Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Jasně, a veverka se řekne slovensky drevokocůr!

  • Volit je třeba POLITICKOU STRANU, která sdělí jasný PROGRAM, který chce splnit a která si je vědoma, že při nesplnění daného slibu asi příště zvolena nebude.

    Ovšem jsou tací, že by zase chtěli volit jakési "hnutí" (čeho? mysli?). Vůdce "hnutí" rozdá trávu a slíbí, že bude líp, že on to "zařídí" a tupé zhulené  stádo jde s jásotem za ním. Jakpak to bude s těmi dotacemi z EU pro cyklostezky? No samozřejmě to zaplatí zdejší zhulené  ovečky.

  • průzkum v Praze mezi fetákama? Bože, ochranuj nás před tou neomarxisticky zelenou lůzou, už to vidim, jak nebudeš černý s několika pohlaví jsi v  háji. 10 násobná dan z nemovitosti ( tady ti negramoti  neví, že dan se platí obci) sdílené bydlení, vítání migrantů, omluva sudetákům a zaprodání se Německu. Nikdy jsem volit a ani moje rodina nebyli, ale ted jdeme a dáme to Babišovi...hulič premiér... nikdy

  • Nejsem masochista či sebevrah, proto jsou pro mě Piráti nevolitelní. 

    • To já naopak asi Lupiče budu volit. Zdá se mi, že po čtvrtstoletí řádění modrých strak a jejich bratrských soukmenovců ze STOPky, ještě není tato země pořádně vyrabovaná. Lupiči to můžou napravit a tento stát definitivně dorazit. Sice to nikam nevede, ale aspoň bude sranda....😯

  • Koukám, jak ta rostoucí podpora Pirátů+STAN u soudruhů, i "bývalých" vyvolává třes. U těch Pirátů je zřejmé, že vzhledem ke svému věku ani nemohli být členy té strany podle zákona "zločinné a opovrženíhodné" ani spolupracovat s StB. To že StB jistě nezanikla a vydírá ty, na které "něco má" z doby komunismu, to lze předpokládat. 

    • josef.chmela

      Vítězství Pirátů by dopadlo stejně jako když do výroby přijde 20 letý fakan a hned jde dělat mistra. Je to tragédie.

      • No - on ten dvacetiletý fakan je kolikrát šikovnější, rozumnější, s lepší organizací práce, než nějaká " stará struktura", které jede od vyučení pořád to samé a nové spolehlivé, moderní metody neuznává...

        • josef.chmela

          Tak s tím jsem se ještě nesetkal, a to už něco pamatuji, snad 1 z milionu.

          • No - jestli to nebude tím, že jste, Chmelo, také " stará struktura" ...🤔

            • josef.chmela

              Ano, jsem stará struktura, která však něco umí a dokázala.  "Koloběžky" většinou z práce vyhazuji pro neschopnost.

              • Reakce na příspěvek:

                Chmelo, nesuďte a neurážejte mě, když mě vůbec neznáte...

                • josef.chmela

                  Reakce na příspěvek:

                  Vlez mi na záda. Potrefená husa vždy zagágá. Mě může urazit pouze inteligent.

                  • Reakce na příspěvek:

                    No  - zatím tady kejháte a urážíte jen vy, Chmelo...

                    A na záda vám nevlezu  - dle fota 🐒 je máte chlupatá a to mě odpuzuje...

  • Ten průzkum se asi dělal v Praze mezi fetkama, že ? :-) 

    • Těch do fetují "komunismus" už tolik není. I když se o jejich podporu tajné síly  CCCP snaží.

    • Tak asi 650 tisíc co dal Hřib na Prag Pride pomohlo :D

  • První volby které budu ignorovat. Prostě v tom marastu není co volit. ANO byl můj životní omyl.ODS,Top09, SPD,Kdu,Stan,Piráti to je sebevražda, KSČM, jedině přes mojí mrtvolu.A co zbývá ČSSD kterou právě pohřbil Hamáček?Tu budou volit je skalní příznivci nikdo jiný.

    • tobro

      Zkusil bych VolnyBlok. Snad postaví/budou mít dost lidí na kandidátku. Uvidíme.. ;-)

  • tobro

    No, drazí spolu.ovčané, připravte se, tyhle šitky teď pojedou až do konce června, pak bude šest až sedm neděl klid a znovu se masírka demogratických úžasňáků rozjede hned na začátku září. A to se teda připravte, to teprve bude jízda.. ;-)

    Stále však platí: Kdyby volby mohly něco změnit, už by byly dávno zrušeny!  

    • Asi tak nějak. Plebsu ponecháme hry, hlouposti v televizi a iluzi svobody.......tím předejdeme rebelii...😉

      • tobro

        A je tu ještě jedna důležitá věc, ono staré známé "Na nákupní frontě klid."

        Račte si prosím všichni povšimnout, jak korporátní fašisté úzkostlivě dbají na to, aby chrámy konzumu byly stále plné, a to jak koupěchtivých ovčanů, tak přirozeně i zboží! Bylo až komické sledovat, co se dělo během takzvané epidemie, když nějaké trdlo z vlády nebo Zdra.mini něco popletlo a hrozilo OMEZENÍ PROVOZU oněch chrámů konzumu. To byl panečku fičák. Do osmačtyřiceti hodin bylo vše "napraveno" a dotyčné trdlo se buď poroučelo, nebo bylo bez premií... 😉

  • Volit je třeba INDIVIDUÁLNÍ ADRESNÉ OSOBNOSTI které budou BEZ IMUNITY, KONTROLOVATELNÉ, TRESTNĚ STÍHATELNÉ A ODVOLATELNÉ. K TOMU MŮŽE POMOCI NAPŘÍKLAD INSTITUT OBČANSKÉ KONTROLY ZVANÝ REFERENDUM. Systém anonymních straníků s imunitou je nebezpečný nedemokratický mýtus dezinformačně vnucovaný lidem za účelem manipulace. Systém stran nikdy nikde nefungoval, nefunguje a fungovat nemůže protože to odporuje základním pravidlům logiky a zdravého rozumu. Za systémem stran stojí války, včetně světových, ekologické a ekonomické krize, zdravotní problémy a miliony, možná miliardy mrtvých. 

  • Volt je třeba POLITICKOU STRANU, která sdělí jasný PROGRAM, který chce splnit a která si je vědoma, že při nesplnění daného slibu asi příště zvolena nebude.

    Ovšem jsou tací, že by zase chtěli volit jakési "hnutí" (čeho? mysli?). Vůdce "hnutí" rozdá koblihy a slíbí, že bude líp, že on to "zařídí" a tupé stádo jde s jásotem za ním. Jakpak to bude s těmi dotacemi z EU pro Agrofert? No samozřejmě to zaplatí zdejší ovečky.

    • vanhorne

      "nesplnění daného slibu asi příště zvolena nebude."

      Dobre, ale vy cekate zase az do pristich voleb nez to zjistite, ze vas podvedli. A leta jdou. Zacnete je obtezovat otazkami, proc treba pro slib ktery vam dali, za rok nebo dva nehnuli ani malickem. Mate jejich telefonni cisla tak jim volejte od rana do vecera, at si treba meni cisla kazdy den. Zacnete jim posilat dopisy, az se z toho CPosta podela. Dejte jim vedet, ze zijete a pripomente jim, ze vy je krmite, protoze na to oni davno zapomeli.😀

    • Naprostý souhlas.

      "Volt je třeba POLITICKOU STRANU, která sdělí jasný PROGRAM, který chce splnit a která si je vědoma, že při nesplnění daného slibu asi příště zvolena nebude." ( citováno i s chybou)

      Která to je? Tohle si myslí všechny. A potom tu máme ještě ty kočkopsy - tedy koalice. Tam není program stran, ale slepenců. Po volbách si každá partaj založí svůj klub a na voliče vystrčí..........tvář, samozřejmě. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit