Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žít v Česku,ale dlouholetými nákupy podporovat HDP Polska. To je ale Diwo vlastenectví. :-(

    • Diwa

      Paní Černá, já s Vámi souhlasím, to opravdu vlastenectví není a máte naprostou pravdu, což je logické, ale pokud mi měsíčně v peněžence zůstat 3 nebo 4 tisíce navíc, protože v Polsku ušetřím, nevidím na tom nic špatného a prostě mě to "donutí" se takto chovat ! Pokud je našemu státu úplně jedno, že mu lidi vyhazují peníze v cizím státě, tak je asi něco špatně ! Všichni každý měsíc zápasíme jenom s penězi a evidentně zápasit budeme ještě hodně dlouho s touto vládou, proto všichni děláme co můžeme, abychom měli náklady co nejmenší ! 

      • Kritizuješ vládu a přitom se chováš, jak kapitán Sketini, ktery při prvním nepohodlí zbaběle zdrhá z lodi.

        • Je moc dobré vědět, že máme takové ideově zpracované a obětavé ekonomické nedouky, kteří nerespektují logiku. Jen tak dál a naše skvělá vláda to nakonec dotáhne k vyrovnanému státnímu rozpočtu. Cesta je jednoduchá. Všechno se všem zdraží a stát nebude pro občana dělat nic.

          Konečně se našla skupina odvážných, kteří našli odvahu na občany vystrčit zadel a sami si pravidelně přidávat. Děkujeme náš milovaný fialový vůdče, děkujeme naše milované Spolu. Nikdy Vám to nezapomeneme. 

  • https://zpravy.tiscali.cz/ukrajinsti-uprchlici-uz-stali-cesko-36-miliard-do-eu-prisel-pres-more-rekordni-pocet-migrantu-556471

    a na odvodech už třetinu z tohoto vrátili do systému českého státu, protože se drtivá většina zapojila do pracovního procesu tady u nás, i přestože se nejedná o práci v jejich kvalifikaci, tedy tu, ke které mají vzdělání.
    Vyšší jednotky miliard nám poslala Amerika, dále jednotky Unicef. Jestli tam lítáme 10mld, tak to je hodně, přičemž už máme příslib investic pro naše firmy v rámci obnovy Ukrajiny, kde půjde minimálně o stovky miliard pro naše firmy. Vláda to vyjednala přímo v Kyjevě s prezidentem Ukrajiny, všichni si pamatujeme nedávno.. :)
    čiže pišme to vše tiscali, férově..

    • josef.chmela

      Kecy našeho min. financí normální člověk se selskými počty nebere vážně. Jsou pouze k pousmání anebo spíše k breku.

      • Sám jsi k pousmání nebo spíš breku. 

        S takovou ufňukanou povahou máš asi skvělý život.

  • Vše udělají pro to,aby se sem dovážely srágory z okolních zemí,které dotace mají.

    • Diwa

      Srágory ? Kdejaký zahraniční stát má lepší potraviny než celá naše republika !!! Tady u nás se každá firma naučila akorát okrádat a mastit si kapsu a s pochybnou kvalitou ! Když jdete na farmářské trhy, tak se jenom smějete, všechno 10x předražené a polovina z nich prodává zboží bůh ví odkud ! Takže paní Černá, z našich obchodů nekoupím ani rohlík a je mi jedno kdo u nás ze zemědělců má či nemá dotace ! Nakupuji leta letoucí v sousedním Polsku a v životě bych se na nákupy sem k nám do republiky nevrátil !!! Ano, je to věc názoru, ale osobně to vidím na kvalitě a na cenách, kde měsíčně šetříme tisíce !

      • V Polsku nejsou potraviny levnější, než v ČR ani o korunu. Jistě pokud narazíš na nějakou akci, tak ano. 

        Asi bydlíš někde v Moskvě, jinak bys tu neplácal takové  nesmysly. 


  • Jasně, tak je to spravne a tak to ma byt sudruzi....

    Dotace se nezruší, jen se odkloní k fialovým kamarádům a krmičům modrých strak.

    Proč to nikoho nepřekvapuje? 

    Co vláda dělá, to dobře dělá. Včerejší dvouhodinový televizní Ein Kesselbuntes musel přesvědčit i ty, kteří dosud pochybovali. 

  • josef.chmela

    Za komunistů, tedy za socialismu, stát dotoval mléko do škol. To by přece nešlo aby to dělala také kapitalistická vláda. Za komunistů přece bylo všechno špatně.

    Ještě zrušit i školy, ty také byly za socialismu a lepší. ale zase rušit školy? To by bylo zbytečné. Stejně vychovávají jen samé mloky bez mozku.

    • A kde ty peníze na dotace bral? Lidem z platů, ty mudrlante, Prachy rostou na stromě - to si myslí většina komunistů.

      Tuhle socialistickou prasečinu s mlíkem do škol pamatuji, po přestávce byly kanály plné mlíka, protože vychlastat čtvt litru studené, hnusné nakyslé, lehce nazelenalé brče za 5 minut, nedokázal skoro nikdo.

      • Evidentně vám takové gastronomické násilí nehrozilo.
        Patrně jste toho ve škole mnoho nepobyl. 

    • Inkluze se tomu říká pane Chmelo a taky integrace.
      Nějaké vzdělání a výchova - dejte pokoj, to jsou komunistické relikvie.

      Dnes je důležité, aby se děti cítily ve škole bezpečně a komfortně.
      Zruší se domácí úkoly, zkoušení, známkování a všechno, co by mohlo malé geniální dítka stresovat. 

      • Vzdělání a výchova za socialismu? Kde by se vzala? 

        40 dětí ve třídě, marxismus leninismus, pochodová cvičení a svazácká buzerace Vám v životě nijak nepomůžou. 

        Sám jste toho Jindřichu očividným důkazem.

        • Já do té socialistické školy chodil - za normalizace. Ve třídě nás bylo 22, marxismus leninismus jsme nebrali a pochoďáky s batůžkem byly příjemným zpestřením. Co ale považuji za důležitější - dodnes vím jaké je hlavní město Kolumbie, kde hledat Laos, umím spočítat trojčlenku a násobilku hbitě švihám dodnes, což se o spoustě dnes vychovávaných ovcích říci nedá. Pokud by dneska někdo měl všeobecný rozhled, mohl by si utvořit na události svůj názor, nedej bože jiný než je ten předepsaný. A to by se jim do krámu nehodilo. Utvořit si vlasní názor totiž neznamená pustit si televizi a poslechnout si vládní propagandu a proklamace.

        • Nevím, jestli se v Československé socialistické republice vyučoval na základních školách marxismus leninismus, to vážně netuším. Já jsem základku absolvoval z větší části až po Hadráku. 
          Ve třídě nás bylo 19 a když jsme šli někam ven, tak jsme to jako buzeraci nebrali.

          Měl jste očividně těžké dětství bojovníka proti socialismu od útlých dětských let a ta tíha se na vás podepsala i ve stáří. Jen zloba a žluč. Bohužel.

      • josef.chmela

        Máte pravdu. Kdybych chtěl opravdu hodnotit dnešní školství, výmysly minulých vlád, celého režimu a nesmysly dnešní vlády zřejmě bych byl opět na 30 dní mimo.

        • Lež není názor. 

          To že lže  Váš oblíbený Okamura, neznamená, že pokud ho papouškujete, projevujete nějaký relevantní názor. Je to prostě pořád lež.

      • Diwa

        Přesně tak a kdyby bylo nejhůř, tak si půjdeme stěžovat, že to žáci nezvládají ! No a naše vláda nakonec popřemýšlí co se vlastně u zkoušek a maturit změní, aby to každý žák zvládal ! No jo, no, dnes chtějí všichni mladí sedět v kanceláři za 50 tisíc a dělat tabulky.......každý chce studovat, ale dělat se nechce nikomu !

        • Tobě zjevně práce  taky moc nevoní, celý dny vysedávaš u komplu a vyťukáváš tu bolševické nesmysly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit