Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle Trumpa USA už nejsou bohatým státem. „Když nejste bohatí, musíte si půjčovat. My si půjčujeme od Číňanů a dalších. Naše dluhy dosáhnou 16 bilionů dolarů,“ řekl americké televizi Fox News. Kritizoval i oficiální statistiky nezaměstnanosti, která prý činí 8,2 %. Ve skutečnosti je prý toto číslo dvakrát vyšší.

    Mnohem pesimističtější je ale Robert Wiedemer, který získal proslulost knihou Americká bublinová ekonomika z roku 2006, v níž popsal ekonomické zhroucení, jež postihlo USA o dva roky později. Podle serveru nyní předpovídá, že USA čeká 50procentní nezaměstnanost, 90procentní pokles cen akcií a stoprocentní roční inflace.
    • Nejbohatší muži USA mají ty nejlepší zprávy o stavu unie, platí si za to!!
  • Uz jen par mesicu a Ukacka budou skemrat u Rusa o plyn...
  • http://www.novinky.cz/ekonomika/342913-sestreleni-nad-ukrajinou-nestacilo-malaysia-airlines-poslaly-letadlo-pres-bojovou-zonu-v-syrii.html

    *7*
  • https://www.facebook.com/ukrajinskenepokoje/posts/507720586006806
  • Západní fašisti naléhavě potřebují zatáhnout Rusko do války, ale také velmi naléhavé skrýt vše, co souvisí s katastrofou Boeingu.
    • 03.07.1988.
      US cruiser sestřelil íránské A-300 v teritoriálních vodách Íránu. 290 mrtvých. Velitel křižníku obdržel vyznamenání "Legion of Merit" za úspěšnou službu. žádné sankce, žádný soud...

      27.června 1980.
      Letadlo McDonnell Douglas DC-9 sestřeleno francouzkou stíhačkou do Tyrhénského moře. 81 mrtvých.žádné sankce, žádný soud...

      21.února 1973.
      Izraelské letectvo sestřelilo libyjský Boeing. 108 mrtvých Spojené státy upustily od sankcí, nebyl důvod...

      *5*
    • a za vsim je slavny bohatyr Čurila Plenkovič
  • To se budou v Charkově divit kam se poděly srdce , ledviny, játra a podobně. Všichni zájemci a transplantace, směr Moskva .
  • Schwarzenberg musí být převezen do Haagu ! Co na tom, že neudrží moč ?
  • Osm tisíc pedofilů v kostelích a duka žere žere a se§re...... na všechno.......
  • Od jara se ví, že stíhačky UK armády pod vedením USA CIA NATA se schovávají za dopravní letadla a pak bombardují východ Ukrajiny. Prostě to jsou ti viníci této katastrofy, proto odklonily letadlo, aby toto mohli provádět a kdo ví kdo letadlo sestřelil doopravdy, protože USA Bilderberg a fašisté a voři v zakoně se neštítí vůbec ničeho, aby dosáhli svých cílů -strategického území a strategických surovin na východě a voři v zakoně nepřišli o nakradené majetky. O lidi vůbec nejde, ale lidských práv mají všichni plnou hubu, na to jsou AMíci machři, akorát jim to věří už čím dál tím méně lidí po celém světě. Takže pozůstalí s důvěru se obraťte na viníky USA a UK-vládu. Dispečer odklonil let, tak se ptejte proč, to muselo mít svůj důvod. Nad územím kde se vláčí se nelétá, to ví i stará Blažtková z Ouholiček, co má zdravý selský rozum. Byl to záměr a nikoliv Putina a Ruska, ale USA, BIlderbergu NWO , NATA, Pentagonu.
    • Opravdu smíšené reakce. Jen nechápu ty pohrdavě záporné. Asi někteří lidé nejsou schopni registrovat jak se kdo chová, ale s pohoršením se vytasí v okamžiku, když čtou něco co nechápou. To je ale možné jen když někdo nemá přehled a teď se vzbudí, neb ho propaganda režimu probrala z mrákot. Nevím co říci na fatální pošlapání základů demokracie, neb jinak hodnotit postoj USA a satelitů k teroristickým akcím v Kyjevě. Jak jinak hodnotit primitivní masírování antiruskou a antiputinovskou propagandou od US představitelů, kteří místo aby zalezli a šoupali nohama za to co provádějí ve světě, mají ještě tolik drzosti poukazovat na druhé. Katastrofální je obraz zneužití sestřelení letadla US tlachaly, které vedou buď k tomu, že nám tady pečlivě strkají pod nos srdceryvné nářky typu " Pane Putin prosím vraťte nám naše děti": To svědčí buď o tom, že se amíci neštítí zneužít i takovouto tragedii ve své antiputinovské propagandě a režírují podobné projevy v TV ( a vzhledem k důvodnému podezření, že se neštítili masírovat lidi i zbouráním baráčků z 11. září, tak myslím, že u amíků žádná novinka), nebo díky jejich neustálým antiruským výkřikům do tmy, se jim podařilo zblbnout hlavu lidem na západě tak, že nevidí, kde je zasetý zločin. A ten v tomto případě rozhodně není na straně Ruska. A podotýkám, že k tomuto názoru mně dovedli sami US soudruzi po roce 89 přesto, že v roce 68 jsem Rusy považoval za okupanty. Nevím jak tedy ocenit zločince, kteří se chovají nesrovnatelně hůř.
    • tak to uz je opravdu chore...letadlo letelo urcenym koridorem, jenom hnup muze napsat takovou slataninu, fuj, ze se nestydite...
    • Souhlas. Nikdo se neptá proč letadlo letělo o 500km jinde než desítky letadel před ním.Cílem této akce bylo vyvolat jednání na půdě OSN o možnosti vstupu jednotek OSn na Ukrajinu. To moc potřebuje USA. Je to setné jako invaze do Iráku,který údajně měl zbrnaně hromadného ničení, akorád se nikdy nenašly.Rusko na rozdíl od USA neokupuje půlku světa pod sloganem: amerika zde bude chvíli střílet,ale to je jen proto,aby byl dřív mír.
    • Tady jsi v Evropě a ne v ruských stepích, kde by tomu přiožralí mužici, kteří nikdy neopustili svoji děrevňu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit