Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč platit vyšší koncesionářské poplatky, za ty lži a propagandu? Ať udělají ČT placenou, vůbec by to nevadilo, protože na tu snůšku lží nekoukám, pouštím si jen TV půl hodiny denně na usnutí, protože kratší čas na vypnutí nemám....Potřebují peníze? Fajn, jelikož stát neprosperuje, snížit platy politiků na výši minimální mzdy, protože stejně jsou drahý i za vodu a chleba, ta banda hlupáků co zničila svou hloupostí prosperující stát stejně za víc nestojí, přestat vyplácet stranám, nikdy se jim neplatilo, přestat vyplácet neziskovky, je to jen bezedná díra na odklánění z rozpočtu, snížit státní zaměstnance, když je hentá digitalizáce, tak přeci není potřeba tolik lidí, vše dělá compůter, ne😛. Platit za zbytečně prodlužované práce, dnes je moderní dát na silnice zátarasy a nic tam nedělat, jinde ve světě by to při tom zvládli během noci nebo jednoho dne, tady se ta stejná práce dělá i měsíc.....apod....

  • Dnes jsem se díval na internetu na Poarota což bylo dřív nemyslitelné kdy zahraniční pořady !vysílané v češtině! byly udajně zakázány z důvodu autorských práv(možnost sledování v zahraničí) je to Evropská absurdita kdy Američan v Utahu může sledovat stejný film v televizním kanálu, jako v Američan v New Yorku( vzdálených tisíce km) zatímco já který bydlím nedaleko Vídně na jižní Moravě(desítky km) nemůžu sledovat na satelitu či internetu některé Slovenské nebo Rakouské programy. Jednota platí jen v některých případech a z uzemí rozlohy Spojených států zaplatí Evropští koncesionaři za vysílací práva jednoho a téhož filmu 20x zejména USA.

    • mun.go

      Nesmysl. I za dob hlubokého socialismu vycházely detektivky s Hercule Poirotem od Agathy Christie. Doma mám spoustu knih z edice Smaragd nebo 3x (doplňte detektiva).

      Knihu si můžete číst kdykoliv - a je to lepší než film.

  • Babiš se chce srdnatě bít za nezvyšování poplatků... 100 tisíc lidí by mělo oblehnout třeba Kavčí hory, budovu poslanců, pár dní přespávat vůkol... také tam navézt pár fůr hnoje a tak...

  • to vymyslily evagelici prztze jim to pradil buch

  • josef.chmela

    Musí zvyšovat poplatky, musí zvyšovat daně, musí ubírat důchodcům, dětem, nemocným a potřebným aby dnešní vládní fialoví šmejdi měli na zbrojení a na nesmyslné války a tak se zavděčili svým protektorům z EU a USA.

  • Neskutečná arogance, parazitovat na občanech, kteří tuto provládní TV nesledují. Jen vymejvání mozků, okrádání lidí ve svůj prospěch a obohacování se. Neadekvátní honoráře vedení, neobjektivní a lživé vysílání. Je to podvod vlády, potažmo podvodný zákon na obohacení se. Zásadně nesouhlasím !

  • Provládní ukrajinské ČT ani korunu !

  • KIMCID

    Tv neplatím a poskytovatel internetu mě nemůže změnit smlouvou 😁😁

  • Jak to řekl bývalý radní Michal Jankovec 4 února 2015 na jednání rady ČT?

     "Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení­ Evropské komise, která povoluje veřejnoprávní­m médií­m fungovat z poplatků nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dí­vat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení­. Česká televize se na to nesmí­ dí­vat tak, jako kdyby byla součástí­ současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie," - konec citátu. 

    Takže si nedobrovolně pod sankcemi platíme obskurní médium, které nás už celé roky krmí manipulativní až vyloženě dezinformační propagandou cizích (bruselských, Washingtonských) zájmů a teď ještě Fialova zločineckého režimu a kyjevské fašistické junty, která je vedena přímo proti zájmům ČR a občanů. Na Slovensku mají něco podobného, ale tam to lidi přímo platit pod sankcemi, jako u nás nemuseli a současná vláda tam usilovně pracuje aby z daní občanů už žádné protislovenské médium nemohlo fungovat ani vzniknout. Doufám, že po volbách to přijde na řadu i u nás. Není důvod živit obrovského nenažraného parazita, který slouží cizákům a zemi škodí.  

  • Ta naše mazaná ČT opakovaně v minulosti odmítla audit. Takže trvale a legitimně se tam rozdávají veřejné peníze kamarádům a jejich kamarádům. Když si pustíte zprávy minimálně z 40% nám tam hustí válečné kraviny a reportáže které jsou nám zcela ukradené. Ale zcela.Opakuje se poklonkování do Bruselu a Kyjeva. Toto máme platit ze svého? Raději je třeba kvalifikovaně odhlašovat TV. Říká se tomu vyhladovět lumpy z Kavčích hor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit