Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Volby do Europarlamentu jsou vyloženě cestou do trafiky pro nenajezených politických loozrů.

    Víte, jakou dostanou po funkčním období penzi? To není hlas závisti, ale srovnání realit. Kdo pracuje tady 40 let dostane 12 - 14 000, tihle paraziti počítají doživotní důchod na statisíce měsíčně!! Proto je jim úúúplně jedno kolik % zmatených občanů k volbám půjde - oni a jejich rodiny ano - a to jim k volbám stačí.

    Platy, diety, rodinní asistenti bohatě placení atd.

    Kvízová otázka - vyjmenujte alespoň 5 českých europoslanců? Svedete to? 

    Česká veřejnost by měla jednoznačně tenhle plebiscit nenažranců bojkotovat


  • Problém je v tom., že tyhle volby jsou bohužel platné i při účasti např. jen 10% voličů..Pokud by byla hranice neplatnosti voleb.,při účasti např. pod 10% a zároveň i pozdější odvolatelnost atd..pak už by to mohlo něco možná i změnit..S takovými, současnými podmínkami., proti kterým samozřejmě nikdo z nich.., dobrovolně a sám proti sobě měnit a hlasovat nebude ani omylem., mají ti "naši" kandidáti.., ze svých voličů..akorát, doslova a do písmene "zadek" a čurinu..a v okamžiku zvolení a nástupu, už ani většinou nehájí naše zájmy i s jistotou na hodně let neodvolatelnosti a v podstatě i neodpovědnosti, absolutně za nic..v tom, co všechno natropí i se všemi nezvratitelnými následky, klidně i na desítky let.! Jak by řekl v jisté parafrázi "klasik"..kdo z Vás tohle má ?!.. aby si takové věci mohl beztrestně dovolit v práci i v životě a ještě za to být skvěle placený ?!

  • dzixy
    Zde by se  měli voliči konečně probudit a volby bojkotovat, nebo nepřipustit, aby se někdo z poslanců obhajující své teplé a štědré koryto dostalo opět šanci na "rýžování". Ne proto, že jim někdo závidí, ale proto, že pro českou republiku toho nic moc neudělali. A měli být svorní, jako Svatoplukovy pruty. A nebyli.
  • KIMCID

    to nikoho zdravého a rozumného nezajímá

    • No, možná ano. Někdo si tam pújde sednout a bylo by dobré, aby odtamtud vyfičeli tvorové typu Šojdrová, Telička a další, kteří se nechali zkorumpovat obrovskými platy a pro ČR nic užitečného nedělají, možná spíše škodí.

      • KIMCID

        mě vadí že tam zrazuji svou stranickou příslušnost i státní.a ať tam bude kdo chce stejně to udělá zase

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit