Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou to pěkný zmr........... zrů......, kteří myslí pouze na své blaho. *12* *12* *12*
  • Výhodou příští vlády budou jistě makroekonomická čísla (HDP), která se zajisté částečně zvýší. Tedy vláda bude mít rezervy na následné nutné zvyšování mezd ve státním sektoru /a v soukromém to bude následovat/, takže se nic nezmění a budeme na tom pak zase stejně. Lidé spotřebu nezvýší, protože dvě třetiny z nich obrací korunu. Žijí jen z toho, co dostanou v nízkém platě, zatíženém ještě daněmi. Takže je to protilidové (až na horních 10 tisíc). Výhodu tedy budou mít jen exportéři (80% jich není registrováno v ČR) a vláda. Vláda pak může s velkou pompou rozdávat a kupovat si tak lidi do dalších voleb. Nic jiného už v tom nevidím. Možná ještě snahu zapadnout do party s "kvantitativním uvolňováním", aby vše zůstalo v podobných relacích. Otázkou je, co se pak bude dělat s takovým objemem rizikového eura, přinejhorším o ně v pádu za 4-5 let zase přijdeme a vesele si začneme tisknout dál - opět na úkor chudších 10 milionů.
    • Lepším řešením "uvolňování měny" by bylo zčásti snížit státní dluh a zčásti financovat zanedbanou infrastrukturu - silnice a dálnice, což by skutečně rozproudilo obrat ekonomiky státu, i když jen na omezenou dobu.
  • Včera na ČT24 byla kolem devalvace koruny a následném zdražování debata. Ten syčák z ČNB stále mlel, že bude výhodnější export, a že se podpoří ekonomický růst. A že žádné zdražování v obchodech se nebude konat, protože máme své zboží. A ejhle, salámy už jsou dražší o 20% a ostatní potraviny také. Je to židovská klika, kerá uvádí v praxi páně knížete Schwarzenberga prohlášení: milostivá, počkejte s restitucí:Češi
    nebudou mít za chvíli co žrát a pak budou mít jiné starosti, než řešit Benešovy dekrety... TAK, A MÁTE TO TADY! NEW ORDER se o další postará!
  • Silná slova.Vlastizrada se obvykle soudí....
    • jenže u nás se neodsoudí nic...takže všichni jsou v klidu. Tady už 15let přestaly platit určité zákony! Hlavně, že si můžeme otevírat beztrestně hubu a jezdit na západ! - ano, nakupovat! Dřív to bylo opačně: Rakušáci jezdili do Brna na obědy a ještě ušetřili! A nikdo jejich potentované šilinky ani nechtěl měnit - nebrali je ani v Tuzexu!
  • Co tím ČNB vlastně sleduje a kolik nás to stálo, ví jen ona sama, případně její spřátelená lobby. Myslím, že medicína je proti ekonomii vlastně exaktní věda. Středověké pouštění žilou zavrhla totiž už v osmnáctém století. Když někdo, kdo si říká ekonom, může po páně kalouskově přiškrcení ekonomiky a rozkolísání daní ještě podrazit korunu, tak v čele vlády i ČNB může klidně stát třeba orangutan. Víc škody stejně nenadělá.
  • ČNB je zločinecká organizace
  • Joo zavání to tu Kyperským řešením jak okrást občany této země.Furt prodávaj ty jedovatý hnusy,ale asi tak o 100% dráž. Je to stejné jak na Kypru, tam jim rovnou zablokovali účty, tady je vyluxují taky, ale trochu oklikou. Joo vážení to je tak trochu měna.
    • A sleduje někdo jako na Kypru, kdo "stačiol vyměnit"? A hlavně v té bankovní sféře?
  • No a teď je na tahu prezident a spol. Včíl maj možnost ukázat jestli je to co říkali pravda.Během 14 dnů ukrutné zdražení všech věcí denní potřeby.To je další tunel a krádež,tak snad pan prezident nezapomene, že s ním přijde zákon.A pošle ty netáhla z ČNB do výroby, aby zkusili vytvářet nějaké hodnoty za 10 tis čistého, to je totiž obyklý plat.Zavání to totiž Kyperským řešením - a to - okrást legálně občany.
  • Ty amatéry z ČNB - poslat k pásu, aby vytvářeli nějaké hodnoty a trochu mákli ručičkama,ještě asi neví nač jim ty ruce vyrostli.
  • A vem ČNB útokem! Hrr na ně!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit