Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Včera v TV bylo řečeno, že jenom asi 4 uprchlíci chtějí zůstat v Čechách. To pravděpodobně budou ti inženýři a doktoři co pomohou naší ekonomice. Vždyť techto pár lidí by v životě nezaplatilo policejní manévry co se tady dějí. Chcete do Německa? Tak bych jim to umožnil. Když už je mají naloženy v autobuse nebo v nějaké dodávce, tak bych je nevezl do nějakého tábora v Čechách, ale rovnou do tábora někde v Německu. Vyšlo by to určitě levněji než je u nás zavírat do lágrů. Co můžeme chtít od této vlády, vždyť tito lidé nemají naprosto žádné osobní životní zkušenosti s prací v cizině a je to jedno zda někde ve Francii roznášely letáky po bytech, nebo v Itálii trhaly jablka nebo dělaly na stavbě pomocné dělníky protože stejně na nic jiného by neměly. Jejich zkušenosti jsou max. s komunální politiky kde akorát kvákají hubou. V životě nemohou pochopit mentalitu lidí z jiného státu natož s jiného kontinentu. O čem hovoří je naprosto scestné a zavádějící protože nevědí o čem hovoří a myslí si, že jim lidé na to skočí. Lidé kteří nikdy ve světě napracovaly, tak jim to budou věřit a bohužel je to většina.
  • Takže vážení, do konce roku 2017 přijme Česko 25 000 čmoudů a do konce roku 2020 135 000 ručníků. Tak zní befel od führera z opruzele,. Počtěte si : http://aeronet.cz/news/kolik-muzete-prijmout-uprchliku-nad-ramec-toho-co-jste-uz-slibili-brusel-se-znovu-dotazuje-a-zhavi-linky-hleda-dalsi-mista-pro-uprchliky-cesko-muze-prijmout-az-25000-uprchliku-do-konce-roku-2017/
  • Když si malebnou vesničku rozkliknete na mapě už od pohledu je tam jak v pohádce.Klídek idylka chaloupky, zelené stráně.Radost se tam vypravit posedět nebo pochodit po vesnici.Nyní se v Praze rozhodli tuto krásu ještě dokrášlit hordami drzých arogantních a špinavých vandráků z Afriky.Je otázkou proč tato banda není internována např. na kraji Ostravy ve staré opuštěné šachtě.Bylo by jim tam výrazně lépe a v zimě i tepleji!Až někdo z cizokrajných vetřelců zanese do obce exotickou nemoc, už vidím pražské jak pomáhají s řešením.Je třeba především pražákům na ministerstvu ukázat zač je na Moravě uzené!
  • No v Německu už pro ně zabírají sportovní haly, školy, kulturní zařízení. Zanedlouho je budou nutit lidem do domů. A čeká to i nás. Jen idealista si může myslet, že ne.
  • Do měsíce je lágr plný stejně jako Bělá, kam pak s nimi vnitro? Na Strahov? *3*
  • nás bude stát pěkné peníze.Je tady v Ostravě a okolí serie inzerátů.Nabírají cca 20 pracovníků.Sestřičky lékaře pracovníky údržby a další profese k správě budovy.Bude tato sranda stát poplatníky měsičně poměrně dost peněz.Jen pro to, že si afričani udělali prapodivný výlet.Výlet kdy zejména muži poměrně dobře finančně vybaveni vandrují po Evropě, kde se chtějí uchytit.Místo aby byli vandráci lifrováni zpět mají tady bydlení, plnou penzi,hry.Takže se jen věří že až dojde zima, zakusí zdejší pohostinnost ještě blíže.Jen aby se nám letošní zima vydařila.
  • Tvoje místo je u popelnic.Vem zas pěkně oranžovou kazajku a mazej.Máš tam předtančení mazurky s koštětem.Toto není místo pro tebe sprostou lůzu.
  • nechte to na němce ty tábory uměji
  • Nechápu proč nějaký nový tábor pro uprchlíky.
    K nám nikdo neutíká, mi jsme žebrácká země kde ani ti chudí Afričani nechtějí být. Ministr vnitra říká to je v pořádku musíme je chytit a zavřít. Zapomněl dodat, že je naše země obere o peníze a telefony. Někoho zavřít bez soudu to je demokracie? Ti naši ministři by měli jít emigrovat třeba do Sýrie. Já bych tyto uprchlíky nechal jít ať si jdou kam chtějí. Náš policejní stát by neměl práci pro policajty tak je pošlou na uprchlíky. Ti naši ministři nemohou pamatovat když naši lidé utíkaly před rokem 1989 na západ, nikdo je tam nezavíral za mříže. Nemohou mít svoji vlastní zkušenost a proto vydávají nesmyslná rozhodnutí. Ani bych se nedivil až naši policisti budou emigranty střílet na hranicích.
    • ... neměř všechny Čechy podle sebe, žebráku, ani "my" a "utíkali" nejsi sto napsat :)))
      • Děkuji, prosím můžeš mi poslat nějaké peníze když o mně píšeš jaký jsem žebrák? Moc bych potřeboval na doučování Českého jazyka. Pod sto tis. ani neodepisuj. Jedno i sem nebo tam, na tom svět nestojí. Pokud si myslíš, že ano je mi tě upřímně líto.
  • A může začít stavět další, tento bude zaplněn za týden... *3*
    • Chystáš se do něj, ubožáku?
      • Chovej se slušně, ju. Nebo tě to rodiče nenaučili?
        • ... polib mi, moulo :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit