Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Je až úsměvné číst titulek, že "Vláda plánuje projekt, který má vyřešit energetickou závislost na Rusku".  Prohlášení bez sebereflexe všech ministrů, premiéra a všech politiků, kteří v to doufají. Stejně, jako prohlášení, jak a co všechno dělají pro lidi. Strmě rostoucí inflace, kde ji není vidět konec, je jasným důkazem, jak tato vláda tápe, zakopává o své sliby a jak se učí lhát, mást a mystifikovat občany. Hotové fiasko. Je neuvěřitelné, že se ještě najdou občané, kteří o této vládě a jejich "kopancích" mluví pochvalně.

    • Za 3,5 roku ještě musí schválit koresp.volbu aby zůsali u lizu i na další období, přijmout Euro abychom garantovali dluhy za zadluženější jižní země Evropy, Covid-Pas, atd. Určitě se budeme muset podílet na rekonstrukci Ukrajiny zvýšením daní. Jen aby nebyla Čína rychlejší.Schválí opatření aby pro ně nepříjemné otázky byly trestné. Ukrajinizace, t.j. zbídačení úspěšně pokračuje. Plyn z US bude výrazně dražší a námořní lodě znečišťují živ.prostředí více než os.auta - Greta mlčí... 

  • josef.chmela

    Vládní pětiletka vyhlášená fialovým šaškem? A do ODSáckého závazku si dali, že pětiletku splní za 3,5 roku ať to stojí co to stojí. Kam se na ně hrabou komunisti. Ti byli proti ODSákům úplní břídilové. A blonďatá militantí komediantka chtivá války bude poklonkovat USA teroristům a usilovat o vybudování USA vojenské základny v ČR.

    Kdo tyto šmejdy volil chce úmyslně zaprodat naši vlast USA a EU teroristům.

  • Vyřešení energetické závislosti na Rusku bude pro nás obyčejné občany znamenat předražené resp. nedostupné energie. 

  • Vládě Fialy nevěřím.

  • Gorobilypes

    Jmenuje se to energetická závislost na USA :D

    • goyim

      Jmenuje se to Češi budou platit víc a víc, aby si někdo (ten někdo, koho se inflace ani ekonomická deprese Evropy nedotkne) mohl pořádně nahrabat. Další příklad, jak si Fialový kašpárek kálí do úst s těmi výroky o tzv. extremistech. Tady je opět vidět, kdo je tu extrémista, extrémista vůči občanům, kdo dělá proti jejich zájmům. Říkat jedno, ale dělat druhé, je modus operandi těchto modrobolševiků. Přesně jako lidi typu Obama - to byl taky uhlazený řečník s plnou hubou dobroserských klišé, ve skutečnosti to byl zkorumpovaný válečný zločinec nejvyššího stupně. A tohle divadlo, tento prašivý tzv. neoliberalismus k nám ze západu importují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit