Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tato země je prakticky již v diktatuře, hlavně že se umí tato vláda slovy hlavního demagoga pochválit a ještě si za to co vyvádějí přidat. Když se to vezme tak od roku 1998, kdy socani udělali tak zvaný parlamentní převrat, to jde s republikou do pr.... .

    Tato vláda to ukazuje jak to má dorazit.

  • Diwa

    Ano, vláda řešila to co v podstatě nemusí ! Lidi kteří tady v naší republice drží ekonomiku a mají zásadní existenční problémy, to jaksi naše milá vláda řešit nebude ! Radši budou řešit fašistickou Ukrajinu, která si na válkus ruskem zadělala těsto, než aby vláda řešila vlastní lidi. Je to smutné kam naše republika došla. Naši dědové a rodiče se musejí obracet v hrobě !!

  • Ještě vyřešili a zařídili cenzuru, zařídili prvního politického vězně, za to že řekl něco proti naším kamarádům co vyznamenali Fialku a to se nechci vyjadřovat dál, je za to 10 měsíců.

  • Je to stále stejné. Nikdy není důležité co píší v novinách, ale právě to co tam není.

    Tak třeba bankrot USA a EU. Je sice nepřiznaný, ale fakticky již probíhá. Jeho efekty jsou vysoká migrace, Brexit, covid, inflace a vysoké zdanění třeba windflow tax. 

    Pokud máte dluh 32 biliónů dolarů a příjmy 5 bilionů splatíte jistinu bez úroků za 6,5 roku. Pokud všechny federální rozpočty půjdou pouze na dluhovou službu. Což nelze.

    Ty rozpočty jsou každoročně deficitní. USA sekne každý rok sekeru za bilión dolarů. Z toho nelze nic splatit.

    Rozpočet USA byl v roce 2012 nějaké 3 biliony dnrs je 6. Tady vidíte jaká je inflace opravdu. Ta která se vykazuje je podhodnocená. Prostě lžou.

    Stejné je to v EU většina států je totálně zadlužená. Navíc jejich rozpočty jsou také deficitní.

    Přijetí eura potopí i ty státy, které hospodaří dobře (Estonsko) přijetím eura na sebe vzali i dluhy celé eurozóny. Pokud se to bude sypat nikoho dobře hospodařící estonci zajímat nebudou.

    Pokud začnou růst úroky na dluhové službě game over přátelé.

  • Nic pro ČR 

  • Doufam, že prvni raketa iskander co je v Belorusku zamirena na čr dopadne na parlament! Tu je vaše pollika, ktera nas dotahla do teto situace...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit