Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odmítače bych vůbec neřešil. Nechtějí se nechat opíchat, tak ať třeba vymřou. Hlavně že svědkové kovidovi jsou zachráněni. A díky nerozumným odmítačům, zbude na očkovací fandy více dávek, tak se můžou naočkovat víckrát dle hesla "víc pruhů, víc adidas". Tím budou i víckrát zdravější a už se nemusejí ničeho bát.....takže není co řešit....každý svého štěstí strůjcem.....😯

  • Docela by se hodilo vedet, kdo rozdaval finance,aby udelal prehlednou tabulku kam se vsude penize nasypaly.Tabulku prehlednou a srozumitelnou.Zatim mi to pripada,ze se musime dotknout dna pokladny za kazdou cenu.

  • Nedivte se odmítačům. Když ministra zdravotnictví může dělat každý vystudovaný jako Bureš, tak to je výsledek. Jeden lepší odborník jako druhý. Nejchytrajší odborník, jak hovoril, já som mikromanažer, já to buděm riadit. Toto je výsledek.

    • vanhorne

      "Nejchytrajší odborník, jak hovoril," 

      To on je, v tech snech ktere sni kdyz nahodou spi, jak take kdysi blabolil. To bylo ale davno, tenkrat jeste bylo v mode to jeho slavne "Bude lip". On a Schillerka to na ukor dalsi generace jiste zaridi.

      Hubou dokaze lamat skaly i hory prenaset, domyslivy chudak. "Ja jsem nejlepsi krizovy manager a cim vetsi problem tim jsem vykonnejsi". Nic jineho neumi, jenom zvastat, vychloubat se a kdyz se nedari, rozbrecet se a hazet vinu na vsechny kolem. Ja nic ja muzikant, to oni vsechno zavinili. Co se ale da cekat od cloveka, ktery aby si zajistil karieru a financne si polepsil se nestitil spolupracovat s STB, ze?

    • Sedláku to z tebe vypadlo samo? Nebo jsi to někde opsal? Od kdy ty obyčejný vidlák s rukama od hnoje a hlíny tady děláš rozbory? Od kdy ty sprostá lůza se zas o někoho otíráš? Mazej mezi mrkev a petržel na zahrádce. Zahrádkový specialisto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit