Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • průzkum se opět prováděl v Praze a okolí. Skoro cedlý zbytek republiky vidí preference stran jinak. HIN SA UKÁŽE !!!!!
  • Nechť žije slavná a věčně mladá KSČM - nejpokrovější, nejdemokratičtější politická strana u nás.
    Seznam dnes: Kabinet Petra Nečase (ODS) je tak podle něj horší než komunistické vlády před rokem 1989. „Tohle, co tu máme, je absolutně nejhorší od roku 1950,“ prohlásil Zavadil před novináři.

    Premiér Nečas vzápětí označil slova odborářského bosse za nehoráznost. Zavadil se musí podle něj ministrům omluvit. „Srovnávat nás s vládou vrahů, která připravila o život doktorku Miladu Horákovou, je taková nehoráznost, že pokud pan Zavadil nevezme svá slova zpět, odmítám se s ním nadále setkávat, včetně jednání tripartity,“ uvedl Nečas

    A já dodávám: Ano, je to nehoráznost srovnávat, když ta vláda Gpttwaldova měla daleko větší podporu obyvatelstva než ta současná.
    Lidičky, volte KSČM . to je pol. strana pro všechny slušné lidi!
  • Tak bylo, jest a bude. Na věčné časy a nikdy jinak.
  • I kdyby vyhrála Čssd a komunisti byli druzí,tak je to prd platné.Čssd s komunisty neuzavřou koalici,raději se spojí zase s Kalouskem.A je to stále stejné.Kdyby Čssd uzavřela koalici s Ksčm,tak by měli nad 50%a mohli by lecos vyřešit.
    • Jen ať se opováží!!!!!! To už tu bylo. ČSSD má másla na hlavě dost. Buď budou poslouchat co chtějí lidé, nebo na to dojedou !!!
    • Opět, kdyby byli komunisti v koalici s čssd byla by to silná koalice, ale kdyby byli ve vládě se stejnými šupáky jako je čssd, ods a spol, tak by je to poškodilo. Ještě není čas a švejk nemá hlad ale ta doba již brzo nastane. Podívejte se, chtějí prodat státní majetek na snížení deficitu, na prasata prachy jsou, na děti a rodiče, bílé, ne. Co vyřeší prodej majetku? Nic, rok budou mít prasata pomeje v korytu. jinak dluh poroste dál. *16*
  • Komunisti, máte to marný,skončíte v pekle i když na něj nevěříte.
    • Vyčůrat, pomodlit a spát de*ente *16*
    • Chachachachacha... tady je ale hlupáků !!! Ty patříš mezi největší !!!!
  • Máte to marný stejně zas vyhrajou zloději ODS.
  • Pro bel.Oblbuješ zde lidi,protože situace byla zcela jiná.Na jedné straně bylo za komunistů hodně lumpů o které ani komunisté nestáli.Ti se pak,právě kvůli tomu,že nebyli v KSČ hnali k politickým korytům rovnou.Pak bylo další stádo lumpů,kteří sice v KSČ nebyli,ale komunistům dělali vše,co jim na očích viděli.Za uvedené byli odměńováni menšími korýtky.Proto se jim tehdy špatně nežilo.Často ta byl horší lidský dobytek ,než ti s rudou knížkou.Po údajné revoluci.rpvněž proto,že nebyli v KSČ ,tak se hnali čile ke korytům.Uvedené je to ,co zde dvaadvacet roků lže,krade a vládne.Komunistů je v uvedeném minimum.Proto po revoluci,bude třeba,na katovských mučírnách přednostně odporážet ty lumpy,kteří tuto zemi rozkrádají,aniž by kdy byli v KSČ.Pokud se právě těchto lumpů nezbavíme,tak bude zbídačování národa pokračovat.Chce to prostě přednostně,na katovských mučírnách,odporážet nekomunistický dobytek.
  • Já se těm výsledkům vůbec nedivím, protože tato zlotřilá trojkoalice dělá vše proto, aby se komunisté dostali k moci, vždyť většina našich pohlavárů za bývalého režimu vykonávala velké stranické posty a potom najednou přeměnila kabáty, co potom od takových čekat? Dnes a denně nám to vláda i PS dokazují.
  • Je třeba nástup komunistů a tvrdé levice k moci.Aby udělali pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.Na udělání pořádku,v této zemi,by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.To bude chtít mnohem tvrdší ruku levicové mladé generace.Důchodcům,kteří pomohli stávající kapitalistický svinčík nainstalovat,pak budou vyplácet spravedlivý a zasloužený důchod jedině na holý zadek bejkovcem,Ušetřené miliardy pak použijí na svižné splácení nasekaných dluhů.Restituentům znovu restituované znárodnit,jako trest za podporu lumpů u moci.
  • Pro Judr Vlk.Zvěrstva komunistů lidem nevadí.Ale mnohem větší zvěrstva všech lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci a tuto zemi zbídačili,rozkradli a zadlužili,to vadí lidem stále více.Ty co tuto zemi zbídačili bude brzo čekat přátelský pokec s katem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit