Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejde jen o církevní majetky, ale taky i o to, že se tímto v podstatě velice mazaně posune hranice před 48 rok, což může být i výzva pro jiné.., kteří budou jednat v principu, "když dostávají oni, my chceme něco taky".., včetně potomků šlechty a jiných..co by tohoto zcela jistě využili, což do této doby nebylo tímto možné.
  • Lidem se vezmou peníze přímo z peněženky pro církavní svinstvo a svině! Kde myslíte, že tenhle stát na to veme - u nás a našich dětí!
    • Na děti kašlu, ale já by jsem si také chtěl ještě něco užít a ne dřít nouzi
  • Co jste ukradli estébáci s ČSSD a KSČM a líní odboráři vraťte církvím co jim patří. Samozřejmě to církve musí doložit.. Kdy ČSSD vrátí státu co nakradli Sobotka,Hašek, Dinsbír, Paroubek, Gros, Špidla, ožrala Škromach, Zeman , Rath ,líný Štech, dojička krav Gajdůšková a další s ČSSD třeba Jandák.
    • Pane Karle Nováku asi jste zapomněl co církev nakradla za svoji existenci. Je to největší zločinecká organizace, která nechala popravit mnoho lidí.
    • nati.d
      Text Vašeho příspěvku
      Nezapomněl jsi tak vyjmenovat ještě představitelé modrých ptáků ODS!!!!!! *16*
    • Blahoslavení chudý duchem.
    • Je vidět že jsi celkem blb, STB byla složka která se starala o bezpečnost státu a nemohla nikomu nic ukrást, dneska se to jmenuje jinak ale je to to samé v jiné barvě a dokonce aktivnější, všechny tel hovory jsou odposlouchávány atd. ještě uveď co jsi ukrad ty.
    • Hlavně dnes jde o to, co ukradl estébák Josef II. a komouš Masaryk, že?
    • A co ta odpuštěná daň, ta Tě Karle nevadí?
      • Novák Karel - Nováku, Nováku, zapomínáš na spícího hraběte (nevrácení 40 melounů nevyužitých dotací), Řebíčka (miliarda na ůčet a nikdo neví od kud), Kraďouska ( odhad skoro 4 miliardy, 500 melounů z hracích automatů ročně a další), Vondra, pěnice Parkanka, a další z tzv. pravicových stran. když už jsi začal jmenovat tak všechny.
      • Jako daň z čeho? Vadí mi spíše výnos z majetku, ze kterého církev nic nemá. A to se jedná o 3,5 miliard.
        • Jako karle, ptáte se tak hloupě nebo jste sám? Jedná se o daně z příjmů, který černoprdelník kdy přiznal co vybral v kostele? Příjmy za pronájmy k filmování v interiérech a exteriérech. O ostatních tady nechci ani psát. Nedělejte tady z nás i di ot y
        • Milý Karle, vládní partaje to nastavily tak, že když církev prodá obratem navrácený majetek, tak nemusí zaplatit ani korunu daň. Zkus si ty prodat nějaký majetek a neodvést státu ani korunu... zle se ti povede. Z 30 korun nezaplacených u v nemocnici může přijít člověk o střechu nad hlavou, ale co bychom neudělali pro církev (nota bene ve státě s pramalou podporou církvím), když z toho kouká tučná prebenda. Ostatně, co očekávat od politiků jako je Nečas, Benda či Kalousek....ale nedělám si iluze ani o ostatních z parlamentních či neparlamentních stran. Peníze jim nesmrdí.
  • Ti, kteří se dnes považují za nedoknutelné vládce této země, vám klidně prodají i vaši kůži na zádech a opoziční strany na jejich místě to udělají také. Svět není o stranách ale o lidech. Nepotřebujeme strany, jejich aparáty, lobisty a partajníky - zrovna jako preláty. Všechno co vidí, jsou jen peníze. K čemu je například dálniční kaple u Nýřan, ale věřím, že na ni slušně někdo vydělal. Nestačilo už 25 let demokracie s lidskou tváří prezentovanou Klausem, Dlouhým, Sobotkama, Kočárníkem, Topolánkem, Bendou a jim podobným?
  • No, myslím, že se toho moc nestane, neděste se !!! Lidem se to nebere, ale dává to stát, to je lidem jedno. Teprve, až zastaví vyplácení důchodů, začne mazec, zatím se to prakticky nikoho netýká, nedělejte si ilize, lidé naštvaní jsou, ale klidně to oželí ... Češi drží zásadu: Co tě na košili nepálí přímo, nehas !!! A na to vláda hraje , je v poklidu a směje se na celé kolo... Než by někdo vylezl na ulici... Lepší je počkat a pak dělat hrdiny. Žádné demonstrace nebudou, alespoň ne masívní, na které by vláda musela zpozornět. Ostatně vidíte, že Dobeš už je zachráněn a nikdo neví jak. Myslíte zázrak ??? Kdepak , milionky z našich daní to spravily...
    • Bylo to od Nečase samozřejmě dobře promyšlené předstižné a velice laciné gesto, že Dobeše odvolá v pátek, pokud registr nepůjde dobře. Velice dobře věděl, že pátek není úřední den a registr nebude v zátěži. Proto si mohl beze strachu lajznout na adresu Dobeše tak ostré prohlášení. *4*
      Nejsme žádní blbci, abychom Nečasovi na to skočili, ne? *13*
      Vláda zase lidu lže, vážení !!! Po kolikáté už zase ??? *9* Vážně si to musíme nechat líbit ?!?!?! *16* Nevolme už tuhle prolhanou modro-oranžovo-černou sebranku !!!
    • Dobeš je zachráněn???? Včera mu to nechodilo a dneska se ještě neví
      • Takže vidíš, uplynul den a už je to pravda... Také se někidy mýlím, ale Nečasovi je tak vidět do žaludku, jako do křišťálové mísy. Jenom blábolí a blábolí, až to vyšumí. Taktika jednoduchá, na české občany ale zabírá stoprocentně...I na tebe !!!
    • Brilantní analýza - přesně tak to dopadne ...
  • Před tím,než někdo zvedne ruku pro církevní restituce,by si měl ověřit ,že církvemi uváděný bůh existuje a kněží ho zastupují.Ne,že do nekonečna budou cpát státní peníze do podvodníkům.Každého poslaneckého lumpa,který bude pro tuto velkozlodějnu hlasovat,je třeba po revoluci předvést na katovskou mučírnu.Kde by mu katovský mistr nejprve vydloubal oči a vylámal prsty na zlodějskách rukách.Pak pokračoval v dalším mučení.Politické lhaní a zlodějnu je třeba trestat co nejkrutěji.
    • Tohle bych raději slyšel od Jana Klase z ODS. *5*
  • V době kdy je republika zmítána bídou se takové mrhání nesmí dopustit.
  • http://www.ulozto.cz/xgdAJnG/cirkevni-raj-na-zemi-pps
    • Je to tak. Káže vodu a pije víno. Církef sfattá celá 2 tisíciletí nic jiného nedělá, protože ani nic jiného neumí. A vlastně ani dělat ani umět nepotřebuje. Stačí si udržet své tupé stádo ...

      Kde byl bůch, když Adolfovi poskoci zakládali Terezín, Osvětim, Majdanech, Buchenwald? Kde byl ten všemohoucí, když byli vražděni obyvatelé Lidic? Kde byl vševědoucí, když se v době temna zakazovala věda? Kde byl nejmocnější, když se na Bílé hoře rozhodovalo na dlouhá staletí o budoucnosti našeho národa? Dlabe na nás, vážení, má nás těžce na svém svatém háku. A za to mu máme dát tolik prašulí?
      Ať si na sebe celá církeff vydělá, jako každé jiné normální občanské sdružení. Může pronajímat nebo prodat své nemovitosti, může provozovat pedagogickou, umělecko, osvětovou nebo jinou lidu libou činnost. Může jako každý jiný ekonom propustit nepotřebné líhany a zeštíhlit své firemní vedení. Může pro své členy, jako např.rybáři a myslivci zavést členské příspěvky, které může poté libovolně zvedat, jako vodárny ceny vody. Já jsem pro to, aby své syny a dcery právě ta církev, naše máť, nakrmila, i kdby na to sama měla umřít, jako každá normální lidská matka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit