Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše co se po komunistech prolhalo k moci a Česko zbídačilo je třeba,za vlastizradu národa Čechů, odporážet,na katovských mučírnách, s bezbřehou krutostí.
  • Mela by se puda vyuzit,co zdroj potravin a ne ji jen nicit,kvuli zisku repkou a zbytecnymi stavbami,co by se daly stavet jinde a ne znehodnocovat pole...Cestou z autobusu jsem rada koukala na pole,ruzne barevne a pracujici,co kdyz koncili,si delali i cas na opekani burtu...,Za odmenu si domu mohli vzit cast urody z pole..,i byly lany krasnych tulipanu,vseho...Nyni pole zeji prazdnotou,lebedou a na poli nikdo..,vse znicene.Driv vse zilo a bylo nac koukat,vyvoj sel vpred,novymi vyrobky,chutnym jidlem,bylo levne,vyber vseho,nyni na pridel z letaku...Driv bylo moc vitaminu a nyni je ho min.Chybi tresne,visne,rybiz,andrest,slivy,blumy,spendliky,mirabele,svestky byly jedle,chutnaly,nyni jsou bud tvrde,pecka nelze vyjmout,jsou kysele,s chuti se leckdy nedaji jist,tak je dat do knedliku,ci co kolac...V Nemecku maji i zlute svestky,chutnaji tam,daji se jist.deti kolikrat ani neznaji andrest apod.,co neni v kramu videt...Meli by jsme si vazit orne pudy,ktera chrani narod od hladu,kde je co pestovat a ne ji nicit...
  • Nepatrny dotaz/i pro vladu Mr. Sobotky/: proc neni v CR zakazana vystavba FVE na ZPF jako
    v BRD? Nebyla by to podstatne snazsi cesta /vcetne precedentu v BRD/? *3*
  • Díky nerovným podmínkám v EU, kde si Polsko vydupalo vyšší dotace než máme my dovážíme z Polska potraviny ve velkém, a to i díky eu komisařovi Teličkovi, který se o to zasloužil. Kdo nechce kupovat polské potraviny, tak je Polsko prostě označí jako EU a takto kupujeme šmejdy made in PL , potraviny s závadnými a jedovatými ingrediencemi a z nemocných a uhynulých zvířat, prostě hloupý Čech kontra polský darebák de luxe. Takto se náš stát stal postupně z v potravinách soběstačným na nesoběstačný a dovážíme více než 50% potravin ze zahraničí a to i potraviny u nás snadno vyprodukovatelných a zadlužujeme se ročně v řádech desítek miliard korun, ale hlavně že se šetří a škrtá na lidech dole. Kalousek byl zářným a příkladným šmejdem a všichni ti, co se na této kolonizaci, devastaci a rozkradení našeho státu podíleli a nesou za to plnou odpovědnost. a pak jde volič k volbám as opětovně jim dává hlas. Česká schizofrenie.
    • Vše co se prolhalo po komunistech k moci a Česko zbídačilo,je třeba,co nejkrutěji,odporážet na katovských mučírnách a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
    • Drahousku, jenze Polaci nemeli vladu Prognostilu z PU v cele s VK a VD s jejich "trhem bez privlastku" a "utekem pred pravniky" a nedelali takove k.niny, jako FMH ing. VD, ktery
      1992 podepsal dohodu o clech s 8-11x nizsimi cly na citlive zemedelske polozky, nez mela EU
      a nasledne jako MPO CR podepsal dohody WTO, ktere stejnomerne/v EU i v CR/snizovaly
      tuto celni ochranu pred dovozy o 3% rocne, takze v r. 2004/kdy "se vstupovalo" do EU mela CR/a s ni i Telicka/na vybranou: nevstoupit, a nechat si CR zaplavit bezcelnimi dovozy z EU
      bez reciprocnich moznosti CR/cla na vyvoz 130-400%/ nebo "brat" i to h.vno, ktere EU CR povolila. Vysledek znate, ale "placete na spatnem hrobe". *3* *7* *7* *7*
  • Takže se bude pokračovat s výstavbou překladišť, benzínek, různých hal a montoven,...na orné půdě?!!!!!!!!!!! Od roku 1989 nenávratně zmizela orná půda o rozloze 3 okresů!!!! další rozloha orné půdy zmizela erozí, protože někteří rádoby zemědělci neumí půdu obhospodařovat a jen z ní rejžovat!! toto vše je nevratné!! A jestli si myslíte, že to neva? zanedlouho, ono to vlastně již je, lidé umírají hlady a miliony se jich dají na pochod pro nedostatek potravy a vody!! kam asi půjdou? kdo je bude živit? na montovnách, halách,...překladištích? !! Kdysi ,když to stálo za dvě věci!!, tak každý kdo jen metr orné půdy použil na jiné účely než zemědělská výroby, musel ze zákona tuto plochu nahradit rekultivací 3-násobku takto zničené orné půdy!! a dnes? !!!!!!!!!!!!!
    • Hlavně že se k nám cpou Amazoni a podobné šmejdské firmy, které místo aby při dnešních technických vymoženostech alespoň stavěly haly do výšky, a do země, tak staví mega a gigahangáry na co největší ploše na polích, protože primitivním jestřábům z Ameriky je to jedno, jejich země to není, oni mají velké plochy a jsou na to zvyklí, zatímco my v ČR si to při hustotě obyvatel nemůžeme dovolit, ale nikoho to nezajímá. Tržní ekonomika , nenasytnost a primitivismus vítězí, protože inteligent by se tomu postavil a korupce u nás všude a ve všem. Pak to bude jako v tom slovenském filmu za totáče - velice výstižné - PÁSLA KONĚ NA BETONĚ.
  • Zemědělský sektor byl po roce 89 ne zničen ale přímo zdevastován. Vše dovážíme
    - česnek jablka rajčata - a přitom máme armádu lidí bez práce. Ale zem která
    nic netvoří nemá továrny ani družstva samozřejmě lidem práci nedá.

    Vesnice. Dříve to tam žilo. Kdyby tam někdo něco ukradl byl nadosmrti zostuzen.
    Dnes je i tam morálka zničená. Máme vesnice kam se bez aut ani nedostanete
    protože autobusová i vlaková doprava jsou omezené či přímo zrušené.
    Znovu platí - bez družstev není práce ani venkovský život.
    • Disidenty,chartisty,odesáky,topáky,lumpy z OF je třeba,s bezbřehou krutostí,odporážet,za vlastizradu národa Čechů na katovských mučírnách a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Rovněž znovu znárodnit veškerý majetek restituentů za to,že pomohli stávající kapitalistický svinčík nainstalovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit