Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nežral jsem Vám ty americké lži a nežeru je ani teď. Amerika se řídí heslem,tisíckrát vyřčená lež se stává pravdou,ale to bývávalo,ksindlu z ameriky se to vše pomalu vrací a to prozatím bez úroků.
    • Prosím tě, nerozčiluj se a vem si pilulku na uklidnění, ať udržíš moč a srač.y aspoň v těch dolních partiích svého těla. Protože v těch horních už máš vážný problém.
      • táhni smrade odkud jsi přivanul.........z kozince
  • Jen by mě zajimalo, jestli to soudruh Zavadil získal ve VUMLu nebo to má vrozené. *15* *15* *15*
  • Thierry Meyssan Lži mají kratší a kratší nohy. Dva měsíce po změně režimu v Kyjevě polský tisk odhalil roli vlády Donalda Tuska v přípravě puče. Nová odhalení neodpovídají Západnímu jednání a ukazují, že současná vláda Oleksandra Turčinova byla usazena NATO, čímž bylo porušeno mezinárodní právo.

    Polák je vždy mimořádně aktivní křivák .Až ho za ty prasárny někdo opět sejme jako za druhé světové tam i zpět, tak ať si laskavě nestěžuje.

    http://www.czechfreepress.cz/evropa/ukrajina-polsko-cvicilo-pucisty-dva-mesice-predem.html
  • Záměrné zavádění pozornosti na téma, které odvede pozornost od tématu, na které se nemáme dívat. Typicky židovské praktiky. Ani zmínka o hordách NATO okolo Ruska. Pokud se Ukrajiny týče, tak přeci ten masakr tam zinscenovalo USA - EU. Dokonce se k tomu hrdě hlásí- vždyť jsme tam nacpali tolik peněz. Peněz které jsou vidět jen na zblbnutí hlav již tak zblbnutých fanatických západních ukrajinců. Hesla o demokracii a lidských právech? Opět západu slouží na odvedení pozornosti. Hysterie západu se zaváděním pozornosti na rusy ( přeci my jsme ti dobří a oni špatní) má celkem reálné vysvětlení. Kapitalistický systém západu již opět vyžral co se dalo. Rusko a Čína ,nepostižené kapitalistickým morem, jedou ekonomicky nahoru. Tak hurá na rusy - dokud to snad ještě jde. A vy zblblé hlavy nám to hezky papejte. My se o sebe zase postaráme a vy to zaplatíte. Co na tom záleží že se okolo válí mrtvoly. No to přeci rusové. Co si to dovolují takhle reagovat na naše " lidskoprávní, demokratické" pokrytecké záměry, zejména když jsme do toho nacpali dolárky. A vy hezky papouškujte co vám říkáme. Vždyť přeci problém světa jsou rusové, my USA přeci ne. Západní soudruzi- výsledný obraz vašich činů hovoří jasně, kdo je problémem světa a rusové to rozhodně nejsou.
  • zato Evropa poslechla na slovo, hned jak ve Washingtonu pískli, EU stáhla vocasy, teď sedí na zadku a čeká jako poslušný psík, až "páníšek" vydá další povel
  • Tečka není starý senilní blb, je to placený provokatér na Tiscali a má za úkol tady zasírat diskuze a snad se domnívají (jeho řídící pracovníci), že se mu podaří usměrňovat názory. Také má představovat "veřejné mínění", proto používá různé nicky. Tady ten institut placeného provokatéra je zavedený na všech diskuzích.
    .
    • Neres to. Kdyz jim to dela radost... *4*
    • Na takove blby plati jen jedno.Donutit je otazkami aby se zesmesnili jeste vic. Urazenim a bojem je neporazite.
    • Přesně na Parlamentních listech mají také takové výtečníky -fanatické a fašistické blby pod různými nicky. Zajímavé je , že vždy hájí pravici, zejména TOP-HROB se silně fašizujícími názory a smýšlením. . Zajímavé pojetí demokracie.
  • Putin je nejlepším státníkem v Evropě i na světě, protože EU žádného státníka vůbec nemá, jsou to jen podržtašky USRAELE a skáčou jak blešky, když strýček SAM - Bilderberg píská a když je tak pěkně odposlouchává Big Brotherem . Ani neceknou proti, jen se ponížeńě plazí a klaní před USA. O státnících v EU nemůže být vůbec řeč, ti se v EU nevyskytují, jen poskoci, jelita. rektální alpinisté, kam jen oko dohlédne. Kéž by se konečně už nějaký také v té EU našel.
    • Od kdy mají chovanci detenčních ústavů povolené vycházky a přístup na net? *1* *1*
  • Věřím že momentálně nejlepší státník v Evropě Putin, to vyřeší s co nejmenšími ztrátami na životech lidí, je to velmi moudrý a uvážlivý člověk. *14* *14* *14*
    • Asi dobrej model co ? už se na ty drogy vyse.. nedělá ti to vůbec dobře a pak plácáš úplný hovadiny, jsi tu potom všem jen pro smích *1* *1* *1*
    • A Ty jseš mentálně postižený! Smrt všem rusákům včetně kojenců! Protáhnout ty méněcenné šmejdy komínem!
      • Fašistická tečko nemusíš se rozčilovat, my to všichni o tobě tady dobře víme , měníš pořád nicky , oslavuješ Hitlera , fašisty banderovce a nyní ti někdo ukradl tvůj jeden z x-nicků. Seber se a konečně odjeď na tu západní Ukrajinu, na vchodě by tě nechtěli, ta se bude oddělovat, tam fašisté jako jsi ty a banderovci nemají co pohledávat a nebo do USRAELE a neotravuj tady.
      • Tyyy vade, tak plamenou rec jako meli jen SSmani a vrcholni STBaci
      • A vy víte jistě, žě jste Árijec?
        • Houby Ariec,blbec je to. Utekl nam z ustavu
        • Prý to má napsané a potvrzené i s kulatým razítkem na toaletním papíru - tečka - Jan
  • Tohle je teda zase vyzvracený a EUprotektorátní "nadpis"...A co takhle si sehnat nejdříve nějaké info ? Rozkaz sice Putin podepsal o den dříve cca odpoledne, to je pravda, ale podle zákonů RF byl jeho taktickým a reálným provedením pověřen Šojgu, který skutečně nařídil ihned ráno druhý den reálné stahování na určené pozice..a mezitím se už vojska začala stejně normálně balit k odjezdu. Kdo byl na vojně, tak moc dobře ví, že přemístění jakéhokoliv většího vojska i s materiálem a veškerým týlovým zabezpečením i vším okolo..., mimo válečný stav nouze, kde se jde tzv, "na tvrdo"... se nedá kompletně, bez přípravy a od stolu..zvládnout během hodiny i kdyby se vojáci na hlavu stavěli. I v tomto platí stále ještě nějaké časové normy a technologicko systémové kroky vypracované v každé armádě světa, to ještě nikdo zatím nedokázal zrušit, ale dramatický nadpis už je tím pádem na světě, aby to vypadalo "hrozivě". Takového "novináře" patří pořádně protáhnout cvičákem a nechat ho absolvovat s plnou polní tzv. pětiboj, aby poznal co to vůbec je "zrychlený přesun"!.. a nepsal pak takové diletantské hovadiny, bez znalosti základu k věci a tématu...Nemluvě o tom, že část vojska už je stejně zas přímým účastníkem od dnešního rána, jiného a opět společného už 3x plánovaného a uskutečněného cvičení Rusko - Čína, ve společném projektu vojenského, taktického cvičení s tématickým názvem "Mořská součinost 2014"..
    • Vážený příteli,
      zapomínáte, že tyhle články píší nikoliv schopní, ale všehoschopní, dílem prodejní a dílem velice omezení jedinci s nulovým charakterem, kteří během pěti minut rozumí všemu a všechno ví nelíp. A tohle je jen důsledek toho, co zde píši.
      Mohu jen litovat, že na jeho místě nepíšete ten článek Vy.
  • https://www.youtube.com/watch?v=nmQ1elsfhOo
    • Tak líp by to nezahrál ani Vlasta Burian. *1* Jen nevím, jestli ten soudruh Zavadil je tak dobrým klaunem nebo je to cvok. Je to jak rozhovor s hluchým. Nebo s blbým. Soudruh Zavadil zjevně píše ty své paranoidní výblitky pod různými nicky i tady na Tiscali.
      *1* *1* *1* *1* *1*
      • Text Vašeho příspěvku *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit