Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ODS už je na hranici volitelnosti, volby do senátu to ukázali, někde měla sotva 8%, jestli se budou dál takhle zbytečně zasebevražďovat, tak bude krásné pozorovat ten úprk lidí z ods.
  • Pro Ota.To chce nástup tvrdé levice k moci.Ta bude muset být ke všem hlupákům a lumpům,kteří tuto zemi zbídačili ,tak krutá,že vedle ní by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.Právě s pomocí dostatečného množství co nejkrutějších katů,k lumpům,by se dal postupně postavit základ pro důstojný život budoucích generací.Pro současné důchodce bude platit,že pokud existoval nějaký důchodcovský ráj,tak bude rychle končit.Protože na něj není a jen tak nebude.Když dvaadvacet roků volili důchodci lumpy a nechali jim tuto zemi rozkrást,tak holt budou držet pořádnou dietu.A nepomůže jim ani to,pokud začnou masově velebit nebožtíka Hitlera,jak se za něho měli vězňové v koncentráku dobře a bědovat,že oni se mají mnohem hůř.Co si svojí nezodpovědností zavařili,to si budou muset sníst.
    • Jaroslave čistě jen "technicky a prakticky", když už by se tedy a tady čistě náhodou našlo dost těch "katů a tvrdé levice" , tedy lidí na tohle vřaždění a jiné věci .., když tu lidi ani nevytáhou paty, aby vůbec došli naproti k ulici jít volit.., prakticky by to pak ve skutečnosti znamenalo občanskou válku...Naše země je v tomto tak malá, že každý z nás by měl někoho takového k zabití v rodině či okolí a to bych chtěl vidět, jak by někdo zabíjel svého dědu, který mu dal na barák a auto, či souseda s kterým chodí na pivo a kolegu který volil komunisty i když jeho strýc byl "kulak" a s jehož dcerou má dítě. Byly by jsme první zemí na světě i v historii, kde by vraždy, krev a neštěstí něčemu prospělo ve vývoji a k dobru. Tohle se nakonec nepovedlo ani v Rusku, kde vyvraždili celou carskou rodinu včetně inteligence a továrnu pak řidil "kovář" co neuměl ani číst a psát. Takovou budocnost asi nikdo chtít nebude, díky, ale fakt ne ! Tohle asi fungovat nebude i když v něčem s Tebou souhlasit mohu,ale na tomhle se asi neshodnem. Nechci mít na rukou ničí krev, ani k tomu jinak přispět. Na Islandu to taky šlo a bez té krve a bez té tvrdé levice, protože ji dělali lidé co chtějí žít ve své zemi dál..Přeji hodně štěstí a zdraví v životě..
  • Pokud tuto stranu povede blb Nečas,bude ztrácet čím dál více.Člověk,který je arogatní,neví co děla a jedná v ukvapení nemá co dělat v politice vůbec.Má se zavřít někam v laboratoři a bádát.Tam by byl na správném místě.
  • Mě by zajímalo kdo tento průzkum zaplatil?
    Pravidelně se takovéto průzkumy zveřejňují a jsou nikomu k ničemu.

    Průměrný důchod ve státě je 10500Kč. Hranice chudoby byla pro singl občana vypočtena na 9500Kč. Proč se také pravidelně nezveřejňují názory podprůměrných důchodců , kterých je určitě větší větší polovina?
    Představte si, že důchodci s podprůměrným důchodem vypadají zuby. Zuby do skleničky
    zdravotní pojišťovny nehradí. Nejlevnější jsou ke zhotovení za 25000Kč.
    Proč se o tomto nedělají průzkumy mezi občany?
  • Žádná nová garnitura, pokud má aspoň základní pud sebezáchovy, se nemůže vůbec příliš těšit na to až by skutečně musela převzít vládu i odpovědnost za tuto zemi a lidi v ní, protože jestli tu po skutečných komančích v 89 něco zbylo , tak po těchhle synech "taky komunistů" a veksláků i opilců co si říkají pravicová a protikorupční vláda, zbyde jen prázdná spíž, zlodějský chlívek, plno dluhů a problémů, které při řešení budou nejhorším vystřízlivěním po nejhorším mejdanu, kde si ale bohužel užívala jen menšina "vyvolených" a střízlivět, jednat, trpět a hlavně vše platit za ně budou všichni lidí v této zemi, potažmo systémově všude na světě, kde tento systém ještě existuje. Ti kdo to tu brzy převezmou budou muset být buď sebevrazi a šílenci a nebo lidé s obrovskou odvahou, sílou a mnohdy i morálním kreditem, protože tenhle kšeft opravdu nebude o tom, že na něm někdo z nich vydělá majetek či peníze... Bude to vláda nepopulární, nenáviděná s tím, že výsledky si bude možná užívat až další mladá generace, která tomu ani jednou z vyprávění starců nebude věřit, že se tohle mohlo stát a stalo.
    • Bude to vláda nepopulární, nenáviděná s tím, že výsledky si bude možná užívat až další mladá generace, která tomu ani jednou z vyprávění starců nebude věřit, že se tohle mohlo stát a stalo.

      Naprostý souhlas. Budou muset utáhnout opasky mnohem více, než nyní, a to se nebude líbit.
  • Po revoluci bude třeba svižně znárodnit majetky celých rodů,všech straníků stran,které zde od údajné revoluce vládli,na náhradu této zemi nadělaných škod.Pak zprovoznit katovské mučírny a všechny uvedené lumpy protahnout katovskou mučírnou.Jedině to je cesta k lepším zítřkům budoucích generací.
    • Ten Tvůj slovník, Hitler by se za něj nestyděl.Nechápu, že zde žije takový odpad
  • Pro Michal.Komunisté už mají ve vedení takové stádo lumpů,které umí pouze se rozvalovat u koryt a občas,za veliký peníz,něco levicového žvejknout.Tito lumpové ,s těmi komunisty,kteří dokázali čtyřicet roků vládnout bez zadlužování země,mají pouze podobný název.Jinak jde o bandu stejných lumpů,jako má ve svých řadách pravice.To chce mimořádný sjezd komunistů.Stávající vedení vykopat od koryt a nahradit mladou tvrdou levicí.Pak jít hned tato země do generální stávky a požadovat předčasné volby.Za to ,co si dvaadvacet roků drží komunisté u koryt,by každý současný komunista zasloužil pár ran katovskou sekerou po hubě.Aby nepomáhal takto oblbovat národ komunistickou levicovostí.
  • Takový průzkum,jaký se prezentuje nyní,to dokáže napsat jeden člověk od stolu.Protože není možnost uvedené ověřit.Průzkum se poctivěji dělá těsně před volbami.Protože pak volby ukáží co je podvodný průzkum.Nyní je to zase pouze jako nástroj k oblbování voličů.
  • Akorát je smutný že je to stejně k ničemu. Lidi volej soc. dem jako změnu oproti ODS ale socani maj také spoustu kmotrů a rozkrádaček na kontě. Takže je to jen z modrého bláta do oranžové louže.
    Opozici padá do klína spousta hlasů od nasranejch lidí v podstatě zdarma. Současní komunisté v PS jsou spokojení strejcové s dobrejma korýtkama a jen sem tam něco žvaní.
    Sobotka a Filip nejsou osobnosti s nápadama jak znovu nastartovat naši zem ale šedej průměr naší současné ubohé politické reprezentace.
    Volba mezi těmito panákama a kmotrama v pozadí je jako možnost mezi kulkou a oprátkou.
    Osobnost s nápadem a charismatem je to co současné politice u nás i v EU nejvíc schází.
    Právo a pořádek nejde děla s děravejma zákonama a lidma co maj politiku a tzv. podnikání jen jako živnost kde škubou občana a stát pro své blaho.
    • Všechno je to komedie protože tam nejsou lidi pro lodi ale pouze pro sebe a bolševíkům již docházejí nakradené a tak se cpou *12* ke korýtkům *11*
  • jděte s těmi průzkumy někam, zbytečně vyhozené peníze. akorát nasíráte lidi. ale kdyby došlo na tvrdo.-... bude to zase stejné... jděte se s těmi slavnými průzkumy vycpat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit