Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psalo se před amnestii že je ve vězení cá 21 tisíc vězňů a 5-6 tísíc čekatelů na nástup a dnes cá 16 tisíc....Kampak se vytratili nebo jsou čísla jak se hodí ....
  • Toto opatření patrně povede k nárůstu zločinnosti, která je už tak dost velká. A bude stoupat do té doby, dokud trest nebude trestem. V současné době vězení není trestem, ale neplacenou dovolenou "all inclusiv". Podle vězeňské správy náklady na jednoho vězně činí 30 000 Kč měsíčně. Kolik mladých rodin nebo důchodců má k dispozici 30 000 Kč na osobu měsíčně.A domnívám se, že nyní když dochází na výše postavené osobnosti, které končí ve vazbě či ve vězení budou se mít lumpové ještě lépe.
  • Je mozne ,ze jde o opatreni ,ktere ma zprijemnit zivot pristim obyvatelum z vyssich trid?
    Do rekreacniho pobytu Ratha ,Nagyove a jejich soukromych ocek bylo vse v poradku.
  • Úplně by stačily dva typy a to 1. typ s povinností tvrdé práce 8 hodin denně a 2. typ s povinností tvrdé práce 12 hodin denně. A klidně by mohli přehazovat hromadu země z jedné strany na druhou. Pak by se alespoň nemohlo stát, že po 15 trestech a 25 letech strávených v českých věznicích vylézají, odpočatí, dobře vykrmení parchanti, připravení přizabít kohokoli, kdo se na ně špatně podívá. Správně by po 10 letém trestu v nejpřísnější věznici měla vylézt fyzicky a psychicky zlomená troska, pokud by to vůbec přežila. Pak věřím, že by nastal pokles zločinnosti.
    • Jako v USA ve st. Georgia. Tam mají takovou basu, že už se tam niko nikdy nechce vrátit.
      I v změ spí jenom ve stanech za ostnatám drátem, na nohou okovy, denní příděl 2800 cal.
      A pracovatř, pracovat, neulejvat se...... *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • Konečně správné ilustrační foto s tmavýma rukama.
    Jestliže většinu recidivy má na svědomí ono nedoknutelné, všemi "milované" etnikum, pak bych prevenci recidivy viděl v eliminaci tohoto etnika. Čím dříve, tím lépe.
    • Humpe,nejde prece jen o ne/take je nemusim/.
      • Samozřejmě, že ne, ale jestliže dle starých statistik má cca 50% trestných činů na svědomí etnikum, které tvoří 5% obyvatelstva, něco je hodně špatně.
    • Bude hůř, ti hnědí potkani se rychle množí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit