Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám z většiny z vás tady radost. Pokus vás zblbnout a pomalu zlikvidovat se podařil dokonale!!! Ještě jednu zimu nezmrznete!!! *16* P.S. A dál se perte o lejno,protože já potřebuji ještě nějakou miliardu ukrást... *1*
  • Karle,stavěl jsi někdy jako já, nebo jsi dělal jen podvodné transakce při stavění ? S takovýma argumentama se neoháněj. Dneska mnoho lidí hledá články v novinách od Kellera jako vosy
    hrozny! Ty vůbec nevíš co dneska obyčejného člověka čeká, přestože asi tě to učili též ve škole. Hlavním rysem KAPITALISMU je : vykořisťovaní člověka člověkem a další co z toho vyplývá.A to ti říkám já, který nemá a neměl co do činění s komunisty. Čti, studuj a naslouchej jen vzdělaným lidem.
    Mela začne u nás v roce 2013. Proč? Protože do ulic vyrazí jako obvykle studenti. Nedojdi potom k úrazu až jim řekneš svoje názory.
    • Milý Rýšo, ze stavebního spoření sis nemohl nic postavit. Ledaže bys kradl jako většina těch, co žili za socialismu a dnes jsou z nich magnáti budující své uchylné představy o kapitalismu. Mezi takové marxistické pomatence patří svými názory i Keller.
    • Rycharde, problém je v tom, že ten tzv. "kapitalismus" je výmysl marxistů: oni znají jenom socialismus (ten rudý, ne hnědý) a pak kapitalismus. A když socialismus zemřel na úbytě, tak holt chtějí budovat ten "kapitálismus" a to tak jak jím soudruzi strašili občany.
      Já jsem procestoval vyspělé civilizované země, ale žádný "kapitalismus" jsem tam nenašel.
      Hm, a co jako ti studenti budou v r. 2013 dělat v ulicích? To budou studovat na ulici?
      • To jako chceš tvrdit, že na světě žádní kapitalisté nejsou ? Pokud by to tak bylo, tak by opravdu nikde kapitalismus neexistoval a všichni bychom se měli dobře. A že jsi žádný kapitalismus nenašel ? Nikdo přece nemůžeme za tvoji slepotu. Jen tak k té tvé nízké vzdělanosti - marxisté si žádný kapitalismus nevymysleli. Systém, který Marx analyzoval nenazýval kapitalismem, ale " kapitalistickým výrobním způsobem " !!! A to je podstatný rozdíl !!! Pojem kapitalismus se stal díky nevzdělancům zkrácenou podobou názvu výrobního způsobu, o němž Marx psal. Stejně tak je to i s "třídním bojem", který rovněž nevymyslili komunisté, a ani kapitalisté. Přesně to psal Marx tak, že kapitalistický výrobní způsob rozdělil společnost na dvě h l a v n í třídy a to třídu kapitalistů a třídu dělníků. Kapitalisté toto rozdělení nazvali společenskými vrstvami, ale to již je jako když chceme zjistit rozdíl mezi buřtem a špekáčkem. A jestli Marx neměl pravdu, tak dokaž, že na světě nejsou žádní kapitalisté a žádní dělníci, ano ???
        • Kocoure v botách, svět není dvoubarevný - kapitalismus a socialismus - tak jak si to v 19.století v době přebujelého materialismu představoval Marx a jeho stoupenci. A už vůbec nelze redukovat společnost na tzv. výrobní vztahy a vlastnictví výrobních prostředků. Soukromé vlastnictví je DŮSLEDKEM nikoli příčinou. Ve svobodné demokratické společnosti můžeš vlastnit i továrnu. Ovšem to vlastnictví už není dávno tak "neomezené" jako v 19.století: majitel musí dbát na pracovní smlouvy, technické normy, hygienické a bezpečnostní předpisy, dodavatelsko-oběratelské vztahy atd. A zaměstnanci už dávno nejsou ti nevzdělaní námezně manuálně pracující lidé jako v manufakturách 19.století, ale zaměstnanci jsou od uklizeček až po manažery. Ve společnosti neexistují žádné třídy jak si to velmi zjednodušeně představoval Marx a jeho stoupenci a pomatení marx-lenisti to stále do zblbnutí opakují. Ve společnosti existují SOCIÁLNÍ VRSTVY a SKUPINY, které se klasifikují podle jiných kriterií než je marxistický "vztah k výrobním prostředkům". Ve 21.století při existenci postindustriální informační společnosti nějaký vlastnický vztah k výrobním prostedkům nehraje roli. Rač rozumět při svém věku a vzdělání, už bys to jednou mohl pochopit.
          • On si hlavně majitel (zrůdný kapitalista) je plně vědou že ZAMĚSTNANEC JE TVŮRCEM HODNOTY
          • Lituji, ono těm klasikům nadává kdekdo, kdo je třeba ani nečetl. Chodil jsem si je vypůjčovaz do státní knihovny. Ta díla tam byla vložena v roce 1953 z popudu ÚV KSČ. V roce 1985, tedy po 32 letech jsem otevřel dílo Marxe, kde byl výpůjční lístek s datem vložení v r. 1953 a já byl v roce 1985 prvním čtenářem, který si tu práci půjčoval. 32 let tam prostě ležela a když ji knihovnice přinesla a sfoukla 5cm vrstvu prachu, tak nešlo ani dýchat. Myslím, že lidí, kteří díla klasiků znají a četli je, je u nás hodně poskrovnu a nedivil bych se , že je ani neznala řada členů ÚV KSČ. Lidé znají díla klasiků z pokřivené komunistické propagandy, popřípadě studenti VŠ z té doby studující povnně "marxák", si je nepůjčovali ( natož kupovali ) a zkoušky z něho dělali na základě přednášek a obecných postulátů, vytržených z kontextu díla. A dnes najednou máme "odborníků" na marxismus-leninismus, vyvracejících hloupě něco, co vůbec řada z nich nikdy ani nenapsala. Můžeš prozradit, která díla jsi od Marxe, Engelse a Lenina četl ??? A takže u nás nejsou kapitalisté a dělníci ??? To je tedy objev tisíciletí. Hloupější výrok jsem v životě neslyšel, tedy předchozím textem míním, pojmenování společenských skupin jako třídy...
        • Kocourku, Marx a jeho bláboly byly a jsou mimo realitu. Každý pokus, jeho zrůdné patalogické výplody realizovat končí naprostou katastrofou. Das Kapital je jen druhý díl z řady v níž je mj. Kladivo na čarodejnice a Mein Kampf.
          • Přečetl jsem většinu Marxových prací, dokonce i jeho Rukopisy Grundrise. Co jsi přečetla ty, že jsi tak moudrá hlavička ? Můžeš dát dom placu, která díla jsi četla a pokud ne, tak jak víš, že jsou zrůdná a že to jsou bláboly ??? Oni ti to jemńpm řekli, že jsou to bláboly a tak vyvádíš, A pozor - Marxe si v Německu mimořádně váží..., že by byli tak hloupí ???
  • Nejedná se o umrznutí ale spustí se loupení krádeže přepadání atd. protože ti postižení se budou chtít uživit jakkoliv.Kdy přijde pád tohoto odporného systému?
  • Nepomlouvej Kalouska.Ten chce tímto krokem přiblížit revoluci.Která pak všedhny lumpy,kteří tuto zemi zbídačili,od koryt vypráská.Včetně Kalouska.Pokud by si nadále žil obyčejný český blb,jako prase v žitě,tak bychom se pořádné revoluce nedočkali.I jeden papež říkal,že na chudý lid musí být přísnost.
  • Ti hlupáci co sem píší si nezaslouží nic jiného, než tuto vládu. Do dvou let se dočkáte co si zasloužíte.
    • Jako že umrzneme? *11* Umrznou akorát fašobolševici. Normálního člověka přece zahřeje Kellerovo globální oteplování *5*
  • To jsme se dočkali po 22 letech. Tak klidně se nám žilo, Sice jsme raději mlčeli, ale měli jsme práci a všechno zdarma. Tato vláda nás vede do neuvěřitelných problému. Koukněte do minulosti - to už tady bylo. Bude krvavá revoluce, jak uzrá čas.
  • Kde je zmínka. že by říkal , že všichni umrznou ? Opět štěk provrchnotenského lokajského media.
  • Nemělo by se zapomínat na dobu, kdy ten fálbr řekl, že zveřejní dohodu mezi adamcem a vénou...a šel nahoru , na lepší *1* jsem přesvědčen, že to byla dohoda kominíků s disentem pod taktovkou stb a ruských poradců.A to mě štve *10*
  • Kocoure, pamatuješ, jak v 53tém byly příkopy plné drobných? Tak to jsme stejná krevní skupina.
    Ty SMC jsi napsal na jedničku (pozn. pro mladou generaci "Státní maloobchodní cena"). Např. cena hořčice v Aši Kčs 2,10 v Prešově to samé. Neboli v celé republice stejné ceny. Člověče, ten Havel to
    těm mladým ale pěkně zavařil. Četl jsi, že Dáša dostala od něho majetky za 130 milionůůůůů!? Ten
    Zeman v tom příspěvku to vystihuje dobře o tom věku pisatelů. Aby to byl tak pravý Zeman. Čekám
    stále jestli pisatelce Lídě odpoví, ačkoliv není dlouho mluvil o tom, že z dlouhé chvíle též čte i příspěvky na internetu. No s akcí Čisté ruce se moc nevyznamenal.
    • ... takhle se připravuje půda pro případnou "antišamotovou refolúcu" ... teď nemá pravdoláska nic a za chvíli bude nesvéprávný a těm se neubližuje *1*
  • USA patria dlhodobo ku krajinám s najvyššou mierou chudoby spomedzi štátov tzv. rozvinutého sveta. V rebríčku OECD, ktorý zahŕňa 34 štátov, sú na tom horšie len Čile, Izrael a Mexiko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit