-od-chudoby-deli-mnoho-lidi-jen-stokoruny.html
  • A co takhle napsat páni redaktoři, jak se řeší ono oznámení Úsvitu na zpackanou privatizaci dolu Paskov. To by asi také lidi zajímalo.....
  • Ano vazeny pratele takze opet budeme DOPLACET na tupe horniky!!! To je mile ano jednoznacne by je meli PROPUSTIT proc musime opet dotovat TUPCE ktery umi akorat mlatit do kusu kamene a chlastat pivo??? Nepreji si aby me dane sli na toto!!!
    • milý anonyme s titulem, pravděpodobně nevíš, že z uhlí se vyrábějí věci bežné denní spotřeby a ty by jsi se bez těch, jak nazýváš , tupců neobešel. jo on titul neznamená, že máš všech 5 pohromadě.
  • O ty horníky vůbec nejde. Stát pouze platí držhubné za zkorumpované politiky, kteří věnovali panu Bakalovi doly a byty OKD. Stát se ani nepřihlásil k trestnému řízení ve Švýcarsku. Protože by zavřeli polovinu parlamentu. Ke slibovanému zákonu o přiznání majetku politiků nikdy nedojde. Tak nenadávejte na horníky, jak je musíme platit z daní a konečně dělejte něco pro to,
    aby jste zatočili s korupcí. Těch dvaapůl tisíce horníků se politici pěkně bojí. A národu se smějí.
    • Velmi zahadna zalezitost,kdyz jini odhali podvody s penezi ,naserviruji na zlatem tacu Vlade
      CESKA a nikdo miliardy NECHCE.To jsme tak bohati ,ze vlada muze prehlednout tuto sanci?
      Kdopak v tom lita jak nudle v Bande? Investovat do zkrachovale Uhelne spolecnosti
      to delaji bez mrknuti oka.K cemu slouzi tahle KOMEDIE???Nemam nic spolecneho s Komunisty ,ale ti by neodmitli sumu ,vyrazejici DECH.
  • už víte kam jdou peníze z ČEZU a rezervy ČNB Burák Bakala Telička..........
  • !!!!
    http://tribun.name/2014/04/08/vypalne-pro-bakalu/

    http://www.svobodni.cz/media/clanky/916-matejka-biopaliva-jsou-jako-lto-jeden-z-nejvetsich-tunelu-na-lidi-a-stat/

    http://www.publicumcommodum.cz/
  • Až budete příště nadávat na drahotu až budete platit v obchodě bude vás hřát pomyšlení , že přispívate na vysoké platy horníků na dole Paskov aby si chuděnkové nemuseli hledat novou práci a nedejbože dokonce do práce dojíždět .
    • z těch 600milionů budou mít tak akorát prd a za tři roky budou stejně na dlažbě možná ještě dříve a stát bude do OKD cpát další prachy.....
    • Vypláchni si hubu a buď trošku sociální. Ti mukli za nic nemůžou a jsou jen loutky v miliardových machinacích ze kterých něco upadne do vlastních kapes.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit