Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odkud, že ta Leynová vylezla?

    Jo aha...

  • m.bursikova
    domnivam se ze nebude opila jako predchudce, nehrozi sexualni skandaly v nevestincich, ale je to matka 5 deti -jeji fadni projev o nicem i jako ministrine obrany je trapna i jeji nastupkyne. Nemci maji trepajici rosol Angelu a pak ruzne chudery ktere berou velke platy za otrepane fraze
    • Milostiva , tech parchantu uz ta de lejno nasekala 7. jednoduse se to pamatuje . Sedm kuli jako v Sarajevu , Sedm trpasliku , sedmicka jako tak obecne stastne cislo. Jak pro koho tedy. 

      Odtud asi plyne ta jeji naklonost k tem z druhe strany more. Tam je 7 harantu teprve neco jako zahrivaci kolo. 

  • Někdy si čtu z nostalgie německé deníky, abych věděl, co se děje v zemi, kterou mám rád, kde jsem vystudoval a pracoval.

    Paní von der Leyenová je doma průběžně hodnocená (ještě než se vůbec tušilo o její kandidatuře) jako sice hodná, ale naprosto neschopná politička. Má dobré srdce a působí sympaticky. 

    Ale stačí to na vrcholnou funkci EU? Pánové na ministerstvu obrany konstatovali její dlouhodobou manažerskou nedostačivost při řízení Bundeswehru. 

    Prostě není dost dobrá pro Německo - musí být dost dobrá pro Evropu.

    Nic proti této zasloužilé matce nemám, ale zdá se, že tady není něco tak, jak by mělo být.

  • Stejně bude válka v celé Evropě a pak snad bude všude bílo.
  • Recyklovaný odpad nic dobrého nepřinese. Doufám, že s ní Evropská unie zanikne rychleji a ona skončí na smetišti dějin v zapomnění a opovržení.

  • V případě von der Leyenové musí člověk počítat se vším. Její plány jsou ambiciózní zejména ve směru podpory těch projektů, které jsou nejvíce zatížené škůdcovským potenciálem. Von der Leyenové není proti srsti iniciativní blbnutí aktivistů vyznávajících ekologický gretenismus pod taktovkou zdivočelé Grety, nebo šílené plány kapitánky Caroly, která prozatím krotí své ambice tím, že chce nyní z Libye převézt do Evropy půl miliónu migračních nájezdníků s tím, že nakonec bude převezeno veškeré obyvatelstvo Afriky do Evropy, abychom my Evropané byli maximálně multikulturně obohaceni. 
  • senil666

    Von der leyen je katastrofa, ve všem ustoupila zeleným a socialistům. Bude se pokračovat v budování EU federace, odebírání práv národním státům a v šílené ekologické politice. Šílené.

    https://www.epshark.cz/clanek/2523/je-po-volbach-do-ep-reforma-nebude-nic-se-nezmenilo

  • Inu - Amazonky na postupu. Dějiny se opět opakují. Pravidelně.

  • Osobně tuto dámu, ani její aktivity nějak podrobně nesleduji. Kdybych tady vypouštěl jakékoliv soudy, tak by to nebylo korektní. 

    Nezbývá, než doufat, že dámy a pánové v Bruselu vědí co činí a činí s nějakou mírou odpovědnosti a vítězná kandidátka s mírou soudnosti. 

    Každý z vrcholných politiků by měl dostat alespoň těch pověstných 100 dnů a potom uvidíme.

    Zatím lze konstatovat, že "politická korektnost" v oblasti feminizace kvete. ještě ta rasová.

    Těším se, že předsedou Evropské rady bude černoch nebo Al něco.

    Lodi jsou přeci plné vzdělaných a pracovitých nelegálních migrantů. Potom budou neomarxisti v EU spokojení. 

    A my ostatní? Uvidíme. 

  • Nezbyva nez gratulovat. Tato dama je opravdu unikat. Stupen jeji neschopnosti cokoli ridit je takovy , ze se proti nemu jevi neschopnost ceskych ministru a politiku jako vysoka akceschopnost. 

    Mezi jeji dasi plusy patri fakt , ze Nemecko nemuze nikdy zopakovat svoje excesy z prvni poloviny 20 stoleti. Teto " polititcce " se skutecne podarilo zpracovat nemeckou armadu Bundeswehr tak , ze neni schopna v podstate zadne akce. A to ani obranne nebo zachranne , proste totalni kolaps celeho systemu. 

    Ony zkazky o postupne degeneraci ruznych slechtickych rodu v behu casu , mimo jine take kvuli krizeni se mezi sebou v rodine, pro potreby rozsireni majetku a podobne maji v tomto pripade opravdu opodstatneni. Kdyby ji nejaky ucenec nalozil do lihu a ukazoval jako nazorny priklad teto pokrocile degenerace , bude slavit nekonecne uspechy. 

    PS . Do Bruselu se za ceske barvy dostal jeden , minimalne stejne " akceschopny " jako tato vzdy pripravena spatne rozhodnout . Ex cokoliv a nyni europoslanec Vondra ji bude dustojnym kolegou v cele tehle frasce. 

    • Jak hloupé - kdo tomuto diskutérovi dal právo kohokoliv urážet?

      • Neměl dědku a vyhlizej uprchlíci. To vám důchodcům jako jediný jde. 

        • Kdo co "neměl" inkvisitore?

      • KIMCID
        Svoboda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit