Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se to rozdává z cizího - co naše nelegitimní vládo *9* To jste se kasali jak to musíte zarazit to tunelování státního rozpočtu-půjčit a ještě bez úroku umí ,kde jaký blb,ale hledat ,kámen úrazu, to holt opravdu nedokážou ,odborníci,Milouše Zemana-už ať mám vládu,která se bude chovat k penězům nás poplatníku jako ke svým vlastním,i když se obávám,že Bohuslav S.mě asi taky nepochopí co znamená věta ..ušetřit a pak rozdat *1*
  • Málem nebylo co krást *9* ...
  • Na co máme tolik zdravotních pojišťoven, když je solidární zdravotní péče ?
  • My jsme Zemanova vláda odborníků, my to tady zadlužíme, pitomci stejně budou nadávat na Kalouska!!!
  • Koukám,že už je na čase abych i já požádal vládu o nějaký mrský peníz a to si soukromé finance nenechávám rozkrádat ale snad vláda něco pustí. *1* *1* *1* *1*
  • Kdyby si VZP přestala stavět paláce a vyplácet zlaté padáky (baba Musílková či jak se jmenvoala) tak by měla peněz dost.
  • Nemocnice a soukromí lékaři ať přestanou krást a jednu zdravotní pojišťovnu a pak by se vidělo, že je tam přebytek v řádech miliard. *11* *11*
  • Zajímavé, že finance jsou pro politické strany, pro církevní sekty. Možná by to chtělo ze zdravotnictví udělat zajmový spolek s dotacemi státu, následně by bylo financí až,až.
  • Na toto finance jistě budou stejně jako na válečné mise v cizině.
    Pravda nebo lež? Evropská komise včera potichu
    zařadila a mimo program schválila podle článku 79 Smlouvy o EU (Lisabonská smlouva) pravidla pro přerozdělování imigrantů jednotlivým členským zemím EU. Kritériem bude počet obyvatel. To znamená, že už od nového roku se můžeme těšit na tisíce imigrantů z Afriky, kteří k nám budou dováženi k multikulrurnímu obohacení z Řecka, Francie, Itálie a Španělska. Btw. jen dnes italská pobrežní stráž zadržela stovky imigrantů z Eritrei na několika lodích. EK očekává, že počet imigrantu v nejbližsích letech naroste o stovky procent. Misto urychleného vyhošťování je EU bude distribuovat do nových státu EU. Takže lidi, máte co jste chtěli s Lisabonem!
    Ve státech EU by měli imigranti údajně každý měsíc obdržet částku asi 970 Euro (26 190,- Kč). Životní minimum ve SRN. Co vy na to poplatníci, žijící z mezd 10 - 11 tis. Kč/ měs. Důvod: Zabránění migrace migrantů z ekonomicky slabších států EU do ekonomicky silnějších států EU.
    • jak se muzu stat imigrantem?
  • Znova opakuji je to systému! Všechno se muselo zprivatizovat a i zdravotnictví?!? Nebudu psat memoáry ale proč tolik pojišťoven?Jak může jedna nabízet víc jak druhá!? Hloupý příklad privatizace i v nemocnicích.U nás /vlastně všude/zprivatizovali třeba kotelnu a ta si začala diktovat ceny a přitom ta nemocnice nemá jiné řešení tepla ovšem kdyby náhodou nechtěla do každého pokoje třeba kamna na uhlí!?!?Před převratem když bylo opravdu vše zadarmo tak se zavedlo -1 koruna za recept -Kdo to pamatuje co někteří dělali,že zdravotnicví je zadarmo a dneska? Republika rozkradená a zadlužená! Pane Klas máte pravdu jiné cesty není a i Petr Bezruč dával a dává vyhlídky na lepší život ale ten opravdu bez boje nebude. "Z dolů jde plamen a dým,příjde čas zůčtujem spolu!"
    http://www.verejnydluh.cz/
    • Ono bylo před převrtem něco zadarmo? Možná pro soudruhy. Normální občan musel pracovat, ale nedostával plat odpovídající odvedené práci, ale jakousi sociální podporu, která se případ od případu příliš nelišila. Pouze ti co měli červenou "pracovní" knížku dostávali víc. A také horníkům dávali soudruzi víc, protože o nich věděli, že v tom toho důchodu zas tak dlouho nepobudou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit