Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je dobre,ze se nekdo obetuje pro muze a ulevi jim,nez aby prepadavali zeny,deti.I kdyz je i tak dost uchylu,alespon casti staci devy a je cas klid.Zeny na muze nemaji cas,ani naladu v teto uspechane dobe,natoz city.Jsou otupeli v citech,utahany,vecne ve stresu,jak zkloubit cas v praci a doma domacnost.Kolikrat zene pridelavaji starost drzkati,neposlusni,neporadni potomci a manzel,ktery zenu ma spis co sluzku.Vse je na zene a jeste musi hlidat,jak financne hospodarit a varit,je toho na zenach moc.Obetuji se pro rodinu a na stari je vetsinou chlap odkopne,kdyz uz jsou slabe,vycerpane a zeny ziji na stari hur,nemohly se lip zajistit,co chlap..,byly omezeny peci o rodinu,deti...
    • Obětovat se pro nějaký zrůdy to raději budu krást než se prodávat!Na prostituci jsou nabaleny největší zločiny,drogy vraždy, četla jsem studii,že prostitutky se v průměru dožívají 36 let a jen jedno procento žen by si zvolilo prostituci dobrovolně,ostatní jsou drženy na drogách a násilím,pokud to přežijí končí jako lidské trosky je to hlavně sociální problém.Vybírat daně od těch ubožaček může chtít jen zrůda.
  • A to se pak bude z 3,14-či platit taky DPH?? *14* *14* *14* *14*
  • Věda nedrží krok s dobou. Kdyby vědci dokázali sestrojit počítadlo pohlavních styků namontované ženám a navíc s dálkovým přenosem dat do centrály, mohly by se od těchto údajů odvíjet daně placené prostitutkami. Počítadla by si musely zaplatit samy prostitutky, stejně jako náklady na provoz systému přenosu a vyhodnocování dat.
    • to pčítadlo by mělo být povinné pro každou ženu i vdanou *1*
      • Souhlasím.....počítadlo namontované s přenosem dat do centrály i s osobními údaji a fotem těch, kteří toto počítadlo uvedou do pohybu a daň je vyměřena jim!!!
  • Sexuální otroctví je obrazem stavu východní Evropy!Jsme svědky hořkého konce příběhu východní Evropy,která s nadějemi a iluzemi vítala konec socialismu,objevovala lákadla západní Evropy , slibující lepší život,peníze a štěstí,aby se nakonec řada naivních obyvatel nechala uvrhnout do osobního neštěstí přišla o důstojnost i lidskost!
    • Prostituce je dobrovolná ta s otroctvím nemá nic společného. To zaměstnání u soukromníka je opravdovím otroctvím
      • Presne tak,souhlasim s vami.Prostituce je riziko o zivot a zeny muzum ulevi a i kdyz je dost prepadu a znasilneni,ma muz takto moznost uspokojeni a nemusi hledat sex nasilim,aby si ulevil.Prostitutky to lehke nemaji a penize nejsou vse,uspokoji svuj luxus,nabazi se jej a co dal..Soukromnik jedna kolikrat s pracujicimi,jak se svymi otroky a kolikrat po nich zada navic praci,bez zaplaceni,i delnici pomahaji levne mu na stavbe baraku apod.Pracujici mlci a poslechnou,nebot by neuzivili sve rodiny a tak si ponizovani nechaji libit...Co vse se zde deje a nevyjde na jevo,je hruza...Same zneuzivani moci,uplaceni,podvody,protekce...,Zde to nedopadne dobre,nez se stat pouci,bude jeste hur a pak snad nekdy se tu bude vyvoj vyvijet vpred...
        • Každý musí sám nabízet práci tomu, kdo ji potřebuje a koupí ji.-to píše tečka 9.8., s tím nesouhlasím, jelikož souhlasím s tím, co o práci, soukromnících a pracujících a jejich rodinách píše Ema.
      • Není dobrovolná, nevymýšlej si bláboly !!! Prostituce je obživa, a stejně jako práce není dobrovolná. Práce je nutností, aby lidstvo přežilo, jinak by přece vymřelo. A prostituce je jen příživnictví jako každá služba, protože hodnoty tvoří pouze hodnototvorná práce a přírodní bohatství, které ale bez práce by zůstalo nevyužito. Služby jsou doprovodné činnosti, netvoří nové hodnoty, to jenom se podílí na hodnotách, vyrobených výrobou, tedy na jejich přerozdělování. Služby jsou tedy také prací, za kterou je jim postupována část skutečně vyrobených nových hodnot. ( t.zv. "terciární sféra", proto právě ten název "terciární" ???). Ale to je moc složité na pochopen pro část lidí. Zjednodušeně - prostituky jsou k prodeji svého těla nuceny z důvodu výdělku , zadarmo přece nedávají....
  • Prostitut rusnok a jeho pasák zeman si přece nezdaní příjmy!
  • TISCALI... Domníval jsem se, že reklama na cigarety je zákonem zakázaná, tedy i elektronické cigaret. Tak proč mi strkáte reklamu pod nos? Kdy spustíte reklamu na mariánu, LSD, opium? Z čeho žijete, z lidské bídy?
  • Je zdařilá publikace "Nejstarší řemeslo, aneb kulturní dějiny prostituce". Pokud bude poptávka, bylo by hloupé, kdyby nebyla nabídka... I kmen Samatarí má ženu pro všechny lovce... Víte, že u každého pořádného přístavu byl ženský klášter? Víte, že i mniši ve Vídni provozovali nevěstinec... ?
  • Tak to vidíte ku-vy, když by jste platili daně, tak můžete šlapat i po chodbách základních škol. Jóó to je tržní ekonomika.
  • Vláda se lekla, že zákon se vztahuje na ni.
    • Presne tak ,vzdyt uz bordell papa s bordell mama uz ve vlade byli.Ze si Mama nechala zaplatit tucnou odmenu ,neni tajemstvi.No a viagru a kondomy tez uklizecky nasly.
      Tak o co jde?!
      • Vždyť (ho) Nečasovi dřela jak kůň. *1*
  • Dobrý pro prdícího kolektora. Je vidět, co je v Praze za bordel. A pražským lokajům to jistě nevadí.
    • Ten bo.del zavlekli do Prahy Moraváci. Nemýlím-li se, Nečas pochází z Brynclu.
      • Jestli to náhodou nebyli potomci českých sedláků, co prchali po 30leté válce na Moravu... Jste blb, blbem jste se narodil a jako blb zemřete.
      • Pleteš si kdo a kde. Bordel je v Praze ne v Brynclu. A konec konců historie je proti pražákům. Ti vítali na václaváku německá vojska, pražáci na staromáku řvali Ať žije Gottwald, pražáci cinkali klíčemi za Havla. Chrchla je pražák, Klaun taky, a Kradousek myslím z Bechyně. Dementberg také pochází z Prahy ne? Tak ten bordek nehledej jinde než v Praze.
        • Největší bordel je v Brně "Na Cejlu". *14* *14*
        • Ale no tak, Kamile, tak to tak neber. To je pouze takové rýpnutí do živého. Brno je docela hezké město a proti Brňákům nic nemám, našel jsem tam řadu přátel. Lumpové jsou všude a v celém Česku je jich víc než je žádoucí. Bohužel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit