Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První co lidé odepíšou bude kultura jako celek. Konečně to pocítí i ti řiťolezci umělci co pravici stále lezou do zadku a všude nadávají na komunisty, se kterými před 89 tak úspěšně kolaborovali. Za jejich křivé páteře jim to přeju.
    • Přesné a výstižné. Že vláda likviduje i pekaře, řezníky, hasiče, policisty... a důchodce "kulturní fronta" nenapíše. Až teď jim dochází, že knihu a drahé lístky do divadel kupujeme až z úspor po zaplacení bydlení, jídla, internetu, výpalného za TV/rozhlas, za dopravu, za lékaře a za lékárny .. a ty úspory mi "daněmi" krade jejich obdivovaný Kalousek. Alespoň se mladí umělci budou moci živit užitečnější prací a umělcovat budou po práci ve svém volném čase a ze starých přeci budou řádní pravicoví důchodci.
  • O bídě,která se nyní na tuto zemi valí,se už rozhodovalo v době,kdy obyčejný český blb bezhlavě jásal pro Havla a Klause.Ve volbách pak pomohl šíbrům k politickým korytrům.Krutě se na této zemi podepsala,do praxe,zavedená, Klausova teorie,že je nejlepší stát bez majetku.Tak se pak zloději poctivě snažili vše rozkrást,což se jim povedlo.
  • Knihkupci bijou na poplach. Bodejť by ne, knihy se už tak nekupuji jako v minulosti. Dnes koupě dobré knihy je málem investice. Přiznejme, že knihy jsou moc drahé a jistě ne proto, že si to tak vykalkulují spisovatelé, ale především vydavatelé a prodejci. Kdyby se na nich tak nevydělávalo, nikomu by nevadilo zvýšení DPH. Začíná doba elektronických knih a zanedlouho i učebnic pro studenty. Je to velká konkurence vydavatelům i prodejcům. Proto bití na poplach není kvůli vyššímu DPH, ale obav, že pomalu zaniknou. I když - kniha je kniha.
  • ten novodobý Koniáš Nečas by měl se svými kumpány jít co nejdříve od válu .On a jeho odpovědní předchůdci už toho udělali dost .............
  • dobrý den takto se na vysočině jižní moravě ohlašuje pekárenská a stravovací společnost...doufám že nenastane doba kdy budem za pozdrav muset se,zaručit ale nechat si jej zdanit.Okrajově chci dodat že sčítání lidu je vázané pokutou,když jej někdo nepodstoupí a to že jsem záhlédl někde názor že sčítání mohou provést operátoři mobilních sítí vyzývá jednoho člověka pode mého názoru aby se OHLásil!!,co dodat na sčítání lidu bychom mohli všichni vydělat hlavně o svatcích aby se splnili povinnosti *8*
  • Hlavně,že na letáky Lídlu,Billi,Penny a propagačního materiálu na volby a co já vím ještě je peněz dost.Oni to zaplatí ze zisku a o to odvedou míň na daních. Sice hodně používám net ale kniha je kniha!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit