Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těžko chápat, proč by pan Vondráček nemohl navštívit Rusko a jednat s představiteli obou parlamentních komor. Ze strany Pirátů a jim podobných to jen ubohé pokrytectví, oni lezou do pozadí Američanům a když někdo udělá něco jiného je zle. Zajímavé je, že stále ozývají jedni a titíž lidé.

  • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví"

    to věděli lidé už před jeden a půl stoletím. Ale české ovečky a p.tomečkové se z toho nepoučili.

    "Díky" paktu Molotov-Ribbentrop nám tady Hitlerovi socialisti šest zaváděli "hnědý" socialismus, a vystřídali je Stalinovi socialisti, kteří nám po půl století vnucovali "rudý" socialismus alias "komunismus". Ve skutečnosti nás zotročili, kolonizovali a vnucovali nám své nájezdnické stepní zvyklosti.

    • Vážený občane, uniká vám spousta věcí. Tak za prvé pakt Molotov, Ribbentrop neměl na okupaci Československa nacisty žádný vliv. Byl totiž podepsán  23. srpna 1939, a v  této době jsme byli již skoro pět měsíců obsazeni nacisty. Za druhé osvobodila nás Rudá armáda tedy sověti, a nemylte se kdy by jich nebylo, možná byste tady již své moudrosti nepsal, protože bychom již dávno neexistovali. Okupaci Československa zavinili Francie, která nedodržela smlouvu, kterou jsme s ní měli. podepsanou a také Anglie, obě země se totiž velmi krátkozrace snažili udržet mír za cenu Obětování Československa. Domnívali se, že vlk se nažere a koza zůstane celá. Jenže pro Hitlera to byl jen první krok, následovalo Polsko, a pak Franci atd. Anglie se sice ubránila, ovšem hlavně díky tomu, že v čele Luftwaffe stál nemyslící Göring. Sám CHurchill se vyjádřil, že by se těžko ubránili kdyby Němci místo Londýna a dalších měst bombardovali továrny a letiště.  Zkrátka ať se vám to líbi nebo ne, válka vyhráli sovět, Rudá armáda a sověti také přinesli nejvíce obětí, celkem 23.200000.

  • To je akorát hysterické kvičení a neskutečné pokrytectví tzv.opozice, kavárny atd..co ještě nic pořádného, než okopávání kotníků jiným v podstatě nepředvedli...Umí jen kvičet, prskat, plivat a dupat nohama., jako svého času i poslanci a politici za 1 rep.za dob ČSR., kteří dokonce po sobě házeli i židle, rvali se mezi sebou, to i včetně poslankyň, honili se po sněmovně a obviňovali se ze všeho možného i nemožného..a jak to dopadlo ?..nejdříve obětovali a pak i rozebrali si nás jiní darebáci...a to na mnoho desítek let.,  stejně jako dnes už jsme opět kolonie jiných ! Do RF jezdí oficiálně i neoficiálně., kde kdo z celého světa., včetně Merkel, bankéřů, politiků atd.. akorát se o tom "korektně" u nás nemluví ! Byli bychom za pitomce, kdybychom nedělali svéprávně to samé a nejezdili tam, kam je třeba, bez ohledu na nějaké uřvance a "opozici"..

    • Piráti dělají ostudu všude a divím se jak někdo mohl takovou pakáž volit.

      • Já zase nikdy nepochopím jak tady někdo může volit estébáky členy organizace která tady za totáče složila režimu   špehovala  udávala. zavírala  šikanovala a při výsleších  mučila spoustu nevinných lidí to mi fakt hlava nebere ..
  • TheGGG

    všichni s ruskem jednají a obchodují, ale pidi zemička česko si bude hrát na velkého bojovníka antirusa... no spolek deblů z demokratického bloku se zase ozval

    • Ta pidizemička dokázala vyprodukovat víc vynálezů, projektů a důmyslných technických výrobků než celá ta bolševická říše. Před pádem bolševiků tam šmelili i s keckama. A podle tvých komentářů jsi d@bil ty a rozumuješ o věcech o kterých nemáš ani páru.
  • Komoušek si potřeboval zvednout sebevědomí a pokecat si se sobě rovnými týpky a taky, tak trochu zradit a potrestat svou vlast, která si neváží jeho zkušeností, píle, ctižádosti a ochoty sloužit v roli nemilosrdného pendrekáře. 

    • Vondráček, nebo Ondráček, to je přece jedno. Ovšem to, že by Radek Vondráček byl někdy v KSČ nebo KSČM, dosud oficiálně známo nebylo, jak jste to zjistil?

  • Co bychom čekali jiného od kryptokomunisty ANOáka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit