Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem hodně četla, že prý mladí o státní půjčky na bydlení nemají vůbec zájem. Přitom to není pravda, znám hned několik lidí, kteří by zájem měli, ale prý to není tak jednoduché. Je třeba splnit spoustu podmínek, a lidé na ně pak nedosáhnout. Naštěstí jsem četla na https://www.bezvamoney.cz/clanky/statni-pujcky-na-bydleni-by-brzy-mohly-byt-lepsi/ že se má situace zlepšit.
  • Vážení - nemačkejte si zbytečně nadledvinky, víte přece, že Bohuš začíná být nesvéprávný a hlavně - po volbách se sliby neplní... :-)
  • Již nemůžu číst tyto bláboly.Rodina,která zde fungovala do roku 1989 byla normální.Dnes dle USA vzoru a některých hujerů se emancipovaná žena z E55 tzv samoživitelka zblblá z Blesků a Prásku a dalšího šuntu presentovaného po roce 1989 hledá fotbalistu,hokejistu nenormálně placenéhom střídá partnery to platí i na druhé straně.Synové si povzdechnou,kde jsou ženy do roku 1970,které zdárně mají vychované děti,kdy byla ještě morálka,práce a krásný život bez nezdravého žrádla a hlavně jistoty,které jsou pro život důležitější nikdo nemusel rozkrádat stát a nikdo také nikomu nezáviděl tak jak to je teď zkusím volit č.10,které se snaží navrátit hodnoty.Rozhodně ne strany Top,KDU,ODS,ČSSD.Jinak mil.Kč na ruku.
    • to že vaše žena dělá business na E55 neznamená, že se tak živí všechny ženy vy hlupáku, jste odporný člověk
      • Nevím jak na hloupou Markétu reagovat,protože příspěvek evidentně nepochopila!
  • Sobotkův a socialistický plán příprav na přijímání nelegálních běženců. Ti, a naši spoluobčané cikáni, budou těchto sociálních zařízení zdarma využívat nejvíce. Islamisté, jako cikáni, budou plodit a stát starej se. Jak jinak, za naše.
  • Tak hlavně aby dostli to porodné Éržika s Déžom-no když ji povedál,pocem,dem zarobit penijaze,urobíme décka......A od toho se odvíjí i to další,ale ony predsi jésle nepotrebujů,načo gadžovia ?? Je to jako v tom vtipu ..když vyhořel a spadl činžák Dežo se čílil,jak je to možné,že zomrély všetci ti pracovití a žádný gadžo ???!!! Načež mu velitel hasičů povídá,noo,jestli to nebude tím,že ti bílí po 5h odešli do práce aby balo na dafky !! A stejné je to i s porodným,přídavky na děti,obědy ve školách zadarmo pro určitý skupinky atd. !!! Měj si dětí kolik chceš,ALE JEN POKUD SI JE TAKÉ SÁM SVOU PRACÍ UŽIVÍŠ !!! Tak je to u bílých ,nedal bych žádný dafky,porodné jen těm co pracují a přídavky bych zrušil a převedl do daní-pokud by to nedosahovalo výše z daní,tak doplatek .Ale né vykrmovat a rozmazlovat ty,co říkají pohádku jak ve zlodéjczechiastaně jsou bez práce koláče a pečený holuby lítají do huby !! A když k tomu přijdou i naši kulturní obohacovači-byty zadarmo a důchodci co dřeli a platili daně vybírají popelnice aby nezdechli hlady,ti "pracovití dříči a machometáni " zdravotnictví zadarmo a důchodci ci si platili zdrav.pojištění nemají nárok ani na obroučky brýlí......ať jdou s celou koncepcí do antikopce.... *12* *12* *12*
  • Sobotka a spol = pitomci bez rozumu alias politický demen...... a trestuhodní správci státu *12* *12* *12*
    • hluboká myšlenka pane BTW *5*
  • https://www.stream.cz/adost/10019123-otravena-voda-alarmujici-vysledky-testu-vody-v-cesku
  • Onranžácká "vláda" porcelán zuba sobotky za přispění svých poskoků vidících stále jasněji svůj konec - této party bolševických neumětelů slíbí cokoliv. Zejména je-li to jen populistický žvást pár dnů před volbami.
    Sobotko i kdyby jsi slíbil otáčení zeměkoule na druhou stranu už tě to nezachrání. Jen ještě více nase..eš další, kteří nesmyslné žvásty tvé populistické bandy budou muset uvést do stavu reálně možného.
  • zajímavé, že lidovcům nejtěsnější schválení církevních restitucí navíc osobou trestanou, bˇ't v den hlasování nepravomocně,nevadilo vůbec.
  • Je třeba založit ministerstvo pro záležitosti nepracujících.

    Trvale jich přibývá a někdo se o ně musí starat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit