Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poslanecká sněmovna je důstojný symbol naší státnosti, demokracie a tradice Zemí Koruny České. Jestliže se tam předseda choval jako ve venkovské putyce a pokud by měl v těle trochu cti, tak by resignoval. Ale co bychom čekali od takových primitivů. To je totéž jako když se "symbol" země nalitý jako kára motal kolem korunovačních klenotů. Půlstoletí komunismu ze značné části našich občanů udělali hospodské primitivy.☹

    Ale co bychom čekali: na hradě straší "bývalý" komunista a agent StB zeMAN, ožrala a hulvát, který zrádcovsky podlézá CCCP a Číně a premiérem je také konfident StB a navíc trestně stíhaný. No ale stádo si oba svobodně zvolilo. 😐

    • A jak jste prosazoval důstojnost ve Španělském sále Pražského hradu , když tam pískala Dáša? Taky se chovala jako v putyce, že? Nebo to už je zase něco jiného? 

      Ach vy pokrytci!

    • Poslanecká sněmovna je orgán a může zasedat na Letenské pláni v pronajatém šapitó. 

      Váš názor parodoval před lety Král komiků, vizte jeho obhajovací řeč:"Slavná soudní budovo!..." (Anton Špelec, ostrostřelec, Martin Frič, Praha,1932).

      • Synu, když je orgán čehokoli plný a potřebuje se vyprázdnit, tak k tomu má WC. 😀

        • Soudím, že každý občan, je-li mocen vládnout mateřským jazykem, ví, že mnohá slova mají více významů, vážících se k oblasti použití.

          Je samozřejmě symptomatické, že Obcan toto neví.

    • KIMCID

      Jo jsou to důstojná místa takovej Španělský sál zažil jak tam nějaká Havlová pískala.Nebo jak se v poslanecké sněmovně hádají a podobně.Tak že jistě důstojné místo :D

      • KIMCID

        A jsem zase u tréma CCCP už jsi se tím vyrovnal? Těžko zase o těch píchovinách píšeš.

  • dzixy
    Opět chování a reakce opozičních politiků ukazuji, jak jsou bezmocní, že nejsou "u koryt" a vesel a tak se jim hodí každá prkotina pro napadání poslanců vládní koalice. Poznámky Němcové, že svým hraním na kytaru "znesvětili Sněmovnu" je chorobné konzervativní prohlášení,, protože právě oni, opoziční poslanci nejvíce znesvěcuji Parlament i Senát svým chováním při jednáních o důležitých zákonech. Chorobná nepřejícnost až závist je mnohem horší vlastnosti politika, než chvilky, kdy si chtějí trochu povyrazit a odlehčit někdy opravdu těžký den v Parlamentu plným schválností, které dělají právě zástupci opozice, kteří hledají i "hnidy" jenom aby mohli vykřikovat, jak je někdo zavšivený. Nedomnívám se, že právě Němcová, nebo Pospíšil by měli byt těmi, co budou někoho vyzývat k odstoupení kde z čeho. Spíše si myslím, že oni sami osobně zabírají místa těm, kteří by v Parlamentu byli více užiteční, než oba staří vysloužilí kecalové a kritici.
    • Pospíšilovi se jeho TOPácká partaj kvalitně roztéká mezi prsty.Tlouštík sebou sice mrská, ale málo je mu to platné. Jak je tam on, nebo vyhlášený Míra Špína Kalousek tak skončí. Všichni. Na profesionální lháře a vyčuránky není tady nikdo zvědavý.Je čas mačkat vředy.

  • Pan Vondráček není jeden ze tří hlavních ústavních činitelů. Choval se jako zastydlý tydýt.

    Svatá Němcová ho ale k odstoupení bude vyzývat marně. Tohle si "pekaři" pohlídají a pan Filip jen mrkne vlevo a je to. 

  • V republice řádí otevřená tuberkoloza, to není třeba řešit, protože důležitější je pan Vondráček. 

  • Ozvalo se z ODS : "Chyťe zloděje" .Jenomže tento výkřik nikdo nebere vážně,protože zazněl od největších

    zlodějů za posledních 30 let.Cožpak je nějaká Němcová důvěryhodná osoba nebo politický turista Pospíšil? ODS a TOP09 už napáchali tolik skandálů a škod,že už jim skoro nikdo nevěří.Jsou pro posměch ostatním.

  • To si mohl rovnou postavit latrínu a nadělat do vlastního hnízda. 

  • Když se někteří po Pražském hradu proháneli na koloběžkách, to vám nevadilo?

    Když Dáša pískala na prsty v parlamentu to vám nevadilo?

    A najednou vám děsně vadí kytara a zpívání na řečnickém pultu v parlamentu?

    Jste pokrytci a vůbec vám nejde o to"co" se dělá, ale pouze o to "kdo" to dělá. Když je to váš oblíbenec, je to úsměvné, když je to váš neoblíbenec, je to skandální, že? 😀

  •  Havel chlastal Pohár mistrů ,když alkoholik Havel, padal ožralej v divadle nikdo z novinářů ani necekl, věčně nemocnej,nemakačenko víc v nemocnici než v úřadě, a i tam chlastal jak duha  ,jo to byly časy havloidů kdy na hradě blili do příkopu, ožralá bára štěpánová jezdila na koloběžce ?, jo alkoholické dýchánky havloidních parazitů líbačka havla se sašou vondrou,kdoví co vše poblili?  

    • Když byl MAN nalitej jak kára a spadl ze schodů, takže skončil na pár týdnů na invalidním vozíku, tak to sváděl na psa, že prý mu shrnul koberec. 😂😂😂

      • A co,když Topolánek na státní návštěvě v Itálií běhal nahatej po zahradě.Předseda ODS a navíc ještě předseda vlády,ten nám nadělal ostudy.Dodnes na něj "děvy" v Itálií vzpomínaji.

      • KIMCID

        Njn na fackujícího opilce Kalouska nemá

        • Sobotkovi hrozil zeMAN holí !!!

          • KIMCID

            No pokud víme ukazoval mu na mikrofon.Že jsi viděl něco jiného je tvůj problém.Dojdi si na oční.

            • KIMCID

              https://youtu.be/j6fSvz6KkHA

  •  discotéka mezi hroby:2006 mafiáni z ods, Večírek v mauzoleu a jen pro bohatéV památníku na Vítkově slavila manželka místopředsedy ODS prodávající luxusní hodinky

    Praha - Mezi lidmi, kteří nosí na rukou hodinky alespoň za sto tisíc korun, strávil večer před volbami premiér a lídr ODS Mirek Topolánek.

    Velký večírek s rautem a diskotékou se konal na hodně neobvyklém místě - v Národním památníku v Praze na Vítkově. Akci pořádala Tamara Bendlová-Kotvalová, manželka místopředsedy ODS a středočeského hejtmana Petra Bendla.

    Její firma Carollinum, která dováží a prodává velmi drahé a luxusní zboží, jako hodinky, šperky či psací potřeby, slavila deset let existence.

    Mirek Topolánek, který dorazil se svým nejbližším spolupracovníkem Markem Dalíkem, se na chvíli objevil mezi 1200 hosty a pak zmizel v salonku. Ještě předtím se potkal a prohodil pár slov s poradcem prezidenta Klause a bývalým místopředsedou ODS Miroslavem Mackem. Z předáků pravicové strany byli na večírku "jen pro bohaté" ještě třeba europoslanec Jan Zahradil nebo ministr dopravy Aleš Řebíček.

  • Je to hloupost jako hrom a pan Vondráček je v tomto směru jako puberťák a měl by dostat přes nos.

    Ale když k důstojnosti vyzývají zrovna pan Bartošek, paní Němcová a pan Pospíšil, tak to je tedy síla. Jeden větší výtečník jak druhý. 

    • Tak těžko lze očekávat od národa, který si do svého čela , postaví morální trosky Emana a Bureše, že bude akceptovat běžné civilizační návyky, které jsou zažité na západ od nás.

      Ještě kdyby si Vondráček zatančil na pultíku kozáčka s ruskou šavlí, kterou předtím uťal flašku vodky, mezi tuby a vyválel se následně ve svých exkrementech. To by ho nakoplo blíž ke státnímu vyznamenání a možná.........možná by i aspiroval na medaili od soudruha Puťky.

      Co také očekávat od primitiva, který kope za tým rusínského gangstera, řemeslného komunistického udavače a špíny chlapa Bureše ?

      • Máte dobrou fantazii. Vy už jste to asi nejednou musel absolvovat. 

        Když se někdo chová jako buran (a to se pan Vondráček zachoval) je lhostejné, jestli má v zubech ruskou, či americkou šavli a předtím uťal flašku whisky.....

        Pocit všemoci s lidmi umí divy.

        Proč paní Němcová nekřičela, když se bláznivá amazonka proháněla po Hradu na koloběžce - to bylo roztomilé, že paní Němcová a ostatní?

      • ty máš dobře vypatláno v hlavě co ? prosinec 1997 jmenoval prezident Havel agenta STB Tošovského předsedou vlády ČR složena byla z lidí z ODS,kalouskovy  KDU-čsl,Oda -stbácká pravice 

        https://www.novinky.cz/domaci/110683-pro-havla-jsou-kontakty-tosovskeho-s-stb-samozrejmosti.html

        Vláda Josefa Tošovského vládla asi půl roku od 2. ledna do 17. července 1998. Vznikla po demisi druhé vlády Václava Klause (koncem roku 1997) a měla za úkol dovést Českou republiku k předčasným volbám v červnu 1998. Jejím předsedou se stal tehdejší guvernér České národní banky Josef Tošovský, který sestavil vládu z nestraníků a členů KDU-ČSL, ODA a ODS. Posledně jmenovaní 22. ledna založili novou stranu, Unii svobody.

    • Je vidět, že vaše IQ je na hranici d.bility!Nejsi náhodou ten placeném troll od toho exota Soukupa,jak se k tomu přiznal!

      • KIMCID

        píšeš o sobě, krásné

    • Přesně tak, když může Miloš Zeman zlitej jako doga vrávorat s šavlí v hubě nad korunovačními klenoty tak nevím proč by nemohl nějakej Vondráček pařit na půdě poslanecké sněmovny, pořád lepší než když si Ovarova hradní kancelář objednávala kokain a buzeranty.
      • KIMCID

        Ty z toho budeš žít do konce života

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit