Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

    Bures, cas se krati, ale jeste mas cas hodit nam 10, 000 🖐at muzem jet do Hrvatske za slunickem, lecit si regma. Bez nas volby nevyhrajes, zapamatuj si to. Ale kazda sranda neco stoji, ne? Tak caluj drahy soudruhu, jinak te posleme do duchodu.😀

    • josef.chmela

      Hele, ty nesvéprávný bez volebního práva, příště tu nablij něco srozumitelnějšího, pokud to ovšem zvládneš.

    • Před nějakou dobou jste informoval, že nemáte volební právo, neboť užíváte dobrodiní pobytu v jiné zemi.  Takže Vy osobně Babiše do žádného důchodu posílat nejspíše nebudete.  A ať volby vyhraje nebo ne, bude to prostě bez Vás.

      A skoro se obávám, že ho tam (i přes agresivní a soustavnou mediální masáž Bakalových a Sorosových poskoků) nepošlou ani občané s právem volebním. 


  • gaheris

    ˇČípak je to mokrej sen? Neměl z toho pisálek poluci?

  • ja vubu volit komumisty a zdrevo stranu pzel !!! ty dva mosi vyhrat volby a pak buse bude presisenti zeman babis a klaz !!!

    K tomuto vyjádření mě inspiroval příspěvek od anton.janak

  • Co se stalo těm dvěma panáčkům na úvodním obrázku, že dostali oba najednou křeč?😂

    • Spíše diarrhea...

      (možná jen slovní...)

  • Předpokládám, že ten "průzkum" dělali v Praze na Václaváku. 😉Jedině Praha totiž dokáže vždy neomylně vybrat ten největší odpad, který poté vnucuje zbytku státu. V roce 1946 Praha a okolí vnutila státu Komunisty. Po roce 1992 vnucovala Praha všem ODS. Když se ODS definitivně provařila, vnutila Praha všem TOP 09. A sotva končí TOPka, našla Praha další humus v podobě Lupičů, pardon Pirátů. To odporuje zákonům matematiky a teorie pravděpodobnosti, aby jedno jediné místo z celého státu neustále vybíralo tu nejhorší ze všech možných variant. Jsou jen dvě možnosti, buď Prahu zbavit hlasovacího práva, aby zbytku státu nemohla dále kazit budoucnost, anebo vytvořit tři samostatné regiony zemi Českou, Moravskoslezskou a Prahu a každá si bude mít svou regionální vládu a vlastní rozpočet, aby si každý vyž..al sám, to co si navaří a nemuseli na něj druzí doplácet...... 😯

    • Je s podivem, že někdo ještě dokáže věřit ODS, 90 léta hovoří za vše, Vondra jejich účastníkem. Oni to vlastně dělali šikovně, celou dobu ukazovali na komunisty a přitom "kradli", teď mají na paškále Babiše a zase se snaží dostat ke korytu.

      ODS se nejvíce ukázala v době pandemie, neudělali nic a jen brblali, když se jim to hodilo. Ubohá strana.

      • ODS je partaj nejvíc spojovaná se zlodějinou.

        Vy se paní Lindo ptáte, kdo je ještě dokáže volit?

        Zkuste si odpovědět. A není jich málo. 


  • Kolik už jsme viděli takových "kamarádů" ve volebních kampaních? Potom si šli krásně po krku.

    Pan Rakušan by si mohl vzpomenout s kým se nechal fotit v krátkých kalhotách před minulými volbami. Běhal s Bělobrádkem jako přiteplený bratr. 

    Kašpaři. Nestojí za to k volbám ani chodit. 

  • KANTARáci již tradičně prezentují zmanipulované průzkumy tak, aby tradiční strany typu ČSSD měly maximálně polovinu skutečných preferencí a politické subjekty nepřátelské vůči občanům a demokratickému systému typu TOP 09 dostávají od KANTARu cca polovinu preferencí navíc. KANTARáci se zarputile snaží skrze své podvodné průzkumy negativně ovlivňovat veřejné mínění. 

  • KIMCID

    Já jim to přeju.Ano v opozici bude legrace

    • mira

      kimcide  ANO v opozici to by byla legrace, protože piráti a standové v čele s kroupou a rak_ušákem v životě nepostavili ani psí boudu, tak jsem zvědavej jak dají stát po kovidu dohromady to dokáže jen Andrej Babiš. Jejich životnost nebude moc velká asi jako bévépéčka v boji tam se předpokládalo asi 10minut. A u těhle blbců předpokládám, že to nedotáhnou ani k volbám. Protože doktor Michael de Notredame řečený Nostradamus jim předpověděl, že už žádné volby nebudou. Podívejte se na ně na té fotce k článku přesně takhle vypadají namyšlení blbci co to neví. A manželka piráta kroupy řekla, že není jako jiné manželky premiérů ona po volbách svého manžela bude doprovázet na všech akcích, protože kroupa bude premiérem. To budou hodně protažené ksichty. My křesťané věříme až nadejde čas nesmrtelnost bude rozdělena potřebným a ne chytrákům jako je kroupa a rak_ušák.

      • Ten covidový bordel, který zde máme má na svědomí vláda...

        Za vládu zodpovídá premiér...

        Pochybuji, že on nějakou psí boudu postavil...

        Takže ti,??? kteří vyhrají volby  budou muset " vyčistit Augiášův chlív"...

        A protože současná vláda bude do posledních chvil škodit a rozhazovat, bude to úkol vskutku nelehký...

        • vanhorne

          "Za vládu zodpovídá premiér..."

          ANO, ten" nejlepsi krizovy manager", jak o sobe prohlasil. Ze je opravdu nejlepsi z nejlepsich dokazuje tim, ze se bude soudit az do smrti, proti soudnimu rozhodnuti, proti kteremu uz neexistuje zadne odvolani. Kdo jiny by neco tak nemozneho dokazal? To uz neni ani manager, ale kouzelnik. Estebacky vycvik se holt neda zaprit.🤣

  • Ještě, že manželka má ještě občanství své rodné země . . .

    Ppžádat tam potom o asyl bude snazší... 

    • dzixy

      Tondo, směrem na východ, či západ??😇

      • Naše věc - a Vaše zbytečná starost...

  • dzixy

    Tolik nedůvěryhodného, co již ČT odvysílala, zpochybňuje i tento výsledek průzkumu. Zadat si své parametry a očekávat žádaný výsledek. Takže vidět možno, ale uvěřit nikoliv. Až výsledky voleb budou tím "pravým ořechovým" výsledkem. No a pokud to bude tak, jak si to teď přeje ČT, všechna čest a sláva vítězům. Nebudou to mít lehké, to brzy poznají. No, ale pokud dá Bůh, aj motyka vystřelí, co víte, co všechno se může stát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit