Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to trapný zloděj, nebo vynikající agent?
  • Ještě jsem nikde nikdy nečet, kolik příslušníci našich elitních jednotek v Afghánistánu
    zničili protivníků a kolik při tom zahynulo tamního civilního obyvatelstva všeho věku.
    Dozvíme se to někdy?
  • Zloděj, v lepším případě nýmand, držitel modré knížky je mezi elitou..hmm..
  • neni mezi elitou ale mezi vrahy.kteri vrazdi zeny a deti.
  • umíme všichni všechno a nikdo neděláme nic, někdo šije kalhoty jiný zas boty. Politik je příklad všehoznalce. Modrá knížka opravňuje kohosi k hodnocení kvality armády. Nejdříve hudební skladatelka Parkanová a s pomocí Bartáků vše dobré a nyní ideolog Vondra poznal, že je mezi elitou. Dělá nám chlapec opravdu radost. Nevím jaký je názor odborníků, jisté je, že politická moc plodí, plodila a bude plodit jedince schopné všeho i bez knížky. Čas ukáže zda volba byla správná a když ne, o co jde. Jiný přijde starého bez problému nahradí. Někdo přece to řídit musí. Koryta, ta si každá ze stran snadno ohlídá. Možná snad ještě se dočkáme nějaké té skromné přehlídečky, ta už bude jenom naše a jenom pro nás (pro změnu pro tentokrát možná v Brně). Aby byly řady mohutnější můžem přizvat městkou policii, soukromé hlídací služby, něco zdravotních specialistů a místo milicí modrou armádu. Modeláři by mohli předvést radiem řízené módní průzkumné letouny, které jsou za pakatel. *3*
  • Jak se nenávist proti politickým lumpům,kteří zde v posledních jednadvaceti létech vládli zvyšuje,je velice nepravděpodobné,že by celý příští rok ještě vydrželi u politických koryt.Až se národ proti těmto prolhaným zlodějským lumpům vyřítí do ulic,tak se s nimi určitě mazlit nebude.Pouze není jisté,zda se dostanou k moci komunisti,nebo fašisti.Dá se předpokládat,že ti zbídačení budou volit tu politickou stranu,nebo hnutí,která slíbí,že s lumpy,kteří tuto zemi zbídačili,krutěji zatočí.
  • Ukazuje se,že právě ten politický dobytek,který vlezl do takzvané "Charty",má největší podíl na oblbování lidí této země.Sami lumpové pořádně pro sebe nahrabali,ale za cenu,že tento národ pořádně zbídačili.V budoucnosti je bude třeba,za vlastizradu, stavět před lidové nebo revoluční soudy.Ani okupace fašistickým Německem tuto zemi nezbídačila tak,jako to stádo lumpů,které se po údajné revoluci dostalo k moci.Všechny tyto prolhané lumpy,bude třeba po zásluze potrestat.Už se začíná národ probírat ze sna o nějakém kapitalistickém ráji.
  • Vondra je jeden z těch, co vyvádějí peníze z st.rozpočtu ve prospěch USA. To je kolaborant o kterém se bude jednou psát. Křivohubý Vondra je tou hubou označan od Boha jako zmetek a taky se tak projevuje. To za každého režimu. Je problém s cikánama, proč se nejdou zviditelnit do Afghanistánu pod vlajkou Vondry?? Měli by zaměstnání, a později by měli ještě výhody žoldáků. To by měla ta křivá huba navrhnout ve sněmovně.
  • Ty pindy Vondra vyčetl asi z Modré k nížky, kterou vlastní, tak jako převážná část tzv. disidentů!!!
  • Američani prý zinscenovali přistání na Měsíci a Vondra inscenuje pobyt v Afganistánu, byl prý kdesi u Plzně na poli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit