Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poklona panu ministrovi Žákovi,je to člověk na svém místě a nebojí se darebáků.Včera v televizi bylo vidět na moderátorovi čt24,že se mu to moc nelíbilo.Pořád mu skákal do řeči a nechtěl slyšet fakta.To máme novináře,hlavně,že dělají módní přehlídku?! Hůza a děs.Já nikdy nebudu volit SPOZ,ale pán Žák se nebojí,to je vidět.Včera bylo vidět,co za diletanty a gaunery máme ve vysokých funkcích a ještě si dovolují vřískát,já nic já muzikant.Hanba jim.
    Mněli by ,za všěchno to ,co tu napacháli,za ty léta,nést zodpovědnost,už vůči národu této země.
  • Kamarádi z SPOZ nemají trafiky.
  • Jedině Okamura ten je slušný.
  • A kdopak je tam dosazoval?
    • Ty ne, ty pí.o!
      • Velice dobře ses pojmenovala......
  • Tecko ,placte za vyhozene ministry ,Nagyovou a vsechny ,kteri se jeste prizivuji
    na eraru.S vasim rozumem neudelate diru do Sveta.
  • Komunisti jsou zrůdy a patří do kriminálu a ne do parlamentu!
    • A zapšklá tečka do spalovny i se vším tím mediálním balastem.
  • Kdyby vyhrali volby KSCM,zlodeji by meli poplach,co by se tu vse delo...Vse je tu predem dohodle,sehrane a KSCM,by vsem modrym zlodejum,udelali caru pres rozpocet...A prestali by modri intrikarit,pripravovat dalsi varku hrabacu penez,pokracovani tu liklidace..Jsou sehrani a hraji si tu z lidmi jak s figurkami...Predem vedi,co tu bude,lide hloupi je podporuji,co neprokoukli zlodejny a stale si mysli,ze je modri spasi,ale oni mysli jen na sebe,sva konta...Bude dalsi zdrazovani,diktatura,aby lide vic platili.ODS slibuji plomby amalg.zdarma,budou - li lide pravidelne chodit k zubari...,uzivat nadiktovane prasky od doktoru,i pro biznis,co skodi a lide budou povinni jist leky,i ktere by mit nemuseli...Ja prestala jist 8 prasku denne a citim se lip,nejsem tak otupela a citim,co telo potrebuje,kdyz je mi zle a uz si umim poradit,i bez prasku,co nebyly levne,radeji za ne koupim vitaminy..,nez chemii do tela.Nemoc je i ze stresu,nespokojenosti,spatne stravy,plne ochucovadel,E a telu prospiva spokojenost,dostatek spanku,pravidelnost,co rekl i dr......
  • Asi to nepomůže. Je nutné aby ještě vráceli co nakradli, nebo nakorumpovali. Pokud nebudou mít ústřední úřady osobní odpovědnosti, nic se nezmění. V dopravě jsou čistky, aby se za ně schovali energetici, úředníci komunikačního úřadu a další. Vždyť oni nechají operátory bezostyšně okrádat svoje zákazníky. Jak to, že nejsou trestné neetické, zlodějské smlouvy a jejich dodatky maličkou typou. Proč to prochází firmám dodávajícím el. energii. Smlouvy jsou až 10-ti stránnkové a "prase" se v nich neorientuje. Tyto firmy se zabývají spíše než dodávkou, tak vymáhaním a "furt" je to stejné.
  • Zemanovi poskoci dělají čistky ve státní správě, aby se tam usídlila Sebranka Parchantů Ožralého Zemana dřív, než bude přijat zákon o veřejné správěm k čemuž nás EU nutí.Ožrala Zeman si tím chce posílit svou moc a zároveń upevnit vliv ruských mafií, které ho sponzorují.
    • Kdyby jsio měl v hlavě alespoň trocha inteligence, nepsal bys takovéto směšné bláboly a jestli prezidentu závidíš sem tam tu nějakou skleničku, tak začni také chlastat, ale za své a s mírou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit