Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ulhaný parchant vše zapře a potichu rozhodnou bez nás, kteří to budeme splácet. Jsem zvědav, kde to na nás zeškrabou.
  • Těm vládním parchantům by měl zavčasu někdo zakroutit krkem. Nejdříve tady nabulíkují milionu hlupáků, že se ženeme do skázy typu Řecko a teď chtějí pomáhat tím co ukradnou chudým lidem EU. Ať celá EU krachne a to co nejdříve. Ať jde celá EU do pr..le!!!!!!!!!
    • Ty voue, EU nás cpe prachy jak do forbesu. EU nemůže za zparchantělou českou vládu. a my nejsme členy eurozóny (země, kde se platí eurem), takže pomáhat nemusíme. Nikdo nás k tomu nenutí a nutit nebude. Jestli si ro rozhodnou kluci ve vládě, není to problém EU. A ostatně Slovensko, které členem eurozóny je, Řecku taky nesolidárně nepomohlo.
      • EU do nás cpe velký ho... To co do nás jakoby nacpe, tak se jim to desetkrát vrátí tím, že nás ekonomicky ovládla. Vše tady svým diktátem zdevastovala (viz zemědělství, dříve soběstačné, atd...). A mimojiné, ČR dává každý rok EU 30 mld. Ty jsi sám vůl, který je zblblý dnešním školstvím a lživou propagandou. Takové voly, jako jsi ty, dnešní vláda potřebuje. Takže, ještě jednou, pryč s EU, zrušit tento neperspektivní spolek lumpů co nejdříve!!!!!
        • Emigrant ,SOUHLAS!!!!! Kdo si myslí ,že nám dá EU něco zadarmo je hlupák ! Proč by tak ekonomicky silné státy jako je třeba Německo bylo ve spolku s námi a ještě s daleko slabšími státy ,kdyby z toho nějakým způsobem neprofitovali??? Snad už si nikdo nemyslí,že nám někdo dá něco jen za to ,že nás miluje! Prachy které z EU dostnem,se těm vydřiduchům mockrát vrátí!!!
      • oprava: EU do nás cpe prachy...
  • UŽ NÁM ZASE LŽOU!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit