Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diwa

    Ten bodový systém je stejně k ničemu !! Pokud Vás v daný okamžik nikdo nechytne, nemáte ani možnost o body přijít ! Jezdím do práce 40 km, to samé zase zpět.....myslíte si že vidím policajty na silnici ? Velký omyl.....místo toho aby policie trochu řidiče vychoválvala a byla vidět, nikdo nikde není, akorát když je médii zveřejněná nějaká akce. Každý si zvykl jezdit dle svého, protože policie nikde není ! Krom toho, pokud chce někdo rozdávat body, tak řidičům co jezdí v obci 30 nebo 40 a zdržují provoz. Posledně jsem předjížděl malou kolonu a z protisměru v dálce mi vyjelo auto, kloudně jsem se neměl ani kam zařadit, protože Vás pitomci prostě NECHTĚJÍ pustit a vůbec nemají rozestupy abych se v klidu zařadil.......ale vsadím se, že ten největší blb jsem byl v jejich očích já, ale že oni nedodržují rozestupy a jedou jak svázaní.......To by se tady dalo mluvit hodiny. Jedete do Německa a tam Vás hlídají na každém kilometru s radarem nebo hlídkou na silnici.......Tady budou řešit bodový systém ale policajty na silnici neuvidíte !!!

    • josef.chmela

      Ano jsi největší blb, který nezná zákon. Slušný řidič prostě kolonu nepředjíždí, protože neví, zda se bude moci zařadit mezi předjížděná vozidla (řeší to zákon). Minimálně polovina řidičů nedodržuje dovolenou max. rychlost. Zrovna dnes (najezdím denně asi 100 - 300 km) jsem jel přes obec tachometrových 54 (na policejním radaru 51) a všichni mě předjížděli. Tak kde to jsme. Jet ohleduplně a bezpečně dle zákona neznamená jet pomalu.

  • mun.go

    Podle Fialy kompenzační mechanismus zajistí pokrytí nákladů energetických dodavatelů" ... z daní, které platí běžní občané, kterým přitom zajistil "zastropováním" nejméně 3x vyšší ceny. Náklady spořebitelů kompenzuje kdo? 

    Proč proboha kompenzuje náklady dodavatelů za naše peníze a proč nereaguje u výrobců (elektrické) energie? 

  • Gorobilypes

    Podepíše to hlava státu?

  • josef.chmela

    Militantní vládní šmejdi vední válečnou blonďatou krvelačnou bestií si pojistili zbrojení a podporu války zákonem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit