Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Vypněte ještě na Hradě kamery a mikrofony ať nemusíme poslouchat ty výblitky toho nemohoucího pána.

  • A to ta půlnoční bude s rouškou nebo bez? To už i Vatikán řídí Coronu?

  • ... vláda požádá...

    To je zbytečné...

    Bude to tak, jak chtějí komouši...

    V poslední době to je jakýsi " vládní folklór" ...

    • No, vždyť si stádo zvolilo za svého rádoby vůdce "bývalého" komouše a konfidenta StB a a jeho smečku a věří, že bude líp. 

  • V souvislosti s hysterií  ve vztahu k propagovanému očkování proti virusu 2019-CoViD, způsobujícímu Akutní Respirační Syndrom,  jsem zaznamenal v tisku, že  Londýnem - metropolí Spojeného Království Velké Británie a Severního Irska - se mezi populací rychle šíří nová mutace 2019-CoViD.

     To - podle mého názoru - není u RNA virusu nic překvapujícího - proto je každý rok ohrožené části populace podávána nová očkovací látka proti chřipce.

    Čili - současně probíhající očkování ochrání očkované jedince před  2019-CoViD, šířícím se  mezi populací v současnosti

     Ochrana proti možným mutacím virusu 2015-CoViD (jakáése nyní vyskytují v Londýně a okolí) pomocí očkování se zdá být - podle mého názoru - sporná!!!

  • vanhorne

    Estebak knuci jako hladova fena, ale Covid je jeho kamarad. Bradacova oznamila, ze kauza capi hnizdo se zase protahne, protoze kvuli Covid, Ceske urady nemohou pozadat o dalsi spisy ze zahranici. Covid nakazil asi uz i telefonni linky, proto je urednici v Cesku nesmi pouzivat. Z  felefonu vyskakuji tlupy malych hladovych covidatek.😛

    • "Spravedlnost" po česku." 🤮😀😂

    • A to má být Varane jako směšné?Zas pokus o sociální humor od žumpy zdejších stránek?Zas nám tady zamindrákovaný prasič stránek přidal svoje moudro? Pěkné je, že s tím vším nic neuděláš.Jen tady budeš věčně zlostně prskat.To už je úděl holých zadků.

  • Doufám, že tentokrát již opozice prodlužování této šaškárny nepovolí.

    • naopak je potřeba prodloužit na neurčito. zakázat veškerý chlast na veřejných prostranstvých. zakázat veškerý vstup do české republiky  turistům. a naopak. Zakázat pirátům o čemkoliv rozhodovat, bo je to nej humus. babiše donutit se rozhodnout, kam inklinimuje, jeho keci už nikoho nezajímaj.  

      • A nechtěl by pisatel navíc požádat Moskvu nebo Peking o "bratrskou pomoc"?

  • Jak pohodlné - a nic neřešící!!!

    • že by tě konečně došlo co je pro tuhle zemi za problém ten nenažraný čobol s áno , vanoce si rozjedte a silvestra ne , ok je lepší dychanek s ohnostrojem na naměstí nebo vánoční sešlost celé rodinky a ještě narvat kostely na půlnoční . Prchal má jasno , ale pokud vládneš musíš koukat vpřed a někdy udělat nepopulární opatření , pokud je lidem vysvětlíš dobře je vyhráno . 

      Tak nelezte na sjezdovky , nekřičte , nezpívejte , do kostela se podívejte jen přes okno z venku a omezte i návštěvy o vánocích a to kvůli tomu aby jsme se sešli na těch dalších .




      Babiše i s Prchalem at už si vezme čert o Mikuláši zaváhal !!!😈

      Tak R<1

    • Významnou skutečností ale je, že Londýnem - metropolí Spojeného Království Velké Británie a Severního Irska - se mezi populací rychle šíří nová mutace 2019-CoViD (což u RNA virusu není nic překvapujícího - proto je každý rok např. nová očkovací látka proti chřipce). 

      Tato nová mutace virusu 2019-CoViD byla identifikována u více než 1000 pacientů, trpících virologicky ověřeným Akutním Respiračním Syndromem

      Informoval o tom britský ministr zdravotnictví Matt Hancock, který zároveň pro zasažené oblasti (Londýn a hrabství Kent a Essex) nařídil přísná omezení pohybu osob.

      Britští odborníci v oboru zdravotnictví však varují před hysterií, která může ochromit celou zemi. 

      A MĚLI BY VAROVAT I PŘED "OČKOVACÍ MANIí" - která začala i v Česku...


  • Zase se zviditelňuje ten šašek Bureš a Hamáček. Ještě chybí s.zEman. Prostě největší epidemiologové.

  • Vláda je bohužel partička bojácných kašpárků, která hraje divadýlko a na pandemii nemá téměř žádný vliv. Na evropské úrovni se také žádné rozumné řešení neobjeví, novodobí eurosvazáci nebyli schopni vyřešit daleko jednodušší věci, např. zrušit letní čas, takže od nich bohužel nelze očekávat cokoliv rozumného. Každý se musí o sebe a své nejbližší postarat sám a musí doufat, že bude mít štěstí...

  • To se to nařizuje, zakazuje, nedovoluje, trestá a nesvéprávný občánek musí poslouchat, jak za komunismu. Holt. když se řídí stát jako (vlastní) podnik, hlavně, že z toho tečou miliardy...

    • KIMCID

      Fakt? No to mají teda v Německu asi lepšího Babiše? Nenošení roušek či její špatné nošení stovky eur pokut. Potlačení (násilné dodám )protestů proti opatření. Ale proč by nám to mělo vadit je to náš vzor vyspělý západ ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit