Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Voliče čeká tak leda ho..o!To vy děláte z voleb kovbojku.Debilní redaktoři,vás ten bordel tady živí,kdyby tu byl pořádek tak vás většinu vyhážou a pošlou na úřad práce. *12*
  • Schwarzenberg je již příliš spjatý s Kalouskem i s touto vládou. Čímž je pro mě nevolitelný a doufám, že i pro další slušné lidi. Volíte-li knížete, volíte Kalouska a že ten se v pravou chvíli vynoří, to si buďte všichni jisti. Zeman není ideální, ale alespoň se neušpinil spoluprácí s Nečasovo vládou. V prvním kole jsem nevolil, neboť mě žádný z kandidátů dostatečně nepřesvědčil. Ve druhém dám raději hlas Zemanovi.
  • Opět se z toho dělá drama. a přitom karta je předem jasně rozdaná.
    Na hradě nám zasedne Zeman. Pro slušné lidi i levičáky je postava knížete a současná hanebná vláda kterou reprezentuje zcela nepřijatelná. Tam je Zeman zcela jasná volba.
    Kníže dostane podporu boháčů ze zahraničí i od nás a od mladejch studentských blbců.
    Ale pevně věřím že bohatejch darebáků je v tomto státě drtivá menšina.
    • Karty jsou rozdány: prognostik Klaus doporučuje Zemana. Lukoil doporučuje Zemana. KSČ doporučuje Zemana. IPB a OKD doporučují Zemana.
      Jenom první žena Blanka, kterou při nástupu ke korytu vyměnil za mladší model ho moc nedoporučuje. Mohl by s ČR udělat to stejné co udělal s ní. *1* *11* *1*
  • Schwarzenberk předseda TOP09, ministr zahraničí je pro mě nevolitelnou osobou, jelikož má na svědomí deformy současné vlády proti lidem , je řízen Kalouskem a neumí ani pořádně česky. Budu volit ZEMANA. *2*
  • Bude-li zvolen kníže, bude se vracet majetek němcům. Ten odsouhlasí všechno špatné. Hlavně, že se zavděčí sudeťákům.
  • Kníže je pouze zakuklený Kalousek. Ovšem jsem alespoň rád, že kandidát nejnenáviděnější strany skončil na předposledním místě.
    • Myslíš Zemana? Ten byl přece i přes podporu KSČ první. *13*
      • Lojzo, chytrému napověz ..dál si to přeber sám. Jen tě trošku napovím, že předposlední skončil Přemysl Sobotka. Z jaké je strany, to je snad všeobecně známo.
    • Vycházet z reality je to nejlepší, stačí se podívat zde :
      http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts
  • Klaus radí Zemana, budeme volit Zemana!
  • Zase nám média mejou mozky, nejhorší korupce začala až po vládě Zemana, co je horší, že nám to teď na hradě legalizovali a umlčeli nás jednou pro vždy, díky,ale teď nejsem ani trochu hrdý na to, že jsem Čech *10*
  • Zdroj Blesk
    Sympatický »kníže« a ministr zahraničí Karel Schwarzenberg (75) se ve své prezidentské kandidatuře hlásí k odkazu pravdy a lásky v duchu bývalé hlavy státu Václava Havla (†75) a nikdo by jej nemohl podezřívat z extremistických názorů.

    Rod Schwarzenbergů, z něhož pochází, navíc aktivně odporoval nacistům a kvůli tomu jim byl také obstaven majetek. Jinak tomu ale bylo u jeho vyvolené, Therese rozené Hardeggové (72). Její příjmení neslo skvrnu ohavné minulosti. „Můj otec byl nacista,“ říká nyní bez obalu Therese, která má šanci na to, stát se naší první dámou. Její tatínek, hrabě Johannes Hardegg, totiž obdivoval Adolfa Hitlera a stal se velitelem jednotek SA.
  • Co je to za demokracie, když se i na internetu mohu přihlásit jen na vlastní nebezpečí - musím uvést svůj emajl .. a málem i číslo bot! I bez toho by si mě lehce vyšlapali, jenom si to ulehčili, aby neměli pochyb. Já nemám ochotu dále skládat účty mocipánům a vydávat se nejistotě trestního stíhání za internetově vyjádřený názor.
    Vím, že se mohu dotazovat na Googlu na kohokoliv v jiné zemi a ten je o tom okamžitě informován. Mohu-li někde vyjádřit svůj názor, pak přes internet cesta nevede

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit