Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obstála u lotrů ale naprosto propadla u lidí !!!
  • Kde nepomůžou volby, tam pomůžou bomby. *16*
  • To Petr, vidím že trpíš utkvělou představou že všechny přípisky které se ti nelíbí píšu já, ale jsi na omylu, pokud chceš mysli si to dál.
  • Milá vládo, ještě je to dobré, stále se ještě hádají, *1* *1* *1* *1*
  • Sice Nečasova vlda dostala 105 hlasů korytářů důvěru, ale nemá důvěru 70 % občanů. A totoí je rozhodující. Nečas čeká až ho někdo chytí pod krkem.
    • z jakých zdrojů máš těch 70%??.... že by jsi se při hlásání pravdy neštítil lží a účelových manipulací nebo je jen přání otcem myšlenky??
    • Vláda má důvěru POSLANECKÉ SNĚMOVNY, jejíž členy si OBČANÉ svobodně ZVOLILI.
      • Právě že nezvolili. Žádná ze stran volební koalice volby nevyhrála. Domluvili se za oponou. A k tomu jim občané mandát nedali. Takže provedli sviňárnu ihned po volbách domluvou. Prostě gaunerů bylo v součtu o několik víc, takže tato vláda nevzešla z voleb, ale z podvodnické dohody. A to neokecáš Pišto ! Já vím, že nechceš komanče či socdemáky, oni by tě zahnali makat a to pro tvoje ručičky není, že ??? Zpíváš si tu "žižkovskou píseň práce", jak ji hrávala skupina Šlapeto ??? Ručičky nebojte se, vy makat nebudete ... atd je tvou hymnou ???
        • kdyby ČSSD nevedla tak hnusný předvolební boj a Paroubek nebyl takový ko....ot, tak by možná byli schopni si vládu sestavit, jenomže po tom co předvedli, tak prostě vládu sestavit nemohli /nikdo s nimi do koalice nešel a samotné hlasy jim nestačily/ a udělali to jiní.....občane vzpomeň si ..nevím také o jakých gaunerech v součtu to mluvíš? myslíš ten součet voličských hlasů ODS,TOP09 a VV, kteří opavdu v součtu měli legální a pohodlnou většinu? anonyme, nenávist a nasranost ti zatemňuje mozek a způsobuje výpadky paměti
          • Jsi na omylu. Jde o špatné zákony - také zákony. Nejsem tak blbej, abych nevěděl, že dali dokupy pohodlnou většinu. Jenže takhle lze volby podvádět. Třeba některá strana získá 49% hlasů, ale pidistraničky, každá po 5% dostanou v součtu 50%, tak se domluví. Výsledkem je vláda, kterou většina lidí nechce, jelikož každou stranu chtělo jen mini procento voličů. Jenže ti voliči volili vždy jen jednu z pidistraniček, nevolili zbylých 9 straniček, takže ty nevolené přece nechtěli. A tak vládne pak vláda, která se akorát shodne na své podpoře a důvěře kvůli korytům, ale jinak se hádají jako psi !!! Cožpak to od voleb celé dva roky nepředváděla dodnes i tahle trojkoalice??? Nevládnou pro lid, ani pro stát, ale jen a jen pro sebe a své známé, kontrola je neumožněna, protože ta patří do jediných oblastí, kterou nechce žádná z nich. Tak ji společně "zadupou". Výsledek je 4letá ztráta
            možností ekonomického růstu, protože se tato vláda nikdy nedokázala dohodnout na ničem jiném, než na škrtech a zvyšování dní + odvádění "mafiánských desátek" kmotrům. Pro ekonomiku neudělali za dva roky vůbec nic, kromě jejího záměrného oslabování. Jestli tohle nevidíš, tak jsi slepý a svádět to na zákony atp. je hloupost. To potom by jsi musel komunistické zákony - špatné zákony také ctít jako zákony a ne je prohlašovat za protiprávní. Já poukazuji na chyby, ale ne kvůli nenávisti, přece kvůli debilitě dnešní !!! Poukazovat na debilitu je nějaká nenávist ??? Tu pociťuješ ty sám, ne já !!!
        • oto, přečti si pozorně Ústavu a volební zákon, jestli to ovšem dokážeš pochopit. A pak rozdávej moudra.
  • Já vím, na co jsou Petr, antiparoubek atd naštvaní. Ví moc dobře že včera se začal psát nový úsek našich dějin, potvrdilo se, že vláda padne sama a podrazí se sama pod svou hamižností a touhou po korytech. To vás štve. Konečně vám to kucí sklaplo, že váš kapitálismus založený na zlodějinách a korupcích je už nad propastí dějin. Nejen u nás, ale v celé evropě jsou demonstrace proti zlodějům. Popravdě jsme opět asi tak 3 měsíce za evropským děním. A kopete kolem sebe, ale to už vám nikomu nepomůže. A nezávisí to na mě a nebo na komkoli tady. Chca nechca se vše vyvíjí ve spirále a proti ní nelze jít a tohle nepochopí jen tupec
    • Ale kolik nás to ještě bude stát ta razpočtová zodpovědnost?????????????
    • Gemo, tentokrát jsem Tě nějak nepochopil. Já nejsem naštvaný, naopak jsem rád, že vláda dostala důvěru. Je to lepší, než kdyby padla a kdyby se odváděla pozornost od problémů novými volbami a utrácely se za to peníze. Ono totiž je potřeba pracovat, řešit problémy a odstraňovat nedostatky a ne se neustále dohadovat "co by se mělo udělat". Kdyby vláda padla, byly by předčasné volby a stádo by si zvolilo ČSSDKSČ(m). A to by byla tragedie! viděli jsme včera co dokázali: celý den neplodně žvanit a dělat ze sebe ještě větší šašky a pitomce než ve skutečnosti jsou. A co dokázali komunisti, to jsme poznávali po únoru ´48 po celé půlstoletí jejich rudého teroru. A samotná ČSSD nám za své vlády taky ukázala: v době ekonomického růstu rozprndala peníze, polocikán Paroubek se postaral, aby se cikánům cpalo na lemplovném, lenošném a skočném a teď už loupežnickém nejméně 30 miliard ročně! A to bylo v bodě kdy ten ukecaný Sobotka finančně ministroval! A to by nám tady zase oranžoví soudruzi zavedli. Asi abychom byli blíž k Řecku, když tam má teď Paroubek sídlo.
      A ten tzv. "kapitalismus" si vymysleli komunisti, aby jím strašili lidi. A když komunismus chcípl, tak soudruzi oděli převleky a snaží se pro sebe ten "kapitalismus" vytvářet. Nikde v civilizovaném světě není žádný kapitalismus.
      Jestli vývoj postupuje po spirále, o tom by se dalo diskutovat. Stejně jako o tom, že lidská rasa se přemnožila Příroda zapojila regulační mechanismy, aby to přemnožení snížila. Tak jako činí i v jiných případech.
      • To je blbost, co píšeš. jedna větší jak druhá. Ono se makalo za komunistů. Dneska by se chtělo lidem také makat, ale nemají díky tobě a podobným práci. A to plkání si mohli ODSáci s TOPákami ušetřit, nikdo je přece nežádal o hlasování o důvěře. Udělali si ho sami, zbytečně. Byla to šaškárna - "galerka se sešla v Jedové chýši, aby si odsouhlasila další loupeže". Musel to Nečas třikrát odložit, dokud nepodplatili poslance aby věděli, že si to odklepnou a zapomenout na ta velkohubá prohlášení, např. že když Peake nezaloží klub, budou předčasné volby... Včera o nich a o klubu ani nepíp...Nečas nedrží slovo ani 10 minut..A lidstvo se nepřemnožilo - všech 7 miliard lidí by se vešlo na území Texasu, vědecky dokázáno. Tak jaké přemnožení ??? Jestli chceš snižovat počet lidí např. jejich střílením, co takhle, kdyby někdo zastřeůli tebe jako prvního ??? Líbilo by se ti to ??? Jsi tady stejně na světě proč ??? Jen pro hloupé kecy. Bez těch se lidstvo obejde, jako baz kohokoli z nás všech, co jsme na zemi. A strašení lidí komunisty je už úplně k smíchu. Vznikli z lůna kapitalistického svinstva. Takže si je museli vymyslet kapitalisti ??? To je přece také blbost. Komunismus je produktem kapitalistického výrobního způsobu, založeném na prodeji pracovní síly, degradující osobnost člověka na pouhé zboží. Je to jen jiná obdoba, jako např. feudalismus stvořil heudály a nevolníky, otrokářský řád otrokáře a otroky - principy jsou srovnatelné, jen činnosti jsou jinak postaveny - ale pořád je tu rozpor: Bohatí zloději - chudí odpůrci !!! A to nezměníš !!!
        • blbče!
  • Je vidět že cikáni jsou houževnatí, ten Pišta alias Petr, opravdový je toho příkladem, nic ho neodradí tady psát hlouposti i když se jim sám zasměje, ale pravdu má nick anonym když tvrdí že Pišta nenávidí komunisty proto, protože za těch by musel makat a to by mu nešlo vůbec pod nos, taky se k tomu přikláním.
    • za komančů a makat?? to si snad děláte prdel...do práce jsme chodili všichni, ale určitě se nikdo nepředřel, znáte to, když byla chuť, tak nebyly desky a když byly desky, tak nebyly hřebíky.....atd. a ve 3/4 na dvě fronta u píchaček
    • Mají peněz dost, protože okrádají spoluobčany. V Brně v podchodu chodí celé party, a kradou. Cigán je cigán a nic se na tom nezmění i když si říká róm.
      • No to je pravda. Ale těžko o tom přesvědčíš různé Kocáby, Džamily, Samkové a další.
      • A hle, jak nám je moudrá příroda odlišila, hned víme o koho jde *4*
    • oto, bacha, aby Ti cigoši nesrovnali cifrblat. *1*
  • Sleduji, jak se rudá lůza dusí vzteky, že zopakování rudého února ´48 pod taktovkou ČSSDKSČ(m) se nekoná. Tak alespoň kolem sebe plive komunistické rudé chrchle.
    • Nikdo se nedusí vzteky jen proto, že si galerka v Jedové chýši sama sobě odsouhlasila další loupeže a neptala se občanů, co na to říkakí. To chce klid, známý to citát ze Švejka. A náš čas opět přijde. Není třeba se dusit vzteky jen proto, že to nebylo zrovna včera. Tahle vláda není také doživotní a bude muset skončit, když ne předčasně, tak v řádném termínu. A náš čas tu bude hned s jejím koncem...
    • Nechci se do toho vměšovat, ale už se opakujete a je docela komediální číst ty bezpředmětné bláboly ze tmy. Asi je to tak, že každý kdo neschvaluje rozkrádání a korupci ve státě je bolševik. Dovolte abych připomenul, že horší je převlíkač kabátů, viz svazáček igráček váš idol načas. Kdo je pak větší kreatura ale už jsme to slyšeli z úst tajemníka ÚV KSČ oslíka Milouše "byla je a bude" a kupodivu od vašeho sexuálního symbolu jsem to samé slyšel minulý týden.
      • Gemo, skutečně se opakuji, ale přesto je tady spousta takových, kteří to nepochopí. Ale taky čteš trochu nepozorně. Nikde jsem neuvedl, že bych snad schvaloval rozkrádání a korupci, což tady praktikují převlečení bolševici. Právě naopak! On ale není volba mezi dobrem a zle, ale mezi zlem větším a zlem menším. Svět není tak jednoduše dvoubarevný, jak ho vidí marxisti a snaží se vidění skutečnosti vnucovat druhým. Pokud jsi mé názory pochopil, tak jejich opakování prostě nečti.
        • Marx definoval svět jako "Jednotu rozmanitého". Tak když již zabrousíš do marxismu, tak si z něj alespoň občas něco přečti. "Jednota rozmanitého" nemůže nikdy být "dvoubarevným viděním světa...
  • Velice dobrá zpráva pro voliče, aby si příště rozmysleli koho budou volit, doufám že si budou pamatovat na dlouho, jak nalítli předvolebním slibům této trojkolce, čím déle se budou držet, tím více se na několik let dopředu pravice odepisuje.
    • Stačí gulášek, okurčička a balónek pro haranta a zase tam budou. Švejk je blbej jak načas
      • Gemo, možná Ti to zní neuvěřitelně, ale tentokrát s Tebou plně souhlasím.
    • Ano, velice dobrá zpráva. Levice ukázala jak si představuje vládu, tj. správu veřejných věcí. Celý den utratila v ubohém neplodném tlachání jak strejci v hospodě. A tohleto ČSSDKSČ(m) by tady chtělo vládnout.
  • Věc se má tak že ti všichni nenažranci z obou politických stran jak ODS tak ČSSD už nemají ani kapku důvěry normálních lidí které bezostyšně olupují,alespoň kdyby nemlaskali tak nahlas a beze studu nekradli jak straky !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit