Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když spojují reformu penzí a zdravotnictví zároveň,tak asi přistoupili na mnou navrhovaný model reforem.Já jsem navrhoval,aby všem důchodcům,kteří jásali pro Havla a Klause , pak pomáhali rozkrádat státní majetek,byl důchod vyplácem jedině na holý zadek bejkovcem.A ve zdravotnictví,by měli, uvedení důchodci ,mít nárok pouze na bábu zaříkávačku.A i tu si platit ze svých úspor.Ušetřené miliardy ihnet dát na splácení dluhů,než je současná vládní banda rozkrade.
  • Ano po změně ve stavebním spoření, které se rovná jeho pomalé likvidaci, příchází na pořad dne další věc a to penzijní připojištění a po likvidaci tohoto, již tady asi nezbyde nic kromě tzv. produktů stávajících bank, které vesměs mají nejvyšší poplatky v Evropě za všechny ty nesmysly jako přijdou peníze na účet: 40,-, podívám se na účet: 100,- atd, a vykazují enormní zisky, které odvádějí a zdaňují u sebe doma v Rakousku, Belgii, Francii, kde s našich peněz si splácejí své dluhy a naopak nám dluh veřených financí neustále rostou. Bravó naše VLÁDO, jen tak dál.....
  • Reformy, reformy, reformy to znamená, krádeže, krádeže a krádeže. Vláda chce, né jenom, změny v pravidlech ohledně důchodů, ale jak je zřejmé, má v úmyslu měnit již zavedená pravidla stávajícícho důchodového připojištění a to proto, že si tam lidé v penzijním připojištění nastřádali nemalé prostředky na dobu důchodu a vláda se chce k těmto prostředkům nějak dostat a to provede tak, že asi rozvolní pravidla hospodaření těchto penzijních fondů. Zatím dosud existující penzijní fondy mohly na kapitalovém trhu podnikat jenom v těch nejjistějších a nejmíň rizikových položkách. Ale teď vláda chce nejspíš našetřené peníze občanů v penzijních fondech vrhnout na kapitalový trh a to tak, že penzijním fondům asi umožní investovat do akcii a to je jenom krůček k vytunelování těchto fondů. Dále vláda bude nejspíš pracovat na tom jak zabránit tomu, aby lidé, kteří mají peníze v těchto fondech si mohli tyto peníze jednorázově vybrat a aby tyto peníze zůstaly v těchto fondech právě na podnikání penzijních fondů na kapitalovém trhu a tím, aby vláda tyto peníze dostala na kapitálovy trh. Jak to vláda odůvodní. Vláda to bude odůvodňovat, že chce lidem zajistit výšší penze, bude to důvodňovat tím, že chce, aby tyto peníze byly hospodárně využity a nebyly občany jednorázově vybírany z penzijních fondů, jak to umožňuji dosavadní penzijní smlouvy, teď je otázka, jak to vláda provede, aby tyto smlouivy změnila, aby lidem zamezila se dostat jednorázově k jejich našetřeným prostředkům. Již Topolánková vláda chtěla něco podobného prvést, ale časově to nestihla. Tato vláda pana Kalouska se k tomu vrací. Důvod je jediný, jsou tam velké peníze a vláda tyto peníze asi bude chtít pro sebe.
  • Jak může diletant kalou a jeho spolek okolo rozhodovat o penzích, důchodové reformě a o pěnězích tohoto státu a občasnů????? Jakým právem? Nemá vzdělání a doposud probíhající a ukončené kauzy za jeho politického života, jedna jako druhá, končí katastrofou. Pokud dopustíme, aby o státní kase rozhodovalo toto, tak si nevážíme ani sami sebe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit