Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby ta přebornice v kecání vystřelila z toho kulometu, tak jak ho drží, tak jí to urazí hlavu. Proč to jen nezkusila?

  • Vzkaz pro Fialu ,

     nevim jestli byl na vojně ale ve válce nejsme !!!!!!! Válka není totéž jako pomoc vojenská či civilní .Ve válce je Ukrajina a okupanti na jejím uzemí z Ruské federace .!!!!!!!!!!!!! Bylo by dobré aby jste chápal rozdíly .😎

  • Náš premiér a nejen on ale celá slepená vláda je banda bezprizorních tupců, kteří nejen, že neví co plácají, protože válku jsme nikomu nevyhlásili. Ale nejspíš jí oni vyhlásí nám za zbraně kterými je podporujeme a já bych se ani nedivil. Tato vláda Fialky a spol co hrne lidi a burcuje do války je banda troubů, nemluvě o tom že jen rozhazují, to je sto milionů sem, sto milionů tam a čtyřista milionu ve zbraních a my tu máme slámu v prd*li a oni to rozdávají jak ožralí milionáři aby utvrzovali dav v blbostech které jim přikazuje EU a USA. To je neomluvitelné o cenzuře ani nemluvě a vyhrožování lidem když budou říkat pravdu kdo to vyprovokoval, kdo tam poslal první vojáky a vyhrožoval zbraněmi ve světových i našich mediích rusku. Proboha vezměte někdo ty pitomce a ty témata těch článků kterými to vyprovokovali jim potetujte čela, celé té naší zasrané vládě. Pak to nebudou moc popřít, pitomci. Mohou zato že na ukrajině umírají lidi, spolu s troubou hercem Zelenskim.

    • alicia1

      KremlOvis kvici, ze ma slamu v prd*li. Pomoc je jednoducha a mas dve moznosti. Pozadej vrahouna Putina at vas Kremloprdy za vlastizradu plati zlatem a ne tim smetim kteremu se rika rubl. Druha moznost kdyz doma prodavat vlast nevynasi, jed na Vychod mlady muzi. V Moske te nejaky TV kanal rad zamestna kdyz jim reknes, jak jsi doma trpel za sireni Putinovych lzi. Mozna skoncis jako millionar. Pouvazuj o tom.

    • Oni snad Ukrajinci válčí na uzemí Ruské federace ??????Jste normální ? To tam spíše válčí Čečenci toho putinova  kámoše Kadyrova .😎

  • Zbrojní dodávky do oblasti válečného konfliktu je vědomé zapojení naší země do konfliktu a co víc, přikládání pod kotlem. Nejhorší v politice jsou fakt bezdětné ženské, viz Černochová, Pekarová. Ty nemají mateřský pud, tudíž nemyslí na budoucnost svých dětí a bubnují na válečné bubny více než jejich mužští kolegové.  

  • Uvědomuje si pí ministr... , že zásobovat někoho zbraněmi může být chápáno jako vyhlášení .... Nezdá se mi to jako odpovědné k občanům této země.

  • Pan premiér kudy chodí, tudy vyhlašuje, že jsme ve válce. Nevím nic o tom, že bychom někomu válku vyhlásili ani nevím že by ji někdo vyhlásil nám. 

    K tomu jsou jasně dané postupy a ne hysterie pana Fialy. Pokud nás do nějaké války někdo zatáhne, tak tenhle panáček.

     

    • Ten teoretik si nenechá ujít příležitost jak se ukázat. Dofám , že se nedožuji toho , že bude mobilizace, protože nás tito křiklouni táhnou přesně tímto směrem.Představa , že někde na sklonku života nasazuji život a Fiala o tom v klídku píše knihu mne veli ce štve.

  • Je to spíše jen 

    S Y M B O L I C K Á    P O M O C . . . 

    • jaká symbolická ? Pro Ukrajince ohromná neb jim ukazuje že se na ně všichni nevykašlali , z hlediska bojové morálky jde o užasnou vzpruhu a za Ukrajinou ted stojí celý svět  i když někteří jen symbolicky , včetně té Číny . 

      Tady všichni řešíte co mohlo být jinak v 38 a 68  a je to právě tohle , jakou máš vzpruhu když tě napadnou všechny "bratrské" národy okolo  nebo na tebe  "smluvní spojenci "v Mnichově řvou že zaviníš válku . To je ten markantní rozdíl , ted jde o to dotlačit obě strany k jednání a rozumné vyústění , toho se obávám nebude ani jedna strana schopna a bohužel pro Ukrajinu asi min. Krym zůstane ruský nebo bude mít statut "jiného"uzemí , stejně jako Luhask a Donbas a to může védst ke konfliktu i uvnitř Ukrajiny  . Pokud zastaví palbu čeká svět hodně složité vyjednávání , ale proboha at už se vše neeskaluje , je to v zájmu zeměkoule jako takové.😎

      • Martinko,  první část by pro nás by  měla být ponaučením- nepoučili jsme se. Druhá část plně souhlasím, ale  s tím co nikdo nechce přiznat- lidé jsou hloupí a  stále jsme toho svědkem, že to tak bohužel je. Jinak by jsme nedovolili aby tady nějaké jaderné zbraně vůbec existovaly. Jinak by již Evropa měla být již  dost kultivovaná na to aby se bez zbraní obešla. Utopie.

        Mě se nelíbí, možná je to ze strany Ukrajiny hrdinské, že je Ukrajina ochotna riskovat jadernou válku.

        • Stanislave já su od narození optimista sic někdy se sarkastickým humorem ale tady musí dojít i k změnám ve vedení Ruské federace a nedovedu si představit jak , no snad se najde jednooký plukovník generálního štábu a nenenechá kabelu neštastně u stolu aby ji někdo přendal (alespon obrazně ) .To byla jediná výhoda studené války že ty zbraně byly tak ničivé že se ani jedné straně nechtělo do horkého konfliktu , ale bipolární svět je pryč a tvrdit že kapitalismus nikdy žádnou válku nezačal je největší omyl který se dnes hustí do hlavy , on ani v ČLR ,ani  v Rusku není jinší systém nežli jinde na světě i s tou svojí nenažraností jen to má jiné kořeny .😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit