Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to bude to hospodaření bez dalšího zadlužování země,kterým ujišťoval Nečas ,z velkoplošných bilbordů před volbami.Že toho lumpa hanba nefackuje.Takto obelhávat národ je asi u politiků národním sportem.
  • Tak tedy máme peníze a je krize? Rozdáváme miliardy pro církev, pro EU, pro IZIP atd, z vytunelovaných peněz zloději nevrátí nic, vláda a nejvyšší státní zaměstnanci si nesnížili platy na celostátní průměr, ba naopak si rozdávají nekřesťanské odměny a pokud jsou ze svých koryt vyhozeni hrabou tzv. "padáky", dále se nakupuje předražené zboží za báječný profit a jen ve svinstvech odhalených novináři by se dalo pokračovat do nekonečna. A vy ubožáci plaťte. Důchodcům nedáme nic, nemocným vytáhneme z kapes i to málo. Styďte se.
    • A položil si někdo otázku, proč se vlastně schvaluje rozpočet, o kterém génius Kalda ví dopředu, že nebude platit? Je to další finta na lidi? kdyby bylo provizorium, tak by platil letošní rozpočet a nedalo by se škrtat ve zdavotnictví, sociální péči atd. A to ten letošní ropočet se stejně nedodrží!!! Kdo za to může, kdo za to nese zodpovědnost? Následky nesou nemocní, důchodci, normálně vydělávající!!
  • A kolik dluhů by nabouchal SOBOTKA,ty chytrej???Ten a jeho rudá banda umí žít jen na leasing.A mlátit hubou kraviny.
    • ČSSD není levicová strana,ale strana lumpácká.Ta má ve svých řadách stejný politický dobytek jako pravice.Levicovou stranu z ČSSD dělá záměrně pravice a sama ČSSD.To aby ,až poteče pravici do bot,tak se mohla s ČSSD sčuchnout,pod heslem"!Darebák či hrdina.My jsme jedna rodina."Tak pokračovat ve zbídačování země dál.Při tom darebáků má ČSSD a pravice ve svých řadách na rozdávání.Pouze toho hrdinu by v nich člověk nenašel ani s lupu.Skutečná levice zloděje tvrdě zavírá.A rozdává pouze z toho co se vyprodukuje.Proto mohli komunisté čtyřicet roků vládnout ,bez zadlužování této země.
    • Fajn, co se týká Sobotky máš recht. Ale chceš tímto obhájovat tu bandu loupežníků, co je dnes u vesla? Mimo jiné, ona osoba jménem Sobotka za ODS je taky povedené kvítí....
  • tahle vlada umi delat jenom dluhy umi ho.no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit