Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Václav Havel je symbol mravní čistoty....
    ................................................................

    Tak to se opravdu povedlo. Člověk, který když mu umírala žena se tahal s Veškrnkou. Opilec, nemakačenko. V minulé době i mnohými disidenty považován za podrazáka, který prachy ze západu užíval ke svému obohacení a prospěchu. Hlídán STB aby si sám neublížil při opileckých tazích /minimálně jednou ho museli tahat z bahna a sraček aby se v nich neutopil, jak byl zlitej/. O lidská práva mu šlo pouze tehdy, když byly porušovány ve východním bloku, na západě mu to jaksi nevadilo. No a vrchol všeho už známé humanitární bombardování. Ptám se, kde je ta morální čistota pana Havla? Odpovím si sám. V pr...
    • Na tyhle bláboly ti skočí zase jenom stejnej komunistickej dobytek, jako seš ty, blbečku rudej!
      • Uklidni se ty špíno z fotrovejch kulí a vrať se do Chánova.
        • Já jsem vysmátej rudej imbecile, což se tobě nikdy nepodaří!
      • Pišto, to nejsou bláboly, to jsou, bohužel, fakta.
  • Tak koukám,že bratři Slováci začínají mít budování kapitalistického svinčíku dost.Jako my.Také shánějí tvrdou ruku,která s lumpy,kteří Slovensko zbídačili,krutě zatočí.
  • Dvacet let tvrdila oficiální propaganda, že jsem nepřítel socialismu, že chci obnovit kapitalismus, že jsem ve službách svetového imperialismu, od něhož prijímam tučné výslužky, že chci být majitelem různých podniků. Byly to všechno lži, protože brzy začnou vycházet knihy, z nichž bude zřejmé, kdo jsem a co si myslím. Slibuji vám, že funkci prezidenta vezmu na jedno volební období, ale pak bych se chtěl vénovat práci dramatika.
    Také vám slibuji na svou čest, pokud se za mého volebního období nezlepší životní úroveň, sám odstoupím z funkce. Pro mně není rozhodující, s jakým slovem jsou sociálni jistoty spojovaný, ale to, jaké jsou. Já si představuji, že by měly byt daleko větší, než jaké poskytovalo to, co mnozí nazývají socialismus.
    Za svůj třetí úkol považuj i podporu toho, co vede k lepšímu postavení detí, starých lidí, žen, téžce pracujících, příslušníkú národních menšin a vůbec všech občanů, kteří jsou na tom z jakýchkoli dúvodú húfe než ostatní. Žádné potraviny či nemocnice nesmí být výsadou mocných, ale nabízeny tém, kteří je nejvíc potřebují.
    Připravujeme koncept důkladné ekonomické reformy, která nepřinese sociálni otřesy, nezaměstnanost, inflaci a jiné problémy, jak se néktefí z vás obávají. Všichni chceme republiku, která bude starostlivě pěčovat o to, aby zmizely všechny ponižující přehrady mezi různými společenskými vrstvami, republiku, v níž se nebudeme dělit na otroky a pány.
    Toužím po takové republice víc než kdo jiný. Náš štát by už nikdy nemél být přívažkem či chudým příbuzným kohokoli jiného. Jsou lidé, kteří kalí vodu a panikaří, že se bude zdražovat.
    Dávejte si na ně pozor! Ptáte se s údivem, jestli bude inflace, jestli bude zdražovaní? Mnohokráte a jasné tato vláda řekla ve svém programovém prohlášení, včetně dalších dokumentů a ministři na svých tiskových konferencích, že jejich úsilím je, aby přechod od neekonomiky k ekonomice byl pokojný, bez sociálních aspektů, bez návaznosti nezaměstnanosti, bez jakýchkoli sociálních krizí a podobne. Žádné gigantické zdražovaní nebo dokonce nezaměstnanost, jak to panikáři systematicky šíří, nic takového nepřipravujeme.
    Již nikdy do žádného paktu nepůjdeme. Podlé mého mínění nesmí náš štát šetřit na investicích do školství a kultúry. Také náš mnohokrát deklarovaný úmysl provést reformu tak, aby nevedla k velkým otřesúm, velké inflaci, nebo dokonce ke ztrátám základních sociálních jistot, musí naši ekonómové přijmout prosté jako úkol, který jim byl zadán. Zde neplatí žádné: NEJDE TO."
    • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses bolševickým prolhaným demagogem!
      • Ses horsi odpad spolecnosti jak on, tak radsi mlc.
        • Toť vše, pitomče?
  • Václav Havel je symbol mravní čistoty, humanitární obr, a prezident, kterého nám závidí celý svět. Takové nevděčné nuly jako jste vy si vůbec nezaslouží, co pro nás všechny vykonal, a svým mučednickým životem, kterého většinu protrpěl v komunistických kriminálech, obětoval. Václavu Havlovi vděčíme za svobodu, ve které můžeme dnes žít.
    • Petre,nerad Ti oponuji,ale znam se velmi dobre s politickym veznem z Boru,ktery s nim tzv.sedel na jednom odd.
      Havel byl doopravdy zavrenej,ale za mirne 'lepsich' podminek,nezli ostatni antikomuniste.
      Jinak Havel byl pouze nekomunista,ne antikomunista.
      • Milý příteli, ten příspěvek jsem nepsal já, ale zloději nicku. Souhlasím s Tebou. Jako antikomunista by jistě nehlásal to nesmyslné heslo "nejsme jako oni". S ďáblem se nevyjednává, toho je třeba zničit. Komunisti to odpuštění brali jako slabost a vysmívají se tomu. I tady jsou psychopatické komunistické zrůdy, které bez zábran kradou nicky, chválí komunismus a neštítí se hlásit k portrétu krvelačné bestie Džuhašvilliho.
        • Bolševický zloději nicků!
          .
        • Ja vim,a mrzi me,ze jsem reagoval na zlodeje nicku.
          Vetsinou jsou lehce viditelni,ale tento psal nak dobre... *3*
    • Cha chá. Havel symbolem mravní čistoty??? Humanitární bombarďák?? Ehh vlastně obr))))
      Tebe omlouvá jedině to, že jsi blbej. Vážně jsi mne pobavil *1* *1* pokračuj. *1*
      • Své geny po sovětské armádě nezapřeš
      • Kdybys nebyl penisem, nestal by ses soudruhem!
        • Kdybys nebyl komoušem, nestal by ses kokotem !
  • Dobrý den všem,i těm, co se diví. A čemu ? Že se někdo odvážně přihlásil k hrdým národním
    tradicím ? Nebo proto,že říká a propaguje otevřeně to, co si myslí většina ? Neznám celý
    program, ale domnívám se, že těch 55 % spoluobčanů se s ním asi ztotožnilo a teď budou
    očekávat výsledky...doastaví-li se,posílí,nedokáže-li je prosadit, skončí.
    Tak to chodí nejen v politice.
    Přeji všem Slovákům úspěšnou cestu ke spravedlivému a spokojenému životu,bez balastu
    .....
  • Konecne ma Pruzinska to prave uplatneni-muze mu delat poradce pro 'LIDSKA PRAVA''
    Jeji otec byl take lidumil.....
    *1* *1* *1*
  • Ožívá Slovenský (fašistický) štát? Za Hitlera se měli dobře, měli marku...
    • No a ted mají EURO. *11*
      • to je fakt, taky se maj diky tomu dobre, kdyby i v CR bylo euro ČNB by nam nemohla dat ten skvelej darek k vanocum intervenci
    • *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit