Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a tje moc dobre a hlavne okamura posloupne smizi !!!!

  • "Nerudová: Jako jediní jsme se postavili proti Turkovi. Je to smutná zpráva o stavu společnosti"

    Ona má tato hlupaňa tu troufalost ještě vykřikovat takové kraviny? Záškvara - to je ta správná definice, jak tady už bylo řečeno. Na upřesnění: do poslední TV debaty si tato křehká blbka připravila detail výřezu fotografie obývacího pokoje Největšího motoristy. Na detailu byl drobounký válečný symbol. A s tímto šla diskutovat! Takovým Křiváctvím se směle přiblížila lidovcům. Takové jednání už chce pořádnou porci unikátního podrazáctví. A taková charakterová anomalie nás bude zastupovat v Bruselu?

  • Jo ale kdyby vládní strany 5 koalice kandidovaly na Ukrajině, tak by tam volby s přehledem vyhrály, pro tu jejich až dojemnou starost o blaho Ukrajiny a Ukrajinců. Proto se u nás mezi lidmi zažilo, že je to ukrajinská vláda a ne česká nebo vláda ČUR. Jen kolik miliard z našich daní pětikoaliční vláda poslala na Ukrajinu, k tomu celé vlaky paliv, zbraní, spotřebního zboží atd a kolik kamionů s léčivy a zdravotnickými potřebami (které u nás v lékárnách teď chybí) se nedá ani spočítat. 

    • josef.chmela

      Ale "ekonom" Fiala tvrdí, že těch 120 tisíc Ukrajinců, co u nás pracují, na daních odvedlo tolik, že veškeré výdaje na pomoc Ukrajině a Ukrajincům už vrátilo. Opravdu bych chtěl vidět ty několika statisícové měsíční příjmy ukrajinských pracujících. Hned bych tam šel dělat i já.

    • Samozřejmě že jsme celé roky okrádání tímto klubem špinavců okolo ODS.

      Kdy za bíleho dne jsou pumpovány naše veřejné peníze tam do bezedné díry. Ten z Hradu spolu s Lipavským drze mluví navíc všude za nás.Ale běžným lidem je celý Kyjev i s tím zeleným Skřetem ukradený. Prudil? Dostal! Ale co my tady s tím? Kolik let to ještě bude trvat, než se minimálně tihle dva objeví v soudní ohrádce? A vyslechnou jsi " Jménem republiky"?

  • Nová záškvara a všehoschoná hlupaňa se tam vetla? Ale to už se naučila i žonglovat a chodit na laně. Co je to za charakter, když si do TV diskuze připravila zvětšeninu fotky pokoje Největšího motoristy. A tam vyšťárala symbolek z války! Drobný nepatrný.Ale v rámci kydání špíny? Šup a bylo to venku.Takže vexlačka s  ysokoškolskými diplomy se nám vetřela do Bruselu.



    • josef.chmela

      Vrána k vráně sedá. Hlupák hlupáka si hledá.

    • Pane Okoune, ono platí staré známé: Když si cheš žít jako prase v žitě - musíš se chovat jako sv.ně (Nerudová). 

      • Dostatečné by asi bylo, být voličem do europarlamentu. Nevolič podporuje bujení zla.

        • josef.chmela

          Nevolič do EU parlamentu naopak EU zlo nepodporuje. Kapři si totiž rybník sami nevypustí.

        • Myslíte? Nebo podporuje kreatury. Ono je to o úhlu pohledu. 

          Kdo chtěl a považoval to za prospěšné, tak volit šel, kdo ne, tak prostě nešel. 

  • Patologický měniči nicků, nechte si své rozumy pro spolupacienty na detenci. Děkuji

    Patří k vyjádření ubohého žvanila Marker. M558, který nekomunikuje ke článku. Je jen smyslově nevybaven. 

  • Tyto matematické a statistické modelové situace kulhají. Oni parlamentní volby jsou volby jiného kalibru a o něčem jiném, než úhlu zahnutí salátových okurek. Nejde o plné žlaby pro chrochtající nýmandy. 

    Lidé si (doufám) už uvědomili, že nemohou nechat vládnout ty, kteří je bezostyšně okrádají a přes různé dozimetry odklánění miliardy ven z republiky nebo na svá konta. Vláda Spolu je užitečná snad jedině právě v tomto ohledu. Do kdy se lidé nechají okrádat?  Návrhy na okamžitý vyhazov z práce bez důvodu a další zvěrstva si myslící jedinec prostě nemůže nechat líbit.

    Aby vláda přehlížela nerovnost v daňových odvodech, zakrývala podvodníky, to snad také nemůže trvat stále. No - uvidíme.  

    • Zase psychovyjadřovací záchvat, nejtupější čumáčku, ačkoliv jste nevolil ? Když jste nevolil, jste stejně důležitý jako politická kybicnula. Za koho mluvíte v množném čísle ? Za své vši ve vlasech, nebo máte doma kočky ? Možná jste jen vysadil léky. To člověka dokáže změnit. Může vzniknou jen taková pápěrka. Šuarjá strákong.

      • Za nikoho rozumného logicky nemluví. Jen si uvolňuje vnitřní napětí a sexneukojenost. Vhodný pro chodící pouliční reklamu.

        • Odpovídáte sám sobě. Schizofrenie? 

          • Dobře, že máte problém. Už víte, že nikdo si až tak nemá dovolovat dělat co jej napadne... Nejdříve jsou postižené duševní pochody, problém se dostane do podvědomí a pak dochází k fyzickým změnám. Tik v oku, koktavost, vyvalenější psychobulvičky, třes rukou, trhavé pohyby, mluvení o sobě zcela běžně v množném čísle, zvýšená potivost, nepozornost při přecházení ulice a řízení vozidla. Pít budete i zcela horkou kávu. Bacha na to... Až dojde k tomu, že zcela samozřejmě vylezete do okna ve 4. patře, usmějete se, provoláte: Měl jsem jít volit ! S pak už jen poletíte...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit