Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Vážení oponenti Babiše i hnutí ANO. Připadáte mi, jako ta naše "objeketivní a spravedlivá ČT". Kecy, kecy a kecy. A nenávistné. Pokud byste byli demokraté / pokud zastupujete opoziční demokraty /,  měli byste být objektivní. A nejste. Proč? Protože podle vás je všechno ZLE, ale přitom není, z voličů ANO děláte ovce, a přitom je volí i lidé, kterým vy ani po kotníky nesaháte ničím. No a když mluvíte o morálce, tak si pozorně čtěte příspěvky svých názorově blízkých diskutérů. Ono totiž ponejvíce nenávistně a vulgárně vystupujete většinou vy, ti, akurátní demokraté. A i když zlostí puknete, je to tak.

  • Karel

    Vyšetřování Čapího hnízda je nezákonné protože obvinění(podle policejního spisu) jsou postavena na zákoně(poškození finančních zájmů EU a dotační podvod) který v té době u nás neexistoval(byl schválen parlamentem až dva roky po údajné kauze), už to zde píši několik let a pokud si toho "nevšiml" studovaný státní zástupce ani ten nejvyšší je to smutné a tragikomické nebo splňuje účel(opozice). Takže ani de fakto ani de jure byly splněny všechny podmínky dotace a dosud neslýchaná retroaktivita bude opět nezákonně porušena. A to prý žijeme v "právním" státě.

  • ANO mi připomíná jednu socialistickou stranu v třicátých létech v Německu.Co řekl führer to bylo svaté!

    • KIMCID

      Tak to ti musí tedy rozhodně i imponovat Piráti,STAN či Ods že :D

  • Neříkám, této tak není, ale těmto "průzkumům" nevěřím...

    Dcera byla na praxi v  Medianu a líčila, jak se takové průzkumy dělají...

  • Hmm, vyhrálo by jakési "hnutí" podporované zfanatisovaným davem davem primitivů, kterým stačí dát koblihu a pár keců a už věří, že bude líp.

    Lidé by se měli spíš zajímat o to, co daná politická strana slibuje a zda je schopna to splnit, ale především se zajímat o MORÁLKU daných politiků.

    Komunismus považuji osobně za zvrácenější systém a s nesrovnatelně větším počtem obětí než měl nacismus, protože u nacistů se vědělo co se od nich dá čekat a kdo neměl ten "nesprávný " rasový původ a držel h.bu a krok, mohl přežít. U komunistů člověk nikdy nevěděl, co se od nich dá čekat, protože ta jejich východostepní morálka má jediné pravidlo "okrást a zotročit". Byli ovšem i "věřící" komunisté, kteří naopak lidem nezištně pomáhali.  Prostě výjimka potvrzuje pravidlo.

    • josef.chmela

      Hmm, druhý a třetí post obsadily jakési účelové "slepence" podporované zfanatizovaným davem, davem
      primitivů, kterým stačí jedinný program - antibabiš - a pár keců a už věří, že se vše změní.

      • No - jestli ten zfanatizovaný dav primitivů nejsou babišovci...

        Za koblihu  věří, že se tady vše změní...

      • Pepo, mně vadí už to, že se "to" nazývá hnutí. Ten výraz totiž znamená, že se jedná o zfanatizovaný dav. Politická strana musí mít určitou strukturu, určité reálné cíle a v jejím čele musí musí stát nezpochybnitelně morálně čistí lidé. Ta morálka je to, co komunisti zničili a dosud se to nepodařilo obnovit.

        • KIMCID

          Ta morálka je to, co komunisti zničili a dosud se to nepodařilo obnovit....

          No prvni republice stačilo necelých 20 let aby se oprostila od Rakouska Uherska.

          A teď 30 let vlády pravých demokratů a nic(doslova). 

    • KIMCID

      Když má prostě každý jen program antibabiš není se co divit že nikoho takové strany nezajímají. 

      Jinak zfanatisovaným davem bylo i Milion chvilek a kde je mu konec že :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit