Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ČSSD půjde v preferencích neustále níž a níž,když má ve svých řadách politiky typy Diensbiera nebo Humla.Také přestávám volit ČSSD díky těmto lidem a pouvažuji zda to bude ANO či KSČM
  • I v komunálních volbách je třeba našim politickým kreaturám připomenout, že volič není ovčan. Většina tohoto národa si určitě nepřeje, aby námi volení zástupci podporovali řádění fašistů na Ukrajině, stejně tak aby námi volení zástupci nelezli do zadelí šlechtě z EU a USA.
  • Pan Babiš je jednička, zcela mu věřím že se vše zlepší!!
  • že média nevěnovala takovou pozornost,nedávné události.A tou je vypsání dluhopisů,za 674.miliard,pod praporem právě pana Babiše.Na splátku dluhů minulých-současných-a budoucích.Tedy,vyráží se klín klínem.A také bude nadále,dokud ho bude vyrážet čím.Jednou nebude a to je naše politika.A to se má brát vážně????
    *1*
  • v realitě rozvinutého blahobytného kapitalismu,ovšem jen pro vyvolené,kteří včas podojili státní pokladničku a teď se šklebí na golfíčku....
    že pane Langer,Topolánku,Grossi.Dalíku,Řebíčku,Pallasi,Drobile....:((v realitě rozvinutého blahobytného kapitalismu,ovšem jen pro vyvolené,kteří včas podojili státní pokladničku a teď se šklebí na golfíčku....
    že pane Langer,Topolánku,Grossi.Dalíku,Řebíčku,Pallasi,Drobile Janoušku Rittigu....:((
  • tento binec v tomto státě můžeme poděkovat jednomu člověku z listopadu 1989.Stál na pódiu na Letné měl krátké kalhoty a huhňal.DEMOKRAT
    • co chceš,byl to přece dramatik
    • Ano, žijeme bez užívání vlastního rozumu. Ten DEMOKRAT nás postavil do určitého světla ve světě, to je nepopíratelné a nevyvratitelné. Zachoval se jako ČLOVĚK a ČLOVĚKEM zůstal i v nejvyšší státní funkci. Jenže pro většinu našeho obyvatelstva je zákon a pořádek tabu, chceš-li pořádek, pak stresuješ jiné...! Demokracie prý znamená dělat si co chci bez ohledu na cokoliv a kohokoliv. To nás neučil pan Havel, ale zakuklení komunisti, kteří právě v roce 1989 odevzdali společnosti generace vychované bez jakéhokoliv etosu či morálky. I vy sám svědčíte o tom, že neuvažujete, dějiny neznáte, jen papouškujete. Více takových a náš národ zmizí ze scény. Toto nebezpečí je docela reálné, protože čím dále tím více se tady preferuje neznalost, nemyšlení a třídní nenávist a třídní boj. Třídní nenávisti a třídnímu boji nás taky neučil pan Havel, ale komunisté. Posmíváme-li se heslu, že pravda a lásky musí zvítězit nad lží a nenávistí, pak logicky vítězí lež a nenávist. Takže byste měl být spokojen,- tak co ještě chcete? A neokomunisté můžete klikat minusy, ale nemůžete způsobit, aby napsané nebylo skutečností!!!
  • tak to mě pobavilo klaune,učit se cizí jazyky dnes může každý blbec,to je pravda,ale taky ho míáokdo umí a jsou to státem vyhozené peníze ,jinak na základce byla povinná ruština a kdo nebyl trotl mphl chodit na nepovinnou němčinu nebo franštinu a na střední byla kromě ruštiny povinná němčina (u nás na průmce),gympláci měli větší výběr (němčinu,angličtinu,franinu),jinak kdo chtěl mohl chodir večer do jazykovky,ve fabrikách to dokonce platila fabrika,jinak kdo neměl v ruchách nas...no mohl ve fabrice jezdit na montáže: od mexika přes irán až po koreu,akorát nesmět být trotl a flákač,protože tam se makalo!
    • Zisiz jór prímiér spíkink - V RESPEKTU vyšel tento zásadní článek o angličtině premiéra Sobotky. Jeho autor náhle objevil obstojnou úroveň Paroubkovu v tomto směru, čímž svou ubohost komentování nechca odkryl.
    • Rudý Klaune!" Musels být třídně uvědomělý, milovatt SSSR, být i konfidentem StB! Nedělej z nás vuoly! A povídej si pohádky o socialismu dále!
      • Už sis to někdy udělala pořádně robertkem z USA ? Řekl bych,že ne,p-čko ,odněkud z Čech.A víš-li proč? NO jak si přeci žlučovitá,řekl bych,že sama si komáňům lezla do prdelky.A teď ti chybí i orgasmus.To je tragédie co? *1*
  • Přibývá mladých rodin i s vysokoškolským titulem,kteří,ač pracují,tak jim nezbývá na založení rodiny.To je špatná zpráva,pro současné a budoucí důchodce.Protože uvedené donutí mladou generaci se sjednotit a vyrazit do ulic,k vypráskání všech lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci a Česko zbídačili.Pro důchodce,kteří pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat,pak,v zájmu mladé a budoucích generací,bude jenom na výplatu důchodů,na holý zadek bejkovcem.A to bude muset mladá generace restituentům a lumpům,kteří po údajné revoluci nahrabali,znárodňovat tak tvrdě,ze by se i komunisté padesátých roků od nich mohli učit,jak se má tvrdé znárodňování dělat.Chce to ,na staré lumpy,tvrdou ruku mladé generace.
    • živoří důchodci,protože s důchody nevyjdou,živoří mladé rodiny s dětmi protože také s rozpočtem nevyjdou.Kde je heslo základ státu je rodina,kde se poděly novomanželské půjčky,které mladým rodinám mnoho pomohly.Hlavně že Nečas s tou svou vládou rozkradl co se dalo a nahrabali si pro sebe a své posluhovače a vše beztrestně a souzeny není nikdo.Zlaté období před rokem 1989,studenti díky za tu slavnou sametovou revoluci,po které se ujala moci zlodějská chátra a nastala bída a nezaměstnanost.
  • Obávám se , že česká vláda je v natolik silném vleku cizích mocností, že nějaká rozumová rovina vedení české politiky je pouze iluzorní představou. Můj kolega říká: „Ta banda deprivantů v české vládě představuje bezpečnostní riziko pro naší vlast. Znásilnili princip demokracie v počátku 90. let tak, že z demokracie udělali de facto nájemnou děvku, kterou znásilňují, podle chuti a libosti dosud, jak je zrovna napadne. Říkají tomu demokratický proces a nestydí se nahlas mlaskat a chrochtat, protože jim nic nehrozí. Armáda tupých voličů jim to tam příště znovu hodí, stačí změnit název partaje a do čela dosadit nějakého neškodného a zábavného šaška s čírem na hlavě a špatnou českou výslovností…“.
    • mellys
      že z demokracie udělali de facto nájemnou děvku, kterou znásilňují, podle chuti a libosti dosud, jak je zrovna napadne. Říkají tomu demokratický proces a nestydí se nahlas mlaskat a chrochtat, protože jim nic nehrozí. Armáda tupých voličů jim to tam příště znovu hodí, stačí změnit název partaje a do čela dosadit nějakého neškodného a zábavného šaška...
      SUPER
      a mělo by to bejt napsáno VELKEJMA písmenama a POVINNĚ učit ve škole nazpaměť...
    • mellys
      že z demokracie udělali de facto nájemnou děvku, kterou znásilňují, podle chuti a libosti dosud, jak je zrovna napadne. Říkají tomu demokratický proces a nestydí se nahlas mlaskat a chrochtat, protože jim nic nehrozí. Armáda tupých voličů jim to tam příště znovu hodí, stačí změnit název partaje a do čela dosadit nějakého neškodného a zábavného šaška...
      SUPER
      a mělo by to bejt napsáno VELKEJMA písmenama a POVINNĚ učit ve škole nazpaměť...
    • Čtyřiadvacet roků,díky troubovitosti obyčejného českého blba ,vládne v Česku stádo lumpů,které umí pouze národu lhát,pro sebe krást a astronomicky zadlužovat tuto zemi.Je to vše lidský dobytek zralý na co nejkrutější odporažení na katovské mučírně.
  • AAAA vítej oskarlopato!Tak zas přidáváš novou svěží myšlenku?No dneska ti to jde.Vidět že u popelnic nabíráš i nová slova krom nadávek které slýcháváš doma.Ty náš výkvěte!Z tebe musí mít okolí radost.Jestli tohle živím ze svých daní - to bych to raději nechal utratit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit