Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • srednivastar

    ...hasičské sbory v ČR máme plně vybavené, tak proč nevybavit Ukrajince...sláva Ukrajině

  • Fiala schválí cokoliv co máme my zaplatit,nakonec k té výbavě přidá i věnec který původně chtěla položit u pomníku Stěpana Bandery.

  • Tak jestli jsem to pochopil, tak dojde k prodloužení celkem dobře fungujícího českého hasičského vláčku - nová technika profesionálům - 10+ dary pro dobrovolné hasiče a nakonec 25+ odvoz k sešrotování ruskými tanky na Ukrajině.

    To co Ukrajinci dostanou je tak tak fungující šrot, o který budou brečet leda hasičská muzea, a který má jen jedinou výhodu - nemá elektroniku a proto se dá opravit "na koleně".

    Vidím to tak, že čeští hasiči ušetří za ekologickou likvidaci a budou mít důvod, žádat stát o modernější vybavení. Kritizovat to může jen závistivec od narození.

  • Jak si z nás Fiala dělá srandu.My země válcovaná kovidem budeme TAM něco financovat? V zemi kde jsou desítky oligarchů kteří hýří penězi a drahými auty? Zajděte na slovenské servry.Podívejte se na autentické videa na youtube! Město Košice se hemží luxusními auty, nejčastěji čtyřkolkami.Všechny s ukrajinskou SPZ! A dozvíte se jak na to.To se dá na čáře celníkovi 200 eur bankovka a závora letí nahoru. A my tady máme přispívat? Mají především svoje solventní spoluobčany.

  • Gorobilypes

    Naši hasiči jsou na tom bídně ale postaráme se o cizí hmm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit