Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to su klidný; k příštím volbám totiž přijdou i lidi, ne jenom komouši.
    • Bohušu a představ si, že ty lidi budou volit komunisty.Tak si pořiď zásobu carbontoxu, ať se z teho nedp'oděláš!
  • Je načase, aby vyhrála ve volbách levice, která by použila pravičáky jako hnůj na pole. Pravičáci stejně mají už předem žumpu v hlavách.
    • Není to špatné, ale toto se dá vysvětlit několikerým způsobem...bacha na to! Nebudeme přece jako oni, pravičáci co nechávaj lidi umírat na ulicích, co je ožebračují, smějí se jim do ksichtu---no prostě nebudu jako oni ten hnůj s lidskou tváři. Ten jsem narážel na odkaz velkého myslitele co visi na gobelínu v Ruzyni.
    • Teda, kam ty na ty inteligentní fóry chodíš...
      • k tvojí matce, sedí na rohu a kouří chlapi za 5 Kč
        • I ty seš na komouše mimořádně inteligentní.
  • Máme pětinové platy, než mají lidé na západě, ale hlavně že nám nevládnou komunisté, máme všechno zboží dražší o 20 % než na západě, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, musíme jíst potravinový odpad dovážený ze západních zemí, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, náš státní dluh je 1,7 bilionů korun a roční úroky z něho platíme 90 miliard, ale hlavně,že nám nevládnou komunisté, zvyšuje se počet lidí pod hranicí chudoby, zvyšuje se počet bezdomovců, počet lidí zavřených na ubytovnách, počet lidí vyhlašujících osobní bankrot, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, okresy jsou řízené kmotry, kteří každou veřejnou zakázku předraží,tak jak to udělal bývalý ministr životního prostředí Drobil, aby naplnil miliardami naších korun svůj osobní měšec a měšec stranické pokladny ODS, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté,na kongresu vládní strany ODS jsme viděli aroganci kmotrů ODS,kteří přijeli několikamilionovými auty s registračními značkami za několik stovek tisíc korun, ale hlavně, že nám tady nevládnou komunisté, na zdravotní péči bude mít nárok jenom ten, kdo do nemocnice přijede autem značky BMW, jak řekl profesor medicíny Pafko, ale hlavně, že nám tady nevládnou komunisté,do důchodu budeme odcházet v 74 letech, což je z biologického hlediska úplný nesmysl, ale hlavně že nám nevládnou komunisté.

    PROSTĚ JE TO VYSVĚTLENÍ DNE A NA VŠECHNO, JSME ÚPLNĚ V TOTÁLNÍM
    MARASMU, ALE MŮŽEME SI ODPOVĚDĚT VĚTOU: HLAVNĚ ŽE NÁM NEVLÁDNOU KOMUNISTÉ A HNED JSOU VŠECHNY PROBLÉMY VYŘEŠENÉ....
    • Od roku 1989 se u nás zasebevraždilo na 40 000 občanů pro politické,ekonomické,sociální a jiné důvody:-)pro to samé se upálilo na 18 občanů:-)) 2 500 000 občanů bylo pro politické důvody, likvidací průmyslu,...vyhozeno z práce:-)) Máme tady 500 000 obyvatel bez práce a dalších bezmála 200 000 také bez práce,ale mimo registry:-))Kvalitu života kapitalizmu dále prožívá více než 1 500 000 v chudobě a další 1 000 000 na tu vymoženost čeká:-))) Ve frontách na žebračenky,práci čekají občané státu a to bez rozdílu vzdělání!! věku,náboženství či rasy:-))Dnes 38 občanů poznalo vymoženost kapitálu-podnikatelů,tím že jimi byli otráveni:-)) další desítky lidí se stali mrzáky a není všem dnům konec.
      Jenom od začátku letošního podzimu do dneška umrzlo 8 bezdomovců. Ta čísla nejsou konečná. To všechno jsou oběti současných vládnoucích kapitalistických hyen.
      • Tady ani není třeba psát nějaká čísla, to že jste hňup, kterému minulá doba vymyla mozek je vidět na první pohled. *4*
      • Za chvíli se tu objeví jeden magor a bude pod tebou psát o kolik životů lidí údajně připravil komunistický režim,jen proto aby tě v číslech trumfnul.
        • Psal jsem jen čísla týkající se ČR o počtu 10 milionů obyvatel.
    • A to všechno díky tomu, že tu "vládli" 40 roků rudoprdélníci.
      • A to všechno díky tomu, že na západě nevládli bolševici!
      • Ty si ho taky asi honíš na větru a pak ti sračkovatí mozek, ty superblbe.
        • Slovník komunisty.
        • Káťo, žena a tak vulgární!!!!!
    • Je to jen na nás, jestli to v příštích volbách ty kreatury, co nám vládnou přežijí!!!
  • Tady známe jen dvě barvy. Čtyři roky modří, další 4 roky oranžoví.
    Mám pocit, že je to tak dohodnuté.

    Z dělnické strany jsou uděláni fašisté jen proto, že chtějí trošku pořádek.
    Komančové jsou také špatní, protože jsou rudí. Ale nepřevlekli kabáty!!!!!

    Zbytek v 89 roku zahodil legitky a jsou z nich takovíto škodliví chmeleoni. Hnus.
    • malýmu blbovi to asi tak vyhovuje, snad až bude hůře
  • Kdy už konečně lidem dojde, že pokud se dostanou k moci komunisté, tak bude ještě hůř. Copak si dnešní člověk neuvědomuje, co tu před 22 lety dělali za zvěrstva. Každé posílení komunistů nás připravuje o demokracii a svobodu. Chce se mi brečet, když vidím, co se tu děje. T.G.Masaryk nám dal samostatný stát, a už jednou komunisté tento stát téměř zničili (průmysl, ekonomiku a spravedlnost). Copak chceme, aby naše děti vyrůstali ve státě kde nebudou moc říct vlastní názor, že budou trestáni pro svůj třídní původ, že ten kdo dobře politicky nesmýšlí nebude moc studovat a nebude mít šanci na slušný život. Já v takovém státě žít nechci. *9*
    • Ano, souhlas. Představa, že by moje děti museli také zažít tu strašnou dobu plnou vražd, falešných obvinění... soused, kterého jste znali 14 let na vás práskal, protože mu nakukali, že každý kdo odporuje komunismu je prostě služebník zla, imperialistů. V té době nebylo nic ! Na ovoce, které si dnes můžeme koupit kdekoliv jsme čekávali fronty! Stejně tak na auta, u kterých jsme si ani nemohli vybrat barvu a ještě to byla jen stará škodovka, dnes co jezdí za auta, to je úžas. Nebyli žádné počítače pro každou domácnost, to teprve v roce 1992 jsem koupil svůj první *1* . Vývoj techniky a průmyslu byl naprosto nulový, nenech se mást od těhle idiotů (kteří možná tu dobu ani nezažili, když vidím co píšou za kraviny), východní blok byl vývojem vždy nejhorší. Zvlášť sovětský svaz, který nikdy nic nevyrobil, vše jen ukradl a snažil se to vylepšit (což nikdy nedopadalo moc dobře).

      Možná, že uslyšíš "byla jistota práce"... Ano, nikdo nesměl být nezaměstnaný, ale víš jak to vypadalo v práci třeba ve fabrice?? Nejméně polovina (zrovna těch co se tak dožadovali po práci) tam vůbec nic nedělala a dostali zaplaceno stejně jako ti co tam makali na plnej výkon!! To je přesně ta socialistická spravedlnost, nasr*t, tohle už nikdy.

      A hlavně doufám, že se nám nikdy nepodaří dojít do finální fáze komunismu, kdy už na světě nebudou potřeba peníze... Bez peněz zde vznikne akorát anarchie, a za týden se celý rudý svět rozpadne a bude to mít na svědomí hodně životů... *9*

      Komunismus je jen zvrácenost... to co nám vládne je taky jen banda levičáků, za posledních 23 let zde žádná pravicová strana neexistovala! Vždy bude ale lepší pár blbejch levičáků, co neví co dělat, než to co tu před 89 skutečně bylo.
      • Můj milý/lá Silvi!Mnoho zloby a nenávisti ,(V. Havel se v hrobě obrací), ale žádný kloudný argument!Tak já vám jich pár přihraji.Za něco přes dvacet let vámi vychvalovaného sametu je u nás evidováno téměř 50 000 vražd.Dnes se stojí fronty na práci protože přes 500 000 lidí nemá práci.Třetina populace nemá ani na ovoce, ba nezbývají jim finance na základní potraviny, bydlení, lékařskou péči, takže stojí fronty před různými "hrabáky" a v supermerketech na zlevněné , potraviny pochybné kvality.!Dále byste mohl zde přítomným vysvětlit komu že to Rusové ukradli prvního sputnika, prvou kosmickou loď a prvý atomový ledoborec.Proč v tak vyspělém kapitalistickém státě Řecku, které nám bylo dáváno za vzor v reklamě na vstup do Evropské unie dnes lidé provozují bartrový obchod, protože skutečně nemají peníze,proč ti prklínaní komunisté nedokázali rozkrást a rozprodat republiku a nadělat téměř dvoumiliardový státní dluh a mohl bych pokračovat dál!Ale myslím, že ve vašem případě je to poněkud zbytečné, protože evidentně patříte do skupiny občanů zdebilněných přihlouplou a impotentní propagandou našich "vládnoucích elit"!Asi jsem to psal zbytečně, protože tuším, že patříte do oné skupiny lidí o kterých můj děda prohlašoval:"Vám se to blbne, když na to nemusíte myslet"!Ale i tak vám přeji dobré zažívání, protože to bude asi jedna z mála funkcí, které u vás fungují normálně!
      • Souhlasím s Vámi. Dobu před 20-ti lety zpátky nechci ani za nic. A kdo ji vychvaluje ten buď má sklerosu nebo měl spoustu známých( všude) a zaručen´podpultové zboží a jiné výhody.
      • Pravda pravdouci.
      • Větší blbost jsem nečetl ,kdo tě platí ? Střílení do demonstrantů za 1.republiky !
        1. února 1919 bylo při generální stávce dělnictva v Bratislavě zastřeleno ozbrojenými legionáři 7 demonstrantů 25. března 1920 byli při stávce zemědělských a lesních dělníků v Rumanově na Slovensku zastřeleni dva dělníci 18. července 1920 byl při mzdových zastřeleni dva rolníci při násilné exekuci dobytka v Poljaně těžce zranili četníci 7 rolníků ,atd ! Celkem 199 zavražděných a asi 400 těžce zraněných ! Dnes je stát rozkradený,zadlužený ,700 tisíc nezaměstnaných , pčes 300 umrzlých bezdomovců !
        • Chudáčku vypatlanej...
    • Tvoje matka jistě dělala na jatkách a zabíjela koně, protože, kdyby zabíjela voly, tak bys už dávno nežil, magore.
      • Kuk na komouše: bu bu bu!
        • Už jsme na tebe čekali ty trotle a už jdeme po tobě.
    • Lidem to došlo, ale Vám ne!
      Nemluvte o průmyslu, který se dále po roce 45 rozvíjel, ale dnes prakticky neexistuje a pokud ano tak nepatří nám. Masaryk se musí v hrobě obracet jak zde vládnou cizáci, kdopak je jsem vpustil jako dravou zvěř, asi komunisté ?
      To že tu vládnou mafiánské praktiky je asi ten přínos demokracie !
    • Tak zde nežij a odejdi do světa kde ti budou létat pečení holuby do úst sami.
      • Jo, do KLDR!
    • Nechtěl bych zpátky dobu před "revolucí", ale těch 22 let jsem si představoval jinak, takže vam by melo dojit, že je to to ted stejne, nebo ješte horší (likvidace průmyslu, ekonomiky a hlavně spravedlnosti) !!! *10*
    • Vymytá hlava současným prorežimním školstvím. Jak typické pro dnešního mladého člověka s vnuceným názorem.
      • Kr*téne! Dnes nikdo nikomu mozek nevymývá, dnes máte naprostou volnost, aby jste se informace dozvěděli z jakéhokoliv pohledu. Ale ten váš je jasně lživý. Je třeba dětem ve škole říci, jak strašně se kdysi komunisté chovali k obyčejnému obyvatelstvu!
        • Opět další vymytá hlava s tím jediným správným vnuceným názorem.
          • "Opět další vymytá hlava s tím jediným správným vnuceným názorem."

            A vy jste asi opravdu id*ot... mě názory nikdo nevnucuje, já si názory vytvářím sám, podle toho co vím. A o komunismu už toho vím dost na to, abych si na něj mohl udělat názor. Názory nám vnucovali ve škole kdysi to ano, podlehnout jim, tak je ze mně dnes stejný vymatlanec jako jste vy...

            A NEREAGUJTE NA MNE, PÍŠETE STEJNĚ HOVADINY A JSTE NAPROSTO BEZCENNÝ ČLOVĚK S VYMYTÝM MOZKEM, UŽ MĚ DÁLE NEZAJÍMÁTE... *4*
            • Dnes je svoboda vytváření vlastního názoru jen iluze. Režimní propaganda je ve vymývání mozků už tak dokonalá,že dokáže nenápadně ovlivňovat myšlení lidí už od předškolních let,za pomocí školních osnov nebo médií.U lidí starších vymývání není tak úspěšné,protože mají možnost porovnávat,co bylo před 20 lety a dnes a tak se režim zaměřuje hlavně na mladé lidi. Já v té špatné komunistické době žil a i když jsem nebyl nikdy straníkem,nikdo mne nešikanoval,neokrádal,nevyhrožoval.Minulý režim se choval zle k nefachčenkům a kriminálníkům,ten dnešní k obyčejnému pracujícímu.
  • Já volím LIDEM a Píkovou která ví jak získat prachy.
    • Máš pravdu, mne by zajímalo, jak je vlhká před stykem a nebo před jednáním vlády, to asi chce vložku.
      • Opravdu skvělý příspěvek.
      • Co má Píková v zadku, to máš ty v hlavě!
    • To je tedy strana a vláda " kradem LIDEM a zabíjíme lihem" *2*
  • Nedivím se, že levice posiluje, protože tato trojkoaliční vláda a její poslanci dělají vše proto, aby levice posílila a zejména pak komunisté. *12* *12* *12* *16*
    • ...dochází k předávání moci. Zloději z pravice mají už nakradeno, tak je třeba si těch peněz užít. Levice je už utratila, tak se hrne do práce.

      Musíme si pomáhat, musíme se prostřídat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit