Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • f2sulik

    R. FICO: POVINNÉ OČKOVANIE JE NECHUTNÝ FAŠISTICKÝ NÁPAD

    Docela masakr mluví úplně otevřeně, drtivá většina hospitalizovaných jsou s tečkou,

    Chmela chcípá vzteky...

    • Jakže se jmenoval ten doktor z před rokem 1945, který prováděl pokusy na lidech? Budou viníci také tak rychle utíkat jako on?

  • TO JE SPRÁVNÉ.....😯 stranické politbyro 2% samozvaných imbecilů rozhodlo a 98% nestraníků se musí poslušně a demogratycky podřídit.....CHTĚJÍ PŘECE JEN   VAŠE BLAHO....😯

  • Může na mě šáhnout a pojede nohama napřed!


  • henrys

    Jsem zděšen, co za svinstva tato vláda na konci svého působení ještě vymýšlí! Ne, že by debiloviny nevymýšleli i dříve, ale teď to vypadá jakože "kůň který jde na porážku nejvíce kope"! 🤮


  • Proč, vybrané profese a lidé nad 60 let by podle debaty odborníků měli být úplně naočkovaní 1. února? To proto, že všechny vakcíny mají roční povolení, které vyprší v prosinci a lednu. Pak se musí všechny vakcíny vyhodit.

    • Ti zmrdi si prodloužili expiraci o 3 měsíce s požehnáním fašistické EU!

      A likvidace nevyčerpaných vakcín dělá výrobce a to stojí víc, než nákup nových, takže rozkaz zněl jasně, vypíchat to do všech!

    • Také nevím, proč by očkování, které je dobrovolné, mělo být pro určité skupiny lidí povinné...

      • Já to vím.......ale neposlouchejte mne, jsem jen "konspirační teoretik" 😉

  • Již hezkých pár let na ČR tlačí Mezinárodní měnový fond aby se tu provedla radikální důchodová reforma. No a pod pláštíkem covidové pandemie se už přišlo, jak na tu důchodovou reformu. Povinné očkování experimentálním roztokem, který ve velkém v tělech starších lidí vyrábí krevní sraženiny tu důchodovou reformu vyřeší. Všimli jste si, kolik za poslední rok jen umělců skončilo na onom světě nebo s infarkty a mrtvicemi? Třeba připomenout, že právě umělci byli mezi prvními, kteří se hrnuli do očkování aby mohli veřejně vystupovat. U starších lidí se smrt po očkování dá lehce skrýt za jiné nemoci nebo prostě za stáří. A o to jde.  

    • Když v říjnu 2019 zemřel Karel Gott, měl jsem pocit velké podobnosti se smrtí Karla Čapka, který zemřel po Mnichovu a před vznikem protektorátu. Karel Gott, který varoval před DEEP STATE, stihl uniknout pře koronovou hysterií.....na nás je nést štafetu odboje Gabčíka a Kubiše, kteří se dožili vrcholu teroru a museli mu čelit a ukázat světu cestu vpřed......

  • pO 60 NÁS ZAČNOU STŘÍLET ( NEBUDOU MESET VYPLÁCET DŮCHODY)

    • střílet jo ?Tak to ne neb cenné kovy z nábojnic a kulek lze použít do akumulátorů , pěkně ještě zaživa (aby ušetřili za ledničku) semlejt do papání  (zatím) pro kočičky a pejsky , to se dá zpeněžit  . No v tý Asii asi nebudou zkoumat že ten "luskoun" vypadá jako skoro důchodce  a šup do hrnce . Bez erdele mi to připadá že celý svět bude dělat na několik superbohatých gerontů aby se dožili 300 let a ostatní , neočkovaní prý budou nebožtíci neb nechtěli přispívat a očkovaní rychle stárnout a marodit tak aby vydělali na svojí léčbu , dluhy státu a nezbytný přísun potravin a bydlení v toitoice .

  • Pokud bude tato vládní rada a jejich příbuzní ručit za všechny zdravotní následky po jejich provizorních vakcínách a zaplatí i příbuzným těch co se již nechali očkovat a již nejsou mezi námi, tak jim přeji hodně úspěchů. Já osobně jsem ve svých 68 letech měl covid 2 krát a vždy s lehkým průběhem, ale kdyby pro mě chtěli abych se na rozkaz nějakého trotla očkoval, tak by nestačil utíkat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit