Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel

    No já si myslím že je to Pyrhovo vítězství  protože v těchto volbách propadlo tolik hlasů(díky sčítacímu "algoritmu") (více než milión) že ani budoucí vláda je nemůže ignorovat protože by šla proti zdrcující většině svých občanů připočteme li k nim ANO a SPD. A v konečném důsledku může být v ulicích ne 250tisíc lidí jako v miliónu chvilek ale doslova milióny nespokojených občanů s čímž se sveze i odpor ke všem hodnotám které tyto strany prosazují a zdaleka nepůjde jen o teplé, Euro či Evropské hodnoty a odpor proti migrantům, ale mnoha "podnikatelům" a Katolické církvi může jít doslova o krk poté co ODS a spol předvedla při minulém vládnutí, inu když se kácí les padají třísky, prohlásil Stalin, a ty třísky byly bohatší spoluobčané.

    • Když tak "...Pyrrhovo..."

      Ten kolega Pyrrhos I. Épeirský (asi 319–272 př. n. l. v Argos) 

      známý jako hegemon épeirského spolku, král Molossů a Makedonie...

      Jeden z těch, co měli smůlu...  

  • 👍👍👍💖💖💖

  • karban.milan

    Volební podvod, zas.aný koalice. Poctivě by se do parlamentu nedostali ani omylem!!! P.S. nejsem volič ANO!

    • Přesně tak.Když vidím ty tlamy v televizi,blil bych!!

  • To, že skončila ČSSD a komunisti znamená jediné. Lidé se v dnes mají nejlíp jak se kdy měli. Za 4 roky narostly razantně platy a důchody. Nikdo tedy nemá důvod volit levici. Až bude lidem hůře, tak se zase obrátí k levici. Kdyby se za Babiše lidi měli zle, tak tyto strany nikdy nevypadly z parlamentu, ať je reprezentovali jakkoli hrozní ministři - Hamáček, Kulhánek, Petříček atd.

    • vanhorne

       "Za 4 roky narostly razantně platy a důchody."

      Jinak vsude v ostatnim svete panovala bida a hlad, ze? Jenom diky "schopnostem nejlepsiho krizoveho managera", jedina zeme na svete prosperovala " Buresovo Silne Cesko", ANO? 

      • "nejlepší krizový manažer" dokázal značné části národa vymýt zbytky mozku. Naštěstí normální lidi se pomalu naučili chodit k volbám. 👍 🙂

      • Kdyby si tu žil chytráku, tak to budeš vědět. Protože žiješ  pod Aljaškou, tak to nevíš a ani tě to nezajímá.  Za 4 roky vzrostly platy - sociální péče, policie, hasiči, zdravotní sestry, učitelé o 60-80%. Tito lidé tudíž již nepatří k žebrákům. Přidávat jim mohly strany ale i dříve, ale neudělali to. To je realita.

        • Nemá smysl něco vysvětlovat cizím lidem bez jejich vlastní zkušenosti. Tady platí pravidlo..."čím menší ratlík, tím více štěká".....není vidět, tak je aspoň za plotem slyšet....😉

          já myslím, že Babiš, aniž bych mu fandil, bude teď v pohodě. Pět stran se teď bude mezi sebou rvát o koryta a výhody a ANO může říkat "my zato nemůžem, nemáme hlasovací sílu to změnit".  A tak budou jen sledovat postupnou destrukci státu.....a o prezidentských volbách vyhraje Babiš, protože nikdo lepší momentálně na scéně není a fraška bude dokonalá.....🙂

  • KIMCID

    Fialu nemusím ,ale respektuji že by se tam ODS legálně dostala. Ale nezlobte se na mě Top a KDU,  by sami za sebe neprošli ani vrátnicí PS. Tohle je podraz na ostatní strany a jejich voliče.

    • Podraz na voliče byla 8 let vláda StBáka Bureše...

      Líp je pouze jeho kontu ( i na covid19 si nahrabal nejednu kačku)...

      Voliči a státní kasa( po jeho " vládnutí" téměř prázdná) mu byly celou dobu u zadku...

      • KIMCID

        Prosím o předložení důkazu svého tvrzení, že na covid19 si nahrabal nejednu kačku. Bez vytáček. Jinak lžeš!

        • vanhorne

          "Jinak lžeš!"

          Velmi oblibene a hojne pouzivane slovo gestapaka Burese, je to jenom nahoda?  Konecne dolhal a prolhal se k zaslouzenemu konci. Neboj se on se neztrati, protoze u lidi stejneho characteru jako on podporu vzdycky najde a mozna ho dotlaci az na Hrad. Kdyz  jednou dovedli dosadit byvaleho Estebaka Burese na premierske kreslo, jiste budou schopni ho dosatit i na to presidentske na ktere estebak ma zalusk. 

        • Např:

           Firma Vidia- Diagnostika, která patří do svěřeneckých fondů kobliháře...

          • KIMCID

            😂

          • KIMCID

            😂

        • vanhorne

          "Prosím o předložení důkazu"

          Policie uz se zajima o nejakych podezrelych 9 miliardach a kdo se na tom prizivil. Bures mel jak je znamo pazoury ve vsem, tak se nech prekvavit, 🍩.

          • KIMCID

            😂

  • dzixy

    Čas a skutky ukázaly, že těmto dvěma  stranám , komunistům a socialistům, nastal čas pomalého zániku. Ale že to nebere takovou rychlost, jsem nečekal. Zasloužená odměna. Hrobařem socialistů byl především sám Hamáček a "rozdávačka" z cizího Maláčová. U komunistů Filip, na kterém bylo vidět, že už toho všeho má plné zuby a že ztráta vůdcovství ve straně jej nebude nijak mrzet. Trochu zamrzí, že nepostoupil Šlachta. Svými fakty o kriminalitě mohl udržet dost nových i starých politiků "na uzdě".

  • Tak jsem se podíval na výsledky po krajích A JAKÉ "NEČEKANÉ" PŘEKVAPENÍ...?🙂 Praha je opět lokalita sama pro sebe......zatímco všude soupeří ANO a SPOLU piráti paběrkují a retrokomunisté mají nějaké čtyři procenta.....v Praze je opět všechno jinak. Tam vedou SPOLU a PIRÁTI a komunisté mají kolem dvou procent. 

    Říkám si, jak ta historie se stále a znova opakuje....Praha v roce 1946 doslova vnutila zbytku státu komunisty, ti zpr..sili co se dalo a po sametu Praha celé zemi nadávala do "bolševických hnízd"  😉 a zapomněla se přitom podívat do historického  zrcadla.

    Teď Praha všem vnucuje SPOLU a LUPIČE a až to tady ty sekty definitivně pohřbí a přijdou tady já nevím, Marťani, Číňani nebo Islamisté, Praha je opět natruc celému státu prosadí sekty ze SPOLU a PIRSTAN odsune a z minulé volby SPOLU a PIRÁTŮ bude opět tradičně obviňovat zbytek státu. 

    Tak si říkám, co to je za zvláštní POMATENÍ MYSLI vybagrovat vždy neomylně ten největší humus, vnutit ho ostatním a nádavkem po letech z toho chlívu obviňovat všechny ostatní okolo sebe místo sebe sama.....😯

    • vanhorne

      "ten největší humus"

      ANO, se konecne podarilo zavalcovat do asfaltu.😂

      • Ale že to dalo šichtu.....😯 tři nuly se spojily aby dosáhly stejného výsledku jako jedno ANO. a to jim ještě šel na ruku aparátčík Rychetský který svým rozhodnutím popřel sám sebe před dvaceti lety....😉Tady se ukazuje pravdivost tvrzení..."stokrát nic umořilo odolného osla"....🙂

  • Vyhráli tak velký prd, ANO šlo do voleb samo a ne jako slepenec ničeho. Kolik hlasů dostalo ODS. 

    No stalo se, teď už jenom čekám že se Fiala stane premiérem a čestně se vzdá celého platu po dobu vládnutí jako ten špatný Babiš. A co ty Fialovy neziskovky, to bude střed zájmů jako vyšitý. No má co chtěl, od zítřka se budeme mít jako v ráji, všichni budeme bohatí, všechno bude zadarmo, hned se zaplatí státní dluh. A nebo zase ta stará písnička ODS, za všechno může minulá vláda. 

  • To je to.Nyní to teprve začne.Smažky už  v e ř  e j n ě  bědují a skučí že šli do partičky se starosty.Nebýt starostů - prý kde jsme mohli být! Dopadnou jako Věci veřejné. Totálně vyfičí z veřejného dění. Následovat budou ODSáci.Partička jakože vítězů se při první příležitosti sežere navzájem. Tradice u nás - 3 prdi se spojili.Co nevidět to zas budou tři nevýznamné prdy. Krásně to vyšlo Tomiovi.Není žádný myslitel, ale plakátová akce "Potopíme Piráty" se mu moc pěkně vydařila!

    • vanhorne

      "v e ř  e j n ě  bědují a skučí"

      ANO koblihari, tak jak to umi jenom jejich vudce Bures.

  • Tak teď se ukáže, jak jsou schopní politici ze slepenců. Doposud jen kritizovali a kritizovali. Osobně si myslím, že to bude tragédie. V každém případě zájmy těch, kteří nevydělávají průměrný plat, což jsou asi 2/3 lidí, nikdo z nich zásadně hájit nebude. Zahraniční politika bude také jasná - směr Brusel a s Bruselem na věčné časy. Rusko a Čína bude třídním nepřítelem. Čeká nás zdražování všeho a pokles životní úrovně. Kéž bych se mýlil, ale pravděpodobně se rozpadne i V4 a Polsko s Maďarskem si půjdou svojí cestou a my budeme věrni EU v jakýchkoli otázkách a nedovolíme si s něčím nesouhlasit. Nikdo z našich rádoby lídrů nedokáže v EU nic vyjednat. Budou to podobní poskoci jako byl Sobotka. Za 2 roky lidi vystřízliví a ještě si vzpomenou, jak jim rostly platy a důchody za Babiše. Ale za to budeme mít dokonalou demokracii!!!!!!!!!!!! Babiš z politiky odejde a bude si užívat života. ANO bez Babiše nepřežije další volby a pokud ano, tak to žádná hitparáda určitě nebude.

    • vanhorne

      "směr Brusel a s Bruselem na věčné časy". 

      Podle tebe ovsem jediny spravny smer je tam kde slunce vychazi, ze.

      • Kde začíná východ? V kanadě, kde jste povraždili stovky dětí původního obyvatelstva?

        • vanhorne

          "kde jste povraždili stovky"

          Napred si zjisti, kdo v tom mel prsty a potom kvic a chrochtej, mudrlante.

          • Dokonce je tato hrůzostrašná hromadná genocida dětí na jednání a prošetření v OSN. To nevíte? Tak nám o tom něco povězte, jak vy Kanaďané jste svatí!!!!!!!

            • vanhorne

              "To nevíte?"

              Jsem trochu gramotny, dokonce i v Anglictine jsem schopny si prelouskat par slov v novinach. Povidat nemam co, protoze ja jsem zadnou genocidu neprovadel a pokud vim, nikdo z mych sousedu se take neceho takoveho nedopustil. Zjisti si napred kdo se toho dopustil a kdo to byl.

              • Reakce na příspěvek:

                Ty tu generalizuješ vše a máš ve všem neomylnou pravdu. Já jen říkám, že zvěrstva, která se prováděla u vás v DEMOKRATICKÉ Kanadě nemají obdobu. Úmyslně a promyšleně vraždit děti, na to musí být hodně zkažený žaludek. Toho nebyli schopni ani komunisté. No ale vy Kanaďané budete poučovat celý svět o lidských právech. Mám pro tebe ale veselou zprávu. Tady v médiích o Vašich zvěrstvech ani zmínky. To víte, jste na správné straně barikády a pravda se o Vás nesmí říkat. Tak bys nás tu mohl poučit o tom, jak to u Vás s tou genecidou dětí bylo. Určitě by to tady některé diskutující zajímalo.

          • Připomněl vám něco nepříjemného? Že reagujete tak agresivně a vulgárně? Tohle se v Kanadě přeci stát nemohlo. 

            • vanhorne

              "Že reagujete tak agresivně a vulgárně?"

              Otres z estebakova propadaku te asi vysinul z rovnovahy. Vubec se tomu nedivim a chapu to. Zkus sebrat trochu sil a pokus se zalistovat ve slovniku Ceskeho jazyka a najit tam heslo "kvičeti" a dalsi "chrochtati". Mozna ty mas nejnovejsi vydani, ktere tato dve slova uz neobsahuje anebo jsou oznaceny jako agresivni a vulgarni. Bud tak hodny a dej mi vedet co jsi ve svem slovniku nasel a take rok vydani. A to ze Canada nekoho zavrazdila, s tim muze prijit jenom nejaky pomatenec. Protoze pak by platilo, ze Cesko vrazdilo take, ne? 😂

              • Reakce na příspěvek:

                Nevážený migrante. Jste zaslepený pocitem vlastní dokonalosti. Naopak, psal jsem, že tohle se přeci v Kanadě stát nemohlo, ne že Kanada vraždila. To je výplod Vašeho senilního stařeckého mozku. Proč se pouštíte do diskuse, když na to nestačíte?

                Komentujete všechno a každého. Máte doma zrcadlo? Není to hezký pohled, to věřím. 

                • vanhorne

                  Reakce na příspěvek:

                  "Jste zaslepený pocitem vlastní dokonalosti."

                  Takovym pocitem trpis spise ty nez ja. Nejsem svatousek Bures abych si myslel, ze jsem dokonalost sama. Nejsem ani zaslepeny modlami, ktere stoji na hlinenych nohou a nikdy jsem nebyl, moje starecka senility mi to zatim nedovolila. Copak se stalo, nervy nam vypovedely poslusnost, ze Bures dostal padaka? Ze Canada vrazdila to jsi nepsal to je pravda, take to nebylo pro tebe. Ze jsi to vztahoval na sebe a prihral polivcicku, sorry. Tomu kdo to psal jsem odpovedel aby zatim jen "kvicel a chrochtal mudrlant". Ty jsi ovsem nezavahal, hned jsi vyskocil a prisypal take svoji lopaticku pisku tim, ze jsem agressive a vulgarni. Pritom slova, "kvičet, chrochtat, mudrlant" najdes v kazdem slovniku Ceskeho jazyka. Vim, ze i v casopisech pro krizovkare je najdes, protoze moje pritelkyne krizovky lusti a nekdy ji pomaham. Jestli me moje senilni pamet neklame, sam jsi tady nazval nejake lidi hyenami, mozna opravnene to je mi fuk. Ale od cloveka ktery kritizuje udajnou vulgaritu, je to trochu podezrele. Mozna jsi to od nekoho pochytil, protoze president tak nazyva novinare a ten by o vulgarite mohl povidat, ze? A kdyz tak radis abych se podival do zrcadla, vyzkousej si to  take. Nerika se "kdo radi at uziva"? O tom co se stalo u nas s temi detmi, nikdo nemusi pochybovat, ze se nevysetri a perpetrators neuniknou trestu. Canada zatim nema takove experty jako je Saroch a Bures. Abych te potesil, Bures jestli dozije, je vasim pristim presidentem. To myslim uplne vazne bez sarkasmu bez legrace. So long brother.

            • Na východě se nikdy nevraždilo???!!! Jakpak se z malého středověkého Moskevského knížectví stala šestina světa CCCP? To rozdávali chléb s medem?

              • vanhorne

                Reakce na příspěvek:

                "To rozdávali chléb s medem?"

                Jeden z vychodu zabloudil do Ceska a rozdaval koblihy. 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit