Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U nás normálka. stát je rozkradený a zadlužený ale páni kteří ho takto mizerně
    spravují si rozdávají královské odměny. Nagyová nás také přišla pěkně draho.
    Národ ji platil za to že v noci dokázala ukojit Nečase.

    Dokud nebude přijat zákon o trestní i hmotné odpovědnosti státních zaměstnanců se
    zpětnou platností nezmění se nic. Strany a jejich podnikatelé nadělají dluhy a lidem
    kážou utahovaní opasků protože nejsou peníze.
    • Lojziku, neřeš to, nebylo ti holt dáno, tak zůstaneš blbej. Když něco nevíš, tak to ještě neznamená, že to neexistuje. *1* *1* *1*
  • Oni ti nejnižší odpovědnost mají proto jsou pojištěni u pojišťoven, ale ti nahoře ji paradoxně nemají. To je ta schizofrenie celého tohoto systému i státu.
  • Avyboje, nevím, jakého rozumu jsi ty,ale podle vyjadřování jsi asi moc toho rozumu nepobral. Denně se koukám na ty mladé v MHD a všude kolem a říkám si: to je budoucnost našeho národa a je mi dost smutno. Tito mladí o kterých teď píši znají jenom pár cest: sociální úřad, hospoda ,ev. fet a noc po lavičkách a ve sklepech.Co se týká důchodců, asi nemáš rodiče. Ti nepředávali rozkradenou zemi panu Havlovi. Rozkradlo se a zlikvidovalo co se dalo za posledních 25 let. A pokud se na to cítíš a víš jak vše napravit, hlavně rychle,jdi do politiky.
  • Tak , že cikánům dávky zůstávají, Europoslaci budou brát hříšnou vísluhu dál za nic milionáři budou botnatět dál a ostatní občané budou chcípat v bídě dál
    • Uvedené lze zastavit jedině tak,že se mladá generace sjednotí a zvedne ke kruté revoluci,protože už je Česko na pokraji státního bankrotu.Proto je třeba všechny zde čtyřiadvacet roků vládnoucí lumpy vykopat od koryt a pak odsunout katovským mistrům na co nejkrutější odporažení.Pak zrušit důchodcům volební právo.Protože právě důcgodci toho už mladé a budoucím generacím zkazili dost.Přejít na výplatu zasloužených a spravedlivých důchodů.To znamená vytvořit výplatní místa důchodů.Ty osadit mladými chasníky v dobré zdravotní kondici.Zabezpečit je dostatkem pracovních pomůcek ve formě násad od krumpáče a dostatkem kvalitních bejkovců.Pak vzít každého důchodce na pohovor.Upozornit jej,že po čtyřiadvacetileté vládě lumpů v Česku je tato země rozprodaná,rozkradená a astronomicky zadlužená.Pak se každého důchodce zeptat,co on konkrétního proti tomu dělal,aby tomu tak nebylo.Když nedělal nic,tak mu vyplatit zasloužený a spravedlivý důchod jedině na holý zadek bejkovcem.Když bude proti tomu remcat,tak mu natáhnout nějakou okovanou násadou od krumpáče po hubě a on remcat přestane.Je třeba ,aby výplatci důchodů dělali kvalitní práci tak,že každý řádně vyplacený důchodce bude ,do další výplaty důchodu trpět pořádnou kulhavkou.Tak ho ani ve snu nenapadne,jít proti mladé generaci u moci demonstrovat.Bude rád,když mu jeho bába bude dávat na maděru rozsekaný zadek studené obklady.Ve zdravotnictví to chce,aby takto zlumpačelí dlchodci,kteří jásali pro lumpa Havla a pomáhali lumpům Česko rozkrást,měli ve zdravotnictví nárok pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Ušetřené miliardy použít n svižné splácené starými lumpy nasekaných dluhů.Takto zachránit stávající životní prostor pro mladou a další generace Čechů.Blby,kteří se tváří ,že lze Česko,bez následků,zadlužovat věčně,pro prolhanost,co nejkrutěji,odporážet na katovských mučírnách.Pokud tvrdí,že Česko je zadluženo málo,tak ať ukáží že umí dluhy splácet.Jinak ten lidský dobytek,na katovských mučírnách odporazit s bezbřehou krutostí.
      • To je ale klasovina. *1* *1* *1*
  • A zase vše špatně, že občane? Ať je to tak či onak, je to chyba.Tato vláda udělala za pár měsíců hodně a hlavně se snaží napravovat to, co roz...la předchozí vláda!!!! Nechte Babiše, ten to má DOBŘE srovnaný v mozkovně, jak málo kdo! Rozpočet schválen v září - kdy to bylo? Medvědi se nekonají, ČSSD se nerozpadne a doufám,že zloději iniciátoři pochopí, že je nejlépe zalézt a neukazovat se. Dejte vládě čas a pak kritizujte. Ne všem se zamlouvají její kroky.To tak holt je.Hlavně ODS aTOP 09 v čele ministrem financí zeměkoule Kalouskem a Blekotou. *3*
    • Babis dal NASKOK papirakum pred pracujicimi a duchodci-jeste z toho ma radost.Jiste ,
      nelze dat vse rychle do poradku po Necasovi a jeho kobyle,ale pridat tem ,kteri maji vic nez
      dost ,trebaze zase dluh se navyssi,to me nepripada vubec CHYTRE.Kdyz chce setrit,musi zacit u politiku,prakticky musi jit prikladem.Copak SPODINA nema narok na slusny zivot?
      V cem je rozdil?Ma panstvo dve bricha?????
    • Babiš to má v hlavě srovnané jedině v tom,že nadále hrabe do vlastní kapsy.Česko umí pouze zadlužovat stejně jako ti lumpové před ním.Ty budeš určitě stvoření rozumu mdlého,když ho za další zadlužování Česka vychvaluješ.V Česku to chce co nejrychleji dostat k moci vládu mladé generace,která bude na lumpy,kteří Česko zbídačili tak krutá,že staří lumpové budou masově chválit nebožtíka Hitlera,jaký že to byl velký humanista oproti mladé generaci.Mladá generace se na další debužírování důchodců dlužit nebude.Ta těm starým lumpům,že ji budou předávat rozprodanou a rozkradenou zemi,naordinuje takovou dietu,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.
  • Tak si myslim,ze BABIS se chce vetrit do neci prizne,ma radost ,ze potesi jiz v listopadu
    statni zamestnance/on mezi ne tez patri/ a na pracujici ,deti a duchodce se uplne VY......L.
    Je tak naivni nebo nevi co cini?Minimalni almuzna a valorizace musi pockat,ze BABISI,vzdyt jde o lidi nejnizsi klassy.
  • Tak se zvýší daně a je to doma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit