Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vláda České republiky zaujala zcela logické stanovisko, založené na analýze toho "paktu".

    Opakování "Mnichovského diktátu" po tolika letech není pro náš národ totiž žádoucí!

  • Kluci konečně! Protože nejsou migranti. Jsou jen Vychcané vyžírky které tady přicházejí parazitovat. I v DDR už nerazili. NIKDO je totiž nechce. Uvidíme jak naši soudruzi v DDR tu bandu vypoklonkují. Držíme jim palce. Ovšem dobrá zpráva je. Merková má reálnou hrozbu trestní odpovědnosti za pozvání vyžírek. Kluci ale trvalo vám to tam.
  • TheGGG

    no výborně, skvělá zpráva. Člověk by řekl, že tato vláda vše popo, ale toto se vydařilo... zrudná snaha muslimské OSN o pokročení v islamizaci světa dostala alespoň nějakou překážku do cesty.

    Teď ještě istambulskou smlouvu poslat do pr****

  • Kdo by chtěl podporovat v sofistikované podobě čiré zlo na bázi merkelovského migračního šílenství ? OSN opět ukazuje, že její význam klesá a že se stává filiálkou islamistické propagandistické centrály.
  • dzixy
    Je chvályhodné rozhodnutí vlády, že "globální pakt" odmítla. Jakýkoliv dokument, dohoda, která nebude rozlišovat legální a nelegální a násilnou migraci nelze akceptovat. Hranice států a pravidla při jejich překročení by byly naprosto k ničemu. Došlo by k naprosté ztrátě suverenity státu, kterým by se mohl procházet kde kdo "krížom-krážom". A pochybuji, že by to někdo chtěl / kromě pravdolaskařů a sluníčkářů/ 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit