Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde jste byli vy chytrolíni , když Klaus nebýt komunistů nastupoval na Hrad. Co jste lidem ukázali??? Prosuštrování důchodového fondu,  rozkradení bytů OKD, církevní zlodějina, fotovoltaická lichva. atd. atd. Pokud je někdo demokrat , jak se všichni ti uřvanci včetně Němcové honosí, tak budu respektovat svobodné volby a jejich výsledek. Protahování , reptáním se ještě nikdo nenasytil.

    • Pro volby jsou třeba OBČANÉ. U nás zatím převažuje stádo ovcanů a p.tomců, jak dokazuje to, co zvolili.

    • KIMCID

      poslední křeče Fialy a Němcové :D já bych to nechal být 

  • KIMCID

    Proč by se vláda nemohla opírat o komunisty, když KSČM je legálně fungující politická strana? A pokud je legální, tak je i nemístné se takto ptát.

    • Ano i NDSAP byla ve své době legální stranou , ale podívejte se do historie co provedla a také co tady všechno v minulosti prováděla KSČ a kolika lidem zničila život to vám jako opravdu ani trošku nevadí , vaši rodinu zřejmě neznárodnili ani nekolektivizovali , vaše děti zřejmě neměly zákaz studovat z politických důvodů , vy zřejmě nemáte v rodině politického vězně , nebo snad máte někde v šuplíku ještě pořád schovanou jejich rudou knížku a tajně doufáte že se zase navrátí svět rudého práva ???
  • Přehlídka zoufalců, zkrachovalců a odepsaných politiků v posledním tažení. Jak říkal klasik, umirajici kobyla nejvíce kope. Soudní lidé alespoň vidí na vlastní oči, koho již příště nevolit. Těch rad a výtek, kterými se ale bohužel všichni tito pseudo politici neřídili, když byli u moci a na potřeby normálních lidí zvysoka kašlali. Teď mluví všichni -ODS, TOP, KDU, STAN, Piráti, jako kniha ctnosti a pravdy. No až se vykecají, tak snad už bude klid na práci. Je to opravdu výkvět naší politické scény.
    • Jo zato estébáci a komunisti se o nás starali až tak že lidi zavírali do lágrů a za jejich názory je mučili , popravovali a perzekuovali celé jejich rodiny včetně dětí , tohle chcete zpět ??? Ještě v průběhu převratu kdy jsem byl zrovna na vojně nás takoví soudruzi chtěli z kasáren poslat střílet do demonstrujících civilistů ,v Rakovníku již měli na buzerplace vyčleněné tanky které měly jet rozstřílet prahu a takovouhle bolševickou pakáž chcete dneska opět pustit k vládě proboha proč ???
  • Co mi připadá neuvěřitelné,je prohlášení páně Chovance,že mu svědomí nedovolí podpořit vládu.Copak ten člověk má svědomí?Vždyt Chovanec je lůza,hnůj a v zásadě hnus nejhrubšího zrna a je mi s podivem,že si jej ČSSD ta skvělá moralizující strana pořád drží.Žumpa plná sraček.

    • Jo to Babiš je čobolský nehnůj,ještě větší hnusák za premiéra Vám nevadí?

    • pavel.zajda.7
      Pan Chovanec má jedině koule říci to, co si většina v ČSSD myslí, vstupovat do vlády se zlodějem, vedeným v STB, podporovaným ožralým, prolhaným Manem-  Ovarem, který už neví, jak by ČR škodil! Pane Chovanče, máte můj palec nahoru!
      • Hloupý k hloupému.Chovanec je podrazák,prospěchář a hajzl nejhrubšího zrna.Můžeš dát nahoru třeba všechny palce ale nic se tím nezmění.Chovanec už je za vodou takže se ptám gui bono.Už jen blbeček by mu věřil.

      • Chovanec si je vědom toho ze už koryto nedostane, tak si otevírá zadní vrátka, to ho naučili na plzeňských právech , ve zkráceném studiu, to je to jediné co se naučil.

  • I my máme právo na moc, říká šéf komunistů. Babiše podpoří...

    Tak tomu říkám drzost...

    Už vystrkují růžky a myslím si, že koblihář ještě bude koukat...

    No, já si myslím, že koumouši mají akurát právo držet ůsta...

    • vanhorne

      " že koblihář ještě bude koukat"

      Dirigent nekouka, ten mava taktovkou! Kdo bude koukat a cumet je obecenstvo az ti jeho sumari nasadi fortissimo. Bude lip a k tomu jeste sranda.

    • Bohužel je to tak.

      Je-li KSČM na základě výsledku demokratických voleb parlamentní stranou, má právo podílet se na řízení státu. Jediná cesta, jak tomu zabránit, je více volit nekomunistické strany, kteroužto cestu tyto strany nenastoupily - nedokázaly přesvědčit "nevoliče" k účasti ve volbách ve svůj prospěch. Sice jdena z nich tvrdila:"Dokázali jsme, že to dokážeme!", ale jistotně to nebyla, vzhledem k volební účasti a výsledkům, pravda. Atd.

      To "ů" na začátku slova je věru roztomilé, nemáte v arsenálu ještě nějaké další originální kousky?

      • :-)  ústa...:-) ...

        Chyba se vloudila...

        Dekuji...

        Neco originalniho by se urcite jeste naslo... :-)

      • Komunistická strana je podle zákona organisací zločinnou a zavrženíhodnou. A nejen podle zákona, ale i na základě jejich činů. Komunismus má na svědomí podle odhadů nejméně 100 milionů mrtvých!!! A jsou i odhady vyšší. Toho nacismus zdaleka nedosahuje. Neumím si představit, že by v Německu členové NSDAP si přidali k názvu "B" (Bavorsko) a byli v parlamentu. To je možné jenom v tom českém východostepním hnojníku.

        • No ono to poválečné Německo taky nebylo bez hlavounů z války, ale je pravdou že aspon drželi hubu.Jinak nacismus má na svědomí možná méně obětí ale za kratší čas.Pokud počítáte válečné oběti jako následek nacismu tak komunisti jsou jen příštipkáři.To nic nemění na tom že čobolák etébák se opírá o estébáka na hradě a ten mu radí aby vládl s podporou estébáka od komančů a nebo rejžového fašouna okatoumůru-no hnus.

          • Já si poválečné Německo s NSDAP jako vládní stranou představit dovedu, i když nechci. Stačilo by jen, aby Spojenci nezavedli denacifikaci. V podmínkách ČSFR Spojenci dekomunisaci nezavedli, protože Sametová revoluce měla být a zůstat známa jako zdejší interní proces a následováníhodný model pro následující barevné revoluce. Věřím tomu, že v podmínkách dožívajícího SSSR by se nějaká ta Oranžová revoluce povedla skvěle s důsledky, které si netroufám domýšlet. Vzhledem k špatnému načasování a špatnému odhadu vstupních podmínek skončily tyto podniky od Růžové revoluce po Arabské jaro de facto fiaskem, tedy nahlíženo pohledem prostého občana (pozor: ne Obcana). Atd.

            Dokáže vysvětlit, proč naznačujete, chápu-li vaše hloupé náznaky správně, že Tomio Okamura je fašista? Podle vás je možné, aby fašista propagoval přímou demokracii? Nebo jen dokazujete, že měl George Orwell pravdu, což je ale zcela zbytečné?

            Jinak: Znáte program a něco z faktické činnosti Národní obce fašistické, která byla za První republiky parlamentní stranou?

  • Nedajli Chovancovi korytko? Rozhodne nemohu predpokladat, ze to dela z nejakych moralnich duvodu i kdyz si samozrejme preji, aby se takovych zhrzenych naslo vic a vlada neprosla a CR, zase o krucek, postoupila k predcasnym volbam. Inteligentnejsi casti volicu ANO totiz uz zacina dochazet, ze jejich volba z rijna 2017, nebyla zrovna "trefou do cerneho" a Piratum, kteri ted hlasovali pro zavedeni cenzury na internetu uz take zacinaji dochazet "nedemagogicke" argumenty. Tak uz jen ODS a KDU-CSL, predstavuji nebezpeci, ze by v predcasnych volbach neomarxismus konecne neprohral.

  • Hulváti při projevu odcházejí a slušní zůstávají. Topáci už neví čím by ještě voliče zaujali. Už i tvrdé voličské jádro TOP O9 se rozpadá.

    Je už na čase,abychom se natrvalo zbavili sabotérů a žvanilů a poslali je na hnojiště dějin.Po příštích volbách nás určitě ve Sněmovně opustí "politici" z TOP09,STAN a Lidovců a možná i ODS.

    • Zůstávají ti co se derou o koryta a pro které slova jako morálka a čest jsou pouhým projevem slabosti. Odcházejí ti slušní, morální a čestní.

    • A hlavně kopnout do anusu Babiše!

    • S přihlédnutím k dosavadnímu vývoji bych ze seznamu "jistých" bohužel vypustil lidovce. Naopak bych zařadil ČSSD, která směrem k propadlišti dějin nasadila nepředpokládaně přímý kurs. 

      Poslouchat projevy mají poslanci v náplni práce, nikdo jiný to za ně neudělá (pochopotelně).


  • FUJ!  FUJ!  FUJ! 😠😠😠
    Co si stádo zvolilo... 😠😠😠
  • "na pražském Malostranském náměstí a ve Sněmovní ulici stálo několik desítek demonstrantů" - no to jsou opravdu masové protesty, z nich musí mít Zeman i Babiš fakt nahnáno.
    • Meli by mit nahnano, i kdyby tam protestoval jen jeden...
      • Skutečně?

        V demokracii je obvyklé, že libovolný zástupce není zvolen jednohlasně a oponenti mají zaručen beztrestný projev svého názoru, pokud zůstane na verbální úrovni*). Absence alespoň jediného protestujícího je znakem totalitního režimu.

        _____________

        *) Pokud je předpokládatelný přesun projevu názoru z verbální úrovně na úroveň materiální (označenou někdy názvem "Kalašnikov), pak je "mít nahnáno" nejen oprávněné, ale i nutné. A to nejen na straně onoho libovolného zástupce, samozřejmě.

    • A to si představte,že se najdou vypatlanci,kteří tyhle dva zmetky volí...
      • Koblihar zvani na CT24 - je mi z neho na bliti...
        • To je informace, která jistě zajímá úplně každého, děkuji za ni. Tedy samozřejmě za předpokladu, že je to vaše poslední.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit